MiniMedo Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 (popravljeno) Popravljeno November 4, 2010. Popravil MiniMedo
mig72 Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhaaaaaaaaaaaaaaaaa gremo v sedlo
Carp Objavljeno November 20, 2010 Opozori Objavljeno November 20, 2010 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhaaaaaaaaaaaaaaaaa gremo v sedlo Dnauš pelerino duma puzabu
SCORPIONS Objavljeno November 25, 2010 Opozori Objavljeno November 25, 2010 :beer1:...V ,,,,senci,,, na Drenikovi ......vsak četrtek ob 18,00,,,, .......cafe raj..carji....
Orange Objavljeno December 28, 2010 Avtor Opozori Objavljeno December 28, 2010 Veliko varnih KM Žabe in Žabci v letu 2011 casper7 in MoTo G_P 2
Carp Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 Kva zdej banda, a ste dons kej pomolil glave iz svojih oklepov, drugač se zadnja guma enmal zavrti na alsfaltu, sam se da peljat, danes je blo prou luštn :notworthy:
trebor Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 Danes samo do službe in nazaj, je bilo pa zato včeraj konkretno več kilometrov. V SLO je bilo topleje kot v A. Jodlarji so se pa tudi s ketne strgali :evilgrin: , od meje do Gradca (Luis) in nazaj so trikrat merili in nobenkrat izmerili . LP Robert
MoTo G_P Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 Danes samo do službe in nazaj, je bilo pa zato včeraj konkretno več kilometrov. V SLO je bilo topleje kot v A. Jodlarji so se pa tudi s ketne strgali :evilgrin: , od meje do Gradca (Luis) in nazaj so trikrat merili in nobenkrat izmerili . LP Robert Sva šla po tej poti...pa nisva zapazila nobenih polcajev...
trebor Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 Sva šla po tej poti...pa nisva zapazila nobenih polcajev... Če gremo nazaj proti domu, so bili že v Gradcu na 30 coni, ki ni bila daljša od 200m. Čudim se, da me niso sneli, ker sem imel kakšnih 50 noter, zaviral sem pa na polno . Sta samo gledali teti v uniformah in nič reagirali. Nato so bili še v enem naselju in zdnja strelska zaseda malo pred mejo na popolnoma ravnem delu ceste. Dobro, da so bili avtomobili pred menoj, drugače bi lahko malo napolnil njihov proračun :evilgrin: . Pri nas pa nisem videl nobenih inkasantov . LP Robert
MoTo G_P Objavljeno Januar 16, 2011 Opozori Objavljeno Januar 16, 2011 Če gremo nazaj proti domu, so bili že v Gradcu na 30 coni, ki ni bila daljša od 200m. Čudim se, da me niso sneli, ker sem imel kakšnih 50 noter, zaviral sem pa na polno . Sta samo gledali teti v uniformah in nič reagirali. Nato so bili še v enem naselju in zdnja strelska zaseda malo pred mejo na popolnoma ravnem delu ceste. Dobro, da so bili avtomobili pred menoj, drugače bi lahko malo napolnil njihov proračun :evilgrin: . Pri nas pa nisem videl nobenih inkasantov . LP Robert aha aha...Sva se bl po avtocesti vozila...kjer sva sam naletela na eno kontrolo vinjet, predn sva pa šla na avtocesto sva pa še kolebala al jo kupt al ne, pol sva jo pa je nism nalepu in sm mogu ustavt mal pred kontrolo in jo nalept. Me je pol polcaj takoj vn potegnu pa sam preveru dokumente pa spustu
Port Folio Objavljeno Januar 16, 2011 Opozori Objavljeno Januar 16, 2011 in nazaj so trikrat merili in nobenkrat izmerili . LP Robert ti si kvizkota za letošnjo sezono že uporabil ...... joke :naughty:
trebor Objavljeno Januar 16, 2011 Opozori Objavljeno Januar 16, 2011 ti si kvizkota za letošnjo sezono že uporabil ...... joke :naughty: Imam še kakšnega jokerja v rokavu, da imam mir pred modrimi, hehe :naughty: . LP Robert casper7 1
maus Objavljeno Januar 17, 2011 Opozori Objavljeno Januar 17, 2011 KWA KWA ... ste se kj vozil ... js sm ene par krogov okol Ljubljane pokolenčku :lol: casper7 1
Port Folio Objavljeno Januar 17, 2011 Opozori Objavljeno Januar 17, 2011 KWA KWA ... ste se kj vozil ... js sm ene par krogov okol Ljubljane pokolenčku :lol: ...... misliš po garaži, to pa ni okoli Lj., to bolje deluje, par krogov po ljubljanskem podzemlju ... :evilgrin: maus 1
casper7 Objavljeno Januar 17, 2011 Opozori Objavljeno Januar 17, 2011 KWA KWA ... ste se kj vozil ... js sm ene par krogov okol Ljubljane pokolenčku :lol: si se ustavu kje na kavi ? maus 1
maus Objavljeno Januar 17, 2011 Opozori Objavljeno Januar 17, 2011 ...... misliš po garaži, to pa ni okoli Lj., to bolje deluje, par krogov po ljubljanskem podzemlju ... :evilgrin: ne ne... iz podzemlja smo kr na površje se zapelala si se ustavu kje na kavi ? sm sm ... in v Postojni in na Kalu ... pa tud po Ljubljani sem se ustaulu in kufetku :lol: mojamiska, casper7 in SCORPIONS 2 1
Port Folio Objavljeno Januar 18, 2011 Opozori Objavljeno Januar 18, 2011 ne ne... iz podzemlja smo kr na površje se zapelala Ti zmija casper7 1
mig72 Objavljeno Januar 19, 2011 Opozori Objavljeno Januar 19, 2011 beeeeeela sneeeeeeeeežinka kiiii paadaaa
trebor Objavljeno Januar 19, 2011 Opozori Objavljeno Januar 19, 2011 beeeeeela sneeeeeeeeežinka kiiii paadaaa Si mislil: Debeeeeeeela snaaaaaaaaaaažilka, ki paadaaaa.... LP Robert Carp in anja37 1 1
maus Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 beeeeeela sneeeeeeeeežinka kiiii paadaaa a si se mau zajebo ... jebela snežka neeeeeeeeeeee padaaaaaaaaaa
mig72 Objavljeno Januar 23, 2011 Opozori Objavljeno Januar 23, 2011 a si se mau zajebo ... jebela snežka neeeeeeeeeeee padaaaaaaaaaa jaz sem se zajebo , ti si pa srečen . ko kej zajebem so vsi zadovoljni - vključno z mano anja37 in maus 2
Orange Objavljeno Februar 7, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 Sezona odprta !Učeraj nas je kar nekaj kolenčkalo po LJ !
mig72 Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 sezona odprta že od 1.1.2011 , kje ste bili do zdaj :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se