Skoči na vsebino

Tervol izolacija hiše

ravni

Priporočene objave

Kaj naj rečem, hotel sem privarčevati s kurjavo in sem se odločil, da izoliram hišo. Za izolacijo sem začel uporabljati tervol lamele katere sem lepil na hišo in prišel do 2/3. Včeraj je bila nevihta :headbang: katera je te lamele čisto premočila da kar teče z njih. Ima kdo izkušnje s tem, kaj naj naredim, naj jih dam dol in ponovi vajo ali obstaja mogoče kakšna drugačna rešitev.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ima kdo izkušnje s tem, kaj naj naredim, naj jih dam dol in ponovi vajo ali obstaja mogoče kakšna drugačna rešitev.

Pustiš, da se posuši. :naughty:

Saj so mokre le površinsko in se niso deformirale.

Ajd

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja verjetno druge rešitve ni kot jih pustiš, da se posušijo,

faj bi blo če si lepilo nanašal z zobatim gleteron- vertikalni žlebovi,

drugače pa bi si moral izolacijo ščititi pred nevihto z PVC folijo,

samo po bitki smo vsi generali :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj naj rečem, hotel sem privarčevati s kurjavo in sem se odločil, da izoliram hišo. Za izolacijo sem začel uporabljati tervol lamele katere sem lepil na hišo in prišel do 2/3. Včeraj je bila nevihta :headbang: katera je te lamele čisto premočila da kar teče z njih. Ima kdo izkušnje s tem, kaj naj naredim, naj jih dam dol in ponovi vajo ali obstaja mogoče kakšna drugačna rešitev.

Najprej ti moram povedat, da si se odločil za dobro paropropustno fasado. Z lamel teče, ker se je tervol sicer po vlaknih namočil, vendar je hidrofoben (vodoodbojen) in mu ta voda nič ne škodi. Logično, da moraš počakat nekaj dni, da vsa voda odteče in se vlaga izsuši.

LP

Popravljeno . Popravil ataIBA
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če sumiram delaj naprej, tisti del se bo posušil, KDAJ ne vem, predvidevam da letos še ne in po tem šele mrežico pa fasado :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!