naten Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 Ker sem z okolice Ljubljane in ker v glavnem mestu Slovenije ni nobenega moto kluba, me zanima, če je kaj interesentov, da bi se tak klub ustanovil. Osebno me niti ne moti, da bi se včlanil v kak klub "blizu" ljubljane (do 40km), vendar pa iščem klub, kjer s svojim motociklom in starostjo ne bi preveč izstopal od povprečnega profila člana. Torej zanimam se za somišljenike med 20 in 40 let, s sport, z naked ali s sport turing motociklom. V kolikor kateri od vas ustreza profilu in ima željo po skupnem druženju je dobrodošel, da se javi. PS v naprej prosim, da ne bo napadov glede na geografsko pripdanost. LP.
MARJA Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 V Ljubljani in okolici je kar nekaj moto klubov. Sam mal je treba po netu pobrskat. Nekateri so člani ZMKS ( torej na njihovi strani ). Jih je pa tudi nekaj, ki pa niso člani ZMKS. Pa da se ne boš matral ti dam link do ZMKS http://www.zmks.com/. Naprej pa sam brskaj. samosamo 1
samosamo Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 slovenija definitivno rab še kakšen nov moto klub...!!!!!! posebej lj z okolico!!! Labradorec in pajkica 2
MoTo G_P Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 Maš že tuki temo ne vem zakaj nova... pa sam par vrstic je pod tole... http://www.motosvet.com/tabla/topic/27997-ljubljanska-motosvet-druzba/page__st__1920
naten Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Maš že tuki temo ne vem zakaj nova... pa sam par vrstic je pod tole... http://www.motosvet..../page__st__1920 Tole temo sem videl, tudi prebral nekaj strani in ker večina odgovorov ni bila konstruktivnih, vendar so (ste) samo blatili po ljubljanski družbi sem temo zapustil. Nekateri komentarji imajo tudi nedvoumne elemente sovražnega govora, ki bi jih moral skrbnik foruma odstraniti, pa jih ni, kljub temu, da nanj preide kaskadna kazenskega odgovornost. Moj post tudi primarno ne sprašuje po moto klubski sceni v ljubljani (ker jo ni), ampak iščem somišljenike, ki so pripravljeni, da se stanje spremeni. Torej, če je kdo, ki ima željo, da se ustanovi nov klub v Ljubljani, katerega namen je druženje članov, potem naj sporoči. Carp 1
MARJA Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Moj post tudi primarno ne sprašuje po moto klubski sceni v ljubljani (ker jo ni), ampak iščem somišljenike, ki so pripravljeni, da se stanje spremeni. Torej, če je kdo, ki ima željo, da se ustanovi nov klub v Ljubljani, katerega namen je druženje članov, potem naj sporoči. Še enkrat. V Ljubljani je moto klub. maus 1
trebor Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Še enkrat. V Ljubljani je moto klub. V Ljubljani je več motoklubov. :yes: LP Robert
Labradorec Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Ker sem z okolice Ljubljane in ker v glavnem mestu Slovenije ni nobenega moto kluba, me zanima, če je kaj interesentov, da bi se tak klub ustanovil. Osebno me niti ne moti, da bi se včlanil v kak klub "blizu" ljubljane (do 40km), vendar pa iščem klub, kjer s svojim motociklom in starostjo ne bi preveč izstopal od povprečnega profila člana. Torej zanimam se za somišljenike med 20 in 40 let, s sport, z naked ali s sport turing motociklom. V kolikor kateri od vas ustreza profilu in ima željo po skupnem druženju je dobrodošel, da se javi. PS v naprej prosim, da ne bo napadov glede na geografsko pripdanost. LP. Jaz bi se pridružil, samo ne ustrezam starosti 20-40 let .. Pa najbrž bi malo preveč izstopal od 'povprečnega profila' ...(kaj pa sploh je 'povprečen profil' ? ) .. Hmmm, pa od Ljubljane sem oddaljen 42 km .. bi me sploh sprejeli ? Pa čoperisti in maxiskuteristi niso zaželjeni ? Moj sin vozi Intruderja 1800 in mu tega tvojega posta sploh ne upam pokazat ! LP thumper 1
zmilan Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Ja, pa v motoklubu opredeljevat starost je , vsaj zame, brez veze.Motoklub naj bi bil namenjen druženju motoristov,kakšni skupni furci in podobno. Dadi, trebor, muki in 2 others 5
Labradorec Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Ja, dečko 'naten' bi se rad očitno družil sam s sabo ... zmilan 1
Bmflar Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Poznam en tak klub .... "Tako bo kot bom jaz dejal, ker je to moj klub ..." Samo je v okolici Celja... Odstopam od starosti, modela motorja in tudi modela razmišljanja, edino točko, ki sem jo pridobil je ta, da sem bližje Ljubljani kot je zahtevanih 40 km. Srečno "kolega" ! zmilan 1
zmilan Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Jaz tudi ustrezam kar se Ljublajne tiće.Je pa res, da ima vsak pravico povedam s kom bi se družil, pogoje za pristop.bojim pa se , da iz tega ne bo nič.Jaz se klubu, kjer bi pogojevali članstvo ne bi pridružil, saj ravno v raznolikosti je čar druženja, prepletanje izkušenj, kjer vsakdo najde tisto kar ga v danem trenutku zanima.
Popularna objava trebor Objavljeno Maj 9, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Da se spet oglasim. Sem v eni kategoriji, ki jo navaja @naten, in to je kraj bivanja :grim , v ostalih odpadem: leta in super sport motor . Poleg tega sem v motoklubu, v katerem smo zbrani člani vseh starosti, od mladca, ki ima komaj izpit za A2 pa do upokojenca, ki ima čez 30 let staro CB 750. So pa v klubu zastopane vse pasme in vrste motorjev. Vsi se razumemo med seboj in ko gremo na skupno vožnjo ne odganjamo padalcev, ki bi radi šli z nami. Vsak je dobrodošel, če je "normalen" . Poleg tega nihče ne teži, če kdo ne more kdaj z nami, saj se zavedamo, da so družina in delo na prvem mestu, motor nam je pa sredstvo za razvedrilo . LP Robert Carp, muki, mig72 in 8 others 11
MoTo G_P Objavljeno Maj 10, 2012 Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 @Trebor...Sej to je bistvo Motokluba, ne morš se ti speicalizirat do določenga nivoja, ker je premajhna populacija ter prevelika razhajanja v razmišlanju, večje ko maš nastavlene "filtre" bolj uspešen bo motoklub. Če ne, morš pa najst neke fanatike, ki so res pripadni določeni znamki oz. tipu motorja. Mogoč bi blo aktualno pou leta pol se pa neb dal nobenmu več. Kljub temu velik uspeha pr ustanovitvi, če se že greste te zadeve. Mene osebno moto klub ne veseli, mamo eno mini druzbico in se supr štekamo za fure...toj to trebor in mig72 2
stuhec Objavljeno Maj 10, 2012 Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 slovenija definitivno rab še kakšen nov moto klub...!!!!!! posebej lj z okolico!!! že zdaj je preveč moto klubov klimbra 1
naten Objavljeno Maj 11, 2012 Opozori Objavljeno Maj 11, 2012 Dvomin, da bi sploh lahko registriral moto klub z omejitvijo na starost ali tip motorja. Narobe sem bi razumljen, ko sem mislil povprečen tip člana. Mišljeno je bilo, da ko pogledaš slikco s klubskega srečanja, da ne vidiš samo oseb v črnem ledru nad 50 let in na čoperjih, kot zgledajo skupinske fotke večine MK. Mišljeno je bilo, da se gre za bolj pisano druščino, z malo barvami, katerih člani še niso ravno v pokoju in ne vozijo izključno čoperje. In ne me narobe razumet, nimam nič proti takim MK, vendar se sam v takem klubu ne vidim. Glede MK v LJ, bi prosil za imena... Čim manj nestrpnosti in LP, Naten trebor, spaceback in mig72 3
stuhec Objavljeno Maj 15, 2012 Opozori Objavljeno Maj 15, 2012 (popravljeno) Mogoč če poveš velikost. srednja al bolj manjša velikost a se dobiva te kje v LJ na kaki pijaći ? Popravljeno Maj 15, 2012. Popravil stuhec
Jarhead Objavljeno Julij 15, 2012 Opozori Objavljeno Julij 15, 2012 Nov Zabar na tej strani. Zanimiva tema o Ljubljanskem clubu. S klubom je mal veliko dela, a ni? Statuti, poslovnik in neka taka jajca so potrebna. Kaj pa GSM, poklices par Ljubljancanov pa se druzis. Kot klub samo da ni postranskega dela zraven . Ce pa gre za nasitke. se pa tudi te da delat. Brez kluba. Drugace pa kako spravte sliko na svoj profil? Men javi za cisto vsako da je prevelika.Ce je kdo racunalniski car naj mi pomaga. LP.
cirkusdirektor Objavljeno Julij 15, 2012 Opozori Objavljeno Julij 15, 2012 Pa saj ste imeli klub - Salo riders - sorry Solo riders - hotscko - kaj pa je z njim narobe se je pač malo razširil Sej za druženje pa se res ne rabi klub - alse al kaj ?
mig72 Objavljeno Avgust 4, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2012 Jaz sem na mopedu že nekaj časa - pa nisem član nobenega kljuba, za kako furco hitro najdem kompanijo ki odgovarja mojem načinu vožnje. Se pa nebi branil kluba ki je '' pisane '' sestave ( vsaka izkušnja šteje ), sploh pa če ni obvezna udeležba pri vseh dejavnostih ( kot je napisal Trebor ). Me pa zanima če se kje v Ljubljani ob kakem določenem dnevu zbirajo motoristi ( pa ne sam ljubljanske šminke z zglancanimi motorji in drago opremo ter 1000km prevoženih na leto ) Efendi 1
trebor Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Veliko jih pride ob sredah k Vaškim v Domžale. V Ljubljani je bolj kot ne vse zamrlo po tistem, ko je zorangutan pregnal motoriste s tromostovja. LP Robert mig72 1
SCORPIONS Objavljeno September 19, 2012 Opozori Objavljeno September 19, 2012 kje ste :hooray: .............žabarski...........kwa dogaja.... mig72 in trebor 2
sayo Objavljeno December 6, 2012 Opozori Objavljeno December 6, 2012 VABLJENI NA PROTEST, KI BO JUTRI NA KONGRESNEM TRGU OB 16h P.S. MOTOSVETOVCI SE DOBIVAJO PRI SIDRU
SCORPIONS Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 ...otvoritvena vožnja 2013 je -bo....bila ............ pik1 1
Carp Objavljeno Marec 14, 2013 Opozori Objavljeno Marec 14, 2013 ...otvoritvena vožnja 2013 je -bo....bila ............ Yeahh, samo da sneg skopni moja strupenjača je že čist živčna,
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se