ravni Objavljeno Oktober 17, 2008 Deli Objavljeno Oktober 17, 2008 Kaj naj rečem, hotel sem privarčevati s kurjavo in sem se odločil, da izoliram hišo. Za izolacijo sem začel uporabljati tervol lamele katere sem lepil na hišo in prišel do 2/3. Včeraj je bila nevihta :headbang: katera je te lamele čisto premočila da kar teče z njih. Ima kdo izkušnje s tem, kaj naj naredim, naj jih dam dol in ponovi vajo ali obstaja mogoče kakšna drugačna rešitev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Oktober 17, 2008 Deli Objavljeno Oktober 17, 2008 Ima kdo izkušnje s tem, kaj naj naredim, naj jih dam dol in ponovi vajo ali obstaja mogoče kakšna drugačna rešitev. Pustiš, da se posuši. :naughty: Saj so mokre le površinsko in se niso deformirale. Ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Oktober 17, 2008 Deli Objavljeno Oktober 17, 2008 ja verjetno druge rešitve ni kot jih pustiš, da se posušijo, faj bi blo če si lepilo nanašal z zobatim gleteron- vertikalni žlebovi, drugače pa bi si moral izolacijo ščititi pred nevihto z PVC folijo, samo po bitki smo vsi generali :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 17, 2008 Deli Objavljeno Oktober 17, 2008 (popravljeno) Kaj naj rečem, hotel sem privarčevati s kurjavo in sem se odločil, da izoliram hišo. Za izolacijo sem začel uporabljati tervol lamele katere sem lepil na hišo in prišel do 2/3. Včeraj je bila nevihta :headbang: katera je te lamele čisto premočila da kar teče z njih. Ima kdo izkušnje s tem, kaj naj naredim, naj jih dam dol in ponovi vajo ali obstaja mogoče kakšna drugačna rešitev. Najprej ti moram povedat, da si se odločil za dobro paropropustno fasado. Z lamel teče, ker se je tervol sicer po vlaknih namočil, vendar je hidrofoben (vodoodbojen) in mu ta voda nič ne škodi. Logično, da moraš počakat nekaj dni, da vsa voda odteče in se vlaga izsuši. LP Popravljeno Oktober 17, 2008. Popravil ataIBA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ravni Objavljeno Oktober 17, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 17, 2008 Ali mislite, da ga voda ne bo nič razrahljala ali pa da bi začel gniti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Oktober 17, 2008 Deli Objavljeno Oktober 17, 2008 ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ravni Objavljeno Oktober 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2008 Če sumiram delaj naprej, tisti del se bo posušil, KDAJ ne vem, predvidevam da letos še ne in po tem šele mrežico pa fasado :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se