Skoči na vsebino

izbera 125 cestaka??

Priporočene objave

Objavljeno

zdravo!! sm nou u forumu in bi vs rd neki uprasou :rolleyes: stvar je p taka zdej enkat hmal (recmo d) bom 16 pa pac nardim izpit za 125 A1 p bi vs rd uprasou kaj se bul splaca kupt kasco cagiva mito 7speed al kasno aprilio rs?? hvala za odgovore

LP denis

Objavljeno

hjooo se ena taka tema :D

ISKALNIK!!!

A v opisu oz. pod Motocikel ima napisano gsxr 750 :D

Objavljeno

joj sploh ne sprašuj :trance_33_sleep:

Objavljeno

Prodam aprilio rs125 2007 letnik če iščeš slučajno :D. Pomoje je to najbolša 125-ka kar so jih kdaj naredli. Nena gre slabo, bremze so dobre pa še leži v ovinkih bolše ko kak 600 al pa 1000. Pošlji mi pm če rabiš kake slike :D.

Objavljeno

ja sm meu napisanu sm tu je u hecu lu napisanu (in je odmakjeno ) zaenkat se nism dubu se kasnga pamtnga odgovora :glare:

Objavljeno

ah jej vsak bo svojga hvalil,sam mislm da bo vec aprilijašov.Mah sej je isti štos,sam povej kok dnarja pa posledično letnik,....

Objavljeno

aprilija gre bol po u uvinkih....cagiva pa bl spizdi....pa aprilija je mal lepš ublike..to je pa to an....pa za aprilijo lazi dubis ksn pooblascen servis..

Objavljeno

a pol pravs d se aprilia bul drzi oz pele po ovinkih? ja za mito pa ze nasplosnu praujo d gre bul ku aprilia oz d je najhitrejsa v skupini 125ccm cestnih motorju

Objavljeno
Prodam aprilio rs125 2007 letnik če iščeš slučajno :D . Pomoje je to najbolša 125-ka kar so jih kdaj naredli. Nena gre slabo, bremze so dobre pa še leži v ovinkih bolše ko kak 600 al pa 1000. Pošlji mi pm če rabiš kake slike :D .

bolše k 600 al pa 1000,,,,,,hahahahah :lol1: :slap: :lol1:

Objavljeno
Prodam aprilio rs125 2007 letnik če iščeš slučajno :D. Pomoje je to najbolša 125-ka kar so jih kdaj naredli. Nena gre slabo, bremze so dobre pa še leži v ovinkih bolše ko kak 600 al pa 1000. Pošlji mi pm če rabiš kake slike :D.

haha ta je bla res mal smesna***

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!