Skoči na vsebino

Jörg Haider umrl v prometni nesreči

Jure

Priporočene objave

da ga tujci niso marali je do neke mere "pravilni" pokazatelj; politik naj bi sluzil drzavljanom lastne drzave in ne tujini.

Ja čigavi državljani pa so potem koroški slovenci? :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

BTW horjo, tudi slovenci niso veliko drugacni od vseh ostalih. samo ideologija je druga. :whistle:

Ideologija? V končni fazi niti ne igra odločilne vloge. Igra jo debilnost in zaplankanost folka. Ja tu se pa strinjam, ni bistvene razlike. Najhujši so tisti, ki so imeli vedno polne riti in so osvajali druge, sami pa tega niso doživljali. Tako da Jodlarje in Makaronarje postavljam v isti koš, zelo blizu njih dolenčke in kmečko zaledje prestolnice in čisto na drugi konec Primorce, za katere ugotavljam, da imajo še največ hrbtenice in poštenja. Tako, čisto brez ideologije!

Ja, ja, vem da si cikal na povojne čase. :doze:

Popravljeno . Popravil HHV
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja čigavi državljani pa so potem koroški slovenci? :blink:

sem vedel, da selektivno branje se vedno deluje: ->

z napako ideologije. inteligenten in oportunisticen.
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, ja, vem da si cikal na povojne čase. :doze:

nope. slovenci so enaki v skoraj vseh pogledih vsem ostalim evropskim narodom. "nianse" v obnasanju, jezikih in navadah so zgolj odpadni proizvod solanja.

zakaj torej slovenci ne bi bili zmozni zamer, fovsije, ideoloskega razkola, ekstremov ?

:huh:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

zakaj torej slovenci ne bi bili zmozni zamer, fovsije, ideoloskega razkola, ekstremov ?

...

:cry: Saj so, vem, saj so. Le moje videnje tega frdamanega sveta je bilo vedno tako idealistično.

A upanje umre zadnje.

SFSN!

Popravljeno . Popravil HHV
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Možakar je bil super inteligenten politik, ki je pač znal pritisnit na tisto struno, ki je na takem specifičnem območju kot je Koroška najbolj občutljiva in to je nacionalna zavest tistih ki so bili od leta 1945 v strahu pred rdečo-slovansko zverjo z juga... in to mu je vrhunsko uspelo... je pa fobija pred "tujci" v Avstriji zadnje čase zelo aktualna stvar in Haiderju je to bila samo voda na mlin, njegovi že ustaljeni večdesetletni politiki nestrpnosti do manjšine, samo dodali so še malo drugih-ostali auslenderjev v program in % so bili na dlani....

Ne bom jokal za njim... je pa naslednik ful faca, me vse skupaj spominja na hitlerjugend homo-sceno :evilgrin:

(je šel domov k mami..., 27-letni namestnik...., kje pa je žena in otroci :? )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najbolj pa mi je šlo na kozlanje danes zjutraj, ko sem na VALU 202 slišal kdo vse je iz Slovenije poslal sožalno brzojavko......

Kako jih ni sram.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najbolj pa mi je šlo na kozlanje danes zjutraj, ko sem na VALU 202 slišal kdo vse je iz Slovenije poslal sožalno brzojavko......

Kako jih ni sram.

A nisi še slišal od bratov SRBOV da smo mi DUNAJSKI KOČIJAŽI :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"Bečki konjušari" je še manj kot kočijaši!!!

..iz ust Bore Đorđevića, izrečeno v navalu besa, ker so mu onemnogočili koncert v Ljubljani. Tega je čez par let sicer izvedel, je pa njegov izrek nekako kar resničen. Imamo hlapčevsko politiko, sploh Rupsi je pravi car...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...sploh Rupsi je pravi car...

Tudi jaz se ze prav veselim :lol: , da se bomo resili tega vecnega zunanjega ministra, ceprav sem glasoval za "ta desne". Me pa kar malo stisne, ko vidim, kdo bi ga naj nasledil... :slap:

Tudi pri Jörgu me je za sekundo stisnilo, kot bi me za vsakega cloveka, me pa posteno stiska, ko vidim njegove naslednike :slap: . A ni ze cas, da se Jörgovo navlako pomete na smetisce zgodovine, dragi sosedje?

Te sozalne brzojavke pa so zgleda gola formalnost in stvar osebne kulture, ne prepricanja, tako da jaz iz tega ne bi delal nobenega cirkusa.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi jaz se ze prav veselim :lol: , da se bomo resili tega vecnega zunanjega ministra, ceprav sem glasoval za "ta desne". Me pa kar malo stisne, ko vidim, kdo bi ga naj nasledil... :slap:

Tudi pri Jörgu me je za sekundo stisnilo, kot bi me za vsakega cloveka, me pa posteno stiska, ko vidim njegove naslednike :slap: . A ni ze cas, da se Jörgovo navlako pomete na smetisce zgodovine, dragi sosedje?

Te sozalne brzojavke pa so zgleda gola formalnost in stvar osebne kulture, ne prepricanja, tako da jaz iz tega ne bi delal nobenega cirkusa.

Ne vem, kaj se ti buniš čez Joerga in njegovo navlako, če si desničar - gre za isto usmeritev?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne vem, kaj se ti buniš čez Joerga in njegovo navlako, če si desničar - gre za isto usmeritev?

:yes: , jaz klikam misko z desno, torej sem desnicar. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Izgleda, da bo Dimsi Rupsi za nagrado postal veleposlanik na Dunaju......Malo tragikomično je že vse skupaj :headbang: Teral bi jaz njega v tri PM, ne pa na Dunaj......seveda ga je treba dat tja, kjer bo lahko naredil največ škode...... :headbang:

Popravljeno . Popravil xr800
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Te sozalne brzojavke pa so zgleda gola formalnost in stvar osebne kulture, ne prepricanja, tako da jaz iz tega ne bi delal nobene :lol: :lol: :lol: ga cirkusa.

:D :D

Popravljeno . Popravil xr800
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako jih ni sram.

Gre za politično kulturo.

Formalnost.

Bil je demokratično izvoljen. V tem/njegovem in podobnih primerih, gre tudi za politično funkcijo. Brzojavka se mu pošilja kot deželnemu glavarju in ne očetu, možu...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... Brzojavka se mu pošilja kot deželnemu glavarju in ne očetu, možu...

Nekako mi ne gre skupaj po funkciji. Saj ni bil državni glavar, temveč deželni.

Ali tudi nam ob smrti občinskih veljakov pošiljajo brzojavke predsedniki drugih držav?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..iz ust Bore Đorđevića, izrečeno v navalu besa, ker so mu onemnogočili koncert v Ljubljani. Tega je čez par let sicer izvedel, je pa njegov izrek nekako kar resničen. Imamo hlapčevsko politiko, sploh Rupsi je pravi car...

Ne bo glih držalo. Je že malo prej izrekel te svoje znamenite besede. Takrat jih je morda zgolj ponovil.

Je bil pa tale mojster "hitler" kr nažgan: 1,8 so mu namerili.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je bil pa tale mojster "hitler" kr nažgan: 1,8 so mu namerili.

Te je bil pa zlo slab fahrer. Jaz sem se dostikrat z 2,5 brez problemov po dokaj hudih ovinkih domov pripeljal. :-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Te je bil pa zlo slab fahrer. Jaz sem se dostikrat z 2,5 brez problemov po dokaj hudih ovinkih domov pripeljal. :-)

samo ti si med vinogradi gor rastu.........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bravo!!! :krneki: s tem se je pa res za hvalt ja.... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vrjetn s kkšno staro katrco k ni šla več k 60 na uro.....

hajder naj pa počiva u miru......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!