pkoco Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 Rabim omejevalnik obratov za aprilio sx 50 če mogoče gdo ve kje se da nabavit kolk bi stalo pa kak se montira prosim opište tema najverjetneje že obstaja ampak vseeno mi prosim odgovorite :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniac Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 Rabim omejevalnik obratov za aprilio sx 50 če mogoče gdo ve kje se da nabavit kolk bi stalo pa kak se montira prosim opište tema najverjetneje že obstaja ampak vseeno mi prosim odgovorite :worship: :worship: :worship: Poglej na cilinder.si, tm sm vidu da majo ene par omejevalnikov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pkoco Objavljeno Oktober 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 ne na cilinder.si jih nimajo še posebej pa za moj motor ki so zelo redki :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Oktober 15, 2008 Deli Objavljeno Oktober 15, 2008 Rabim omejevalnik obratov za aprilio sx 50 če mogoče gdo ve kje se da nabavit kolk bi stalo pa kak se montira prosim opište tema najverjetneje že obstaja ampak vseeno mi prosim odgovorite :worship: :worship: :worship: Saj nima veze kerega kupiš, ti samo kupi enega. En kabl gre na maso drugi pa na cdi, od leve proti desni 3 kabel. BTW: Ti omejevalci so čista brezveznost, ko nastaviš na željene obrate ti samo trokira itd.. Sem ga mel ga niti enkrat nisem rabil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Puse Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Saj nima veze kerega kupiš, ti samo kupi enega.En kabl gre na maso drugi pa na cdi, od leve proti desni 3 kabel. BTW: Ti omejevalci so čista brezveznost, ko nastaviš na željene obrate ti samo trokira itd.. Sem ga mel ga niti enkrat nisem rabil. kje se pa kupi omejevalec ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 (popravljeno) > TUKAJ <Mogoče pogledaš predno moderatorji naredijo klonk.... Popravljeno Oktober 23, 2008. Popravil bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Oktober 27, 2008 Deli Objavljeno Oktober 27, 2008 dolgo so se prodajali na bolhi, za okrog 20 UER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvilaa Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 em kako se pa vgradi omejevalnik ki dela na prtisk zavor?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Kar dosti zakomplicirano je baje, bolje da si kupiš omejevalec na mehansko stikalo pa boš lažje zvezal vse skupaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvilaa Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 em jz sm mal razmišlu pa a bi se dal ta omejevalc lepo pač prklot pa ga bom nekam skril sam sm mislu da bi cvikov kable pa prklopu jih na en dodaten mejhn stikal k bi ga spelu do balance nekam in bi tko omejevalc hitr prklopu ab se dal al je že zravn kšn tak stikal? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvilaa Objavljeno Februar 13, 2009 Deli Objavljeno Februar 13, 2009 Pa še to a ma kdo mogoče slikan kako to zgleda k se prklop če se komu da nej prlep kšno slikco pls tnx :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Februar 15, 2009 Deli Objavljeno Februar 15, 2009 Sej za priklop nimaš kaj zaribat, ti piše vse v navodilih. Drugače pa črn kabel na maso, rdeč mensezdi da je pa na CDI enoto. Maš pa stikalo že zraven ja, sam boljše da ga zamenjaš ker ni nekam priročen. Edino če ga boš imel na takšnem mesti ko boš lahko to preklopil. Za na balanco pa samo podaljšaj kabel pa bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvilaa Objavljeno Februar 16, 2009 Deli Objavljeno Februar 16, 2009 tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvilaa Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Em jz sm nabavu zx-a :worship: :worship: :worship: dobu valčke vzmeti za sklopko pač vse sm kup še omejevalc sam navodil ni ........wtf? a alhko kdo kej mal bl nazorno opiše oz. prlep kšno slikco kako se to natačn prklop na cdi enota na maso znam xD pls! Tnx za odg.! Rok :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 No na CDI enoti pa na rdečo žičko prklop .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klmnkos Objavljeno Februar 26, 2009 Deli Objavljeno Februar 26, 2009 No na CDI enoti pa na rdečo žičko prklop .) Poglejte mene pa zanima kaj je to CDI ker nevem ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Februar 27, 2009 Deli Objavljeno Februar 27, 2009 To je škatlica ki je tam pri akomulatorji zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se