pajkica Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 eno tako direkt u.... za mojo budilko.... :evilgrin: k dons azmujala.... sam ne zdej pozabt name jutr.... k pol dobiš dve...... :naughty: za moj lejzi ass :alien1: :krneki: :headbang: uh, s kakšnim veseljem tuki še jaz eno dodam... :whistle: kaj morm, če pa se sami javlate :evilgrin: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 Za Posavce,tko reda radi........TUP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 Za Posavce,tko reda radi........TUP ...khmmm ... khmmm ... dobiš nazaj na nogometu, čez dobro uro ... in live ... :evilgrin: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 TUP, TUP....dva komada iznenada zate.... :naughty: :krneki: za tebe k me pogrešaš.... :evilgrin: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 Za nasprotni duo seniorjev, k sta ene par takih golov pocarskih dala :slap: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 28, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 za tebe k me pogrešaš.... :evilgrin: ... She is aliveeeee :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 She is aliveeeee :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: ja sem si opomogla od tvoje brce... :unsure: no pa še zate.... en šusek ke v ritko... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 28, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 ja sem si opomogla od tvoje brce... :unsure: no pa še zate.... en šusek ke v ritko... :evilgrin: ka si ti dobra tup nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 @RAF ej zate ena taka.... da boš poletu do triglava...... :evilgrin: :devil: ........ :whistle: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 @RAF ej zate ena taka.... da boš poletu do triglava...... :evilgrin: :devil: ........ :whistle: Khm....brez besed....letiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm LAUDA, sam tebe ne ujamem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 Khm....brez besed....letiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm LAUDA, sam tebe ne ujamem kwa mene loviš, te bom še enkat....tup!!!!!!!!!!! :evilgrin: mene itak ne morš ujet :whistle: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 ka si ti dobra tup nazaj tup tup da prideš k sebi.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 TUPPPPPPPPPPP...ena poslovilna za goflo..... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 za RAFa pogledam te zvito in brcnem te v rito :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 za RAFa pogledam te zvito in brcnem te v rito :evilgrin: z nogo zvito, me brcaš u rito, ampak sede, ker meni vseen dobr de.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 za RAFa pogledam te zvito in brcnem te v rito :evilgrin: TEBI: Z golfom se na puno pripeljem po cesti kjer stojiš ti pa odprem vrata da te sunejo v rit do obale. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 z nogo zvito,me brcaš u rito, ampak sede, ker meni vseen dobr de.... ...ne brcam in brcam pa nič ne nabrcam same kosti, ki lomijo mi stopalne dlani hahahahaha faaaaaaak hehehehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 ...ne brcam in brcam pa nič ne nabrcam same kosti, ki lomijo mi stopalne dlani hahahahaha faaaaaaak hehehehehe stopalne dlani, saj tega sploh ni, so te vrata zadela, pa roke na noge ujela... TEBI: Z golfom se na puno pripeljem po cesti kjer stojiš ti pa odprem vrata da te sunejo v rit do obale. :evilgrin: pa ne z muco.... :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 stopalne dlani,saj tega sploh ni, so te vrata zadela, pa roke na noge ujela... pa ne z muco.... :whistle: :whistle: res težko sm noge z rokami ujela ko spet me je brca zadela ninja je z golfom priletela in še eno petardo sm ujela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 res težko sm noge z rokami ujelako spet me je brca zadela ninja je z golfom priletela in še eno petardo sm ujela sam da petarda je bla, sem se ustrašu že za oba, ker ko se za noge držiš, ne vem kak petardo uloviš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 res težko sm noge z rokami ujelako spet me je brca zadela ninja je z golfom priletela in še eno petardo sm ujela Nemoj mi slupat auto strpat ču te u čuzu tamo če te mnogi, mnogi željeti u guzu :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 sam da petarda je bla,sem se ustrašu že za oba, ker ko se za noge držiš, ne vem kak petardo uloviš to pa res ni težko saj z zadnjo platjo našponan si močno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 Nemoj mi slupat autostrpat ču te u čuzu tamo če te mnogi, mnogi željeti u guzu :evilgrin: i da kako se onda čuje pljeska s tvoje guzice pune Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 to pa res ni težkosaj z zadnjo platjo našponan si močno tanjuška petarde lovila, pa brco u rit je dobila, je golf še sprot jo pobral, so strpal jo u čuzu, ampak vse kar je dobila, je bla brca u guzu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 tanjuška petarde lovila,pa brco u rit je dobila, je golf še sprot jo pobral, so strpal jo u čuzu, ampak vse kar je dobila, je bla brca u guzu sama sedaj je v čuzi in si dlake z guzice puli poštene brce je dobila a sama si je kriva kaj pa rine tja kjer brcati se prav vsakemu da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se