RAF Objavljeno Oktober 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 in kaj sedaj me doletiprav tak junak, ki išče ga vsak brce po zraku deli ja prav smili se mi no če pa dobro pomislim ima pošteno prav saj z mojo mu rito krajši je sanjski vsak dan za danes bo dosti saj dolgi so posti naj brce delijo tudi drugi, ki si želijo junak je brcal zrak ker ga iskal je vsak se smilil vsem je tak da so vrgli ga pod vlak še ko pod tiri je ležal tanjuškino rito je sanjal obline lepe plave prišle so mu skoraj glave ker meni dosti ni ti pišem kitice tri ti pa zbudi se in nam povej da nas brcaš spet in zdej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Skupisko se brcate sam tuki kaj pa brca stane vse skupi dvigneš nogo le nazaj pol spustiš jo pa zadene kaj. Brcam na vse tiste trote ki se spravlajo na sirote da jih močna le zadane ne pa kot od stare mame. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 no zdej si me izzvala,doletela me je tvoja graja... čaki se ti mene ti... ko ti brca v ritko prileti... js pa sploh nič ne vem... zato to ni moj problem... delamo pa itak skos... pa kdo bi temu bil kos... TUP TUP.. :evilgrin: sej ni bla graja sem hotla rečt hvala :blush: k treba tud mene brcat da grem pol mal delat.... sam zdej ti bom vrnla te še mal prevrnla pa 2 x brcnla in še enkrat frcnla zdej pa res TUP zate :naughty: .....................mater si trdoživa, a te še nč ne boli? :whistle: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 ninja naša kje si ti ker me brcaš lahk sam ti še šef naj prleti in me drži ko poštene brce talaš mi ker vidva vesta da ne smem dati brce drugim vsem to pa je moj spet problem ker brez vaju sem zgubljen hvala vam za brce vse ker so res potrebne ble komaj čakam dneve te da nas recneje brcnejo še Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 ninja naša kje si tiker me brcaš lahk sam ti še šef naj prleti in me drži ko poštene brce talaš mi ker vidva vesta da ne smem dati brce drugim vsem to pa je moj spet problem ker brez vaju sem zgubljen hvala vam za brce vse ker so res potrebne ble komaj čakam dneve te da nas recneje brcnejo še boš vidu ti ko bomo mi vsi šli k nas bojo našutal ke v ritko da bomo lahko tiho... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 sej ni bla grajasem hotla rečt hvala :blush: k treba tud mene brcat da grem pol mal delat.... sam zdej ti bom vrnla te še mal prevrnla pa 2 x brcnla in še enkrat frcnla zdej pa res TUP zate :naughty: .....................mater si trdoživa, a te še nč ne boli? :whistle: jah js sem žilava ko strela tvoj šusek nič dobrega ne obeta... se mi pa zdi da boš ti dobla zdej tri... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 ... RAF ... ... od kdaj si postal pesnik ... :whistle: ...da nisi spet na frišno zaljubljen .... :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 boš vidu ti ko bomo mi vsi šli k nas bojo našutal ke v ritko da bomo lahko tiho... le zakaj bi zdaj mi šli tukaj brce se deli šutiral nas bo tisti le ki mu rima sploh ne gre če se brcamo v rimi nas pustijo še encimi če pa vržejo nas vn je sistem kreten saj smo temo si odprli dab se z brcami podprli če pa komu spet to ni naj prbije sebi brce tri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 ... RAF ... ... od kdaj si postal pesnik ... :whistle: ...da nisi spet na frišno zaljubljen .... :whistle: :whistle: ja sam pjesnik slomljenog srca i cvjetnoga maja koji voli da brca i kome inspiracija dolazi iz....KOPITA... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 (popravljeno) :topic: ( mate tle zgori :P ) drugač pa eno sooočno brco progasu :evilgrin: evo tip top (ups, a so 2?? :whistle: :P ) :evilgrin: Popravljeno Oktober 30, 2008. Popravil YeTika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 dober dan vsem skupaj, in spet sem tukaj, da brce podelim, če si le to zaželim prvi na vrsti je RAF da popolen bil bi graf brce potreben je močno in to ne samo z nogo ninja šekar z golfom se potika in išče kje razgaljena je rita saj povsem tem nastane en velik problem išče in išče, brca in brca okoli nje vse na veliko frca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 :topic: ( mate tle zgori :P ) drugač pa eno sooočno brco progasu :evilgrin: evo tip top (ups, a so 2?? :whistle: :P ) :evilgrin: spuščaš prazne štime ker te motjo naše rime če pa se češ jezit evo tebi brca v rit :rolleyes: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 dober dan vsem skupaj,in spet sem tukaj, da brce podelim, če si le to zaželim prvi na vrsti je RAF da popolen bil bi graf brce potreben je močno in to ne samo z nogo ninja šekar z golfom se potika in išče kje razgaljena je rita saj povsem tem nastane en velik problem išče in išče, brca in brca okoli nje vse na veliko frca Raf je brco koj dobil saj je tebi oprostil brcaš lahko tud drugače pa čeprav mam mokre hlače sem potreben brc močno s tvojo kilavo roko da pa nebom dlakav kit brcnem tebe 2 x v RIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 jah js sem žilava ko strelatvoj šusek nič dobrega ne obeta... se mi pa zdi da boš ti dobla zdej tri... ;) teb štir če boš pa težila pa še en pir zdej pa let delat k drugač te bo treba mal zdelat bejba drugač sm dobra k kruh sam če mi ne gre na bruh za brcat sem pa zmer sam da boš dala mer ma dost rim k bom res še mislila da sm mal mim TUP TUP za Rafa pa zate pa za vse une k pridejo zdej mem..... ............aja pa eno za vapota, tako težko :ninja: .......mam gojzarje dons obute k mraz :evilgrin: in to zanalaš .... :whistle: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 spuščaš prazne štimeker te motjo naše rime če pa se češ jezit evo tebi brca v rit :rolleyes: :naughty: tuki še od mene eno sej veš.... pa da bo fajn zadelo... sicer nč osebno ampak paše pa vedno :whistle: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Brcam v rit vse tiste ki sovražjo motoriste brcnem pa še tudi plave iz nas se delajo budale. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Kje je zdaj kdo .. da se ga šutira.. da ga bo ritka fejst bolela.. da javkal bo kot malo gdo... TUP za RAFA pa pajkico....pa kr za vsakega k bo mimo mene pršu... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 (popravljeno) spuščaš prazne štimeker te motjo naše rime če pa se češ jezit evo tebi brca v rit :rolleyes: :naughty: :lol1: svašta :lol: hvala za brco... :devil: Popravljeno Oktober 30, 2008. Popravil YeTika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 :lol1: svašta :lol: hvala za brco... :devil: svašta je rekla tvoja prazna mašta ker pa puščaš jezik ti brez rime evo tebi povabila za eskime če pa hvališ brco v rit ti še prid maš kaj za dobit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 vapotek bejž k bo prletela da bo kej pa ne ena k premal zate dve pa se še ne ve če dost bo ampak bolel zadost bo da nehaš težit k maš še zmer šiht pa ti tko rad ding dongl da ne vem kje maš zdej tist tvoj bongl :whistle: da ni kera brca zašla ? pa si zdej tjeta...... :naughty: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Sem se spet jaz brcno zdej u rit Mam dost te tlake, grem kofe si spit Jutri pa če vreme bo veselo Oblečem se precej debelo In zakadim se mal po cesti Pa magar me zebl spet ko psa Pa čeprav bom nase zvleko cot za dva Tebi ki sm pir oblubo Pa če se najdeš tam Pa magar me brcneš hudo In pocukaš za rokav. Ker to so zadnje fure Naše lepe kure Zima je pred vrati Rekli so hrvati Zato če bejba greš na đir Brcni me in dam za pir Lahko tud za dva Saj si huda vedno bla. Tiste ki pa brcam jih Pr vas sm dubo pesniški navdih Rite lepe plave Stale me bote glave Zdej pa res jaz grem Saj sem ratu že boem Tebi, ki pa veš kako Brce več ne bom delil Ker sem se dans obril. Ko sem lepi gladki spet Grizel te bo tvoj poet!!!! Mah mah banda :worship: :whistle: :rolleyes: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Sem se spet jaz brcno zdej u ritMam dost te tlake, grem kofe si spit Jutri pa če vreme bo veselo Oblečem se precej debelo In zakadim se mal po cesti Pa magar me zebl spet ko psa Pa čeprav bom nase zvleko cot za dva Tebi ki sm pir oblubo Pa če se najdeš tam Pa magar me brcneš hudo In pocukaš za rokav. Ker to so zadnje fure Naše lepe kure Zima je pred vrati Rekli so hrvati Zato če bejba greš na đir Brcni me in dam za pir Lahko tud za dva Saj si huda vedno bla. Tiste ki pa brcam jih Pr vas sm dubo pesniški navdih Rite lepe plave Stale me bote glave Zdej pa res jaz grem Saj sem ratu že boem Tebi, ki pa veš kako Brce več ne bom delil Ker sem se dans obril. Ko sem lepi gladki spet Grizel te bo tvoj poet!!!! Mah mah banda :worship: :whistle: :rolleyes: :naughty: :worship: :worship: mi zmanjkal je rim pa upam, da bo to pomanjkanje kmal mim.... pa pazi na cesti sej veš, ta plavi bedaki, zmer so tm k ni treba in delajo na napaki..... :naughty: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 Danes coprnice so na vrsti me že srbijo nožni prsti dvignem nogo in močno spustim da coprnici brco podelim. Upam da bo odfrčala da se brca bo na rit poznala in se ne bo vrnila ne brca ne "čarobna vila". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 31, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 Danes coprnice so na vrstime že srbijo nožni prsti dvignem nogo in močno spustim da coprnici brco podelim. Upam da bo odfrčala da se brca bo na rit poznala in se ne bo vrnila ne brca ne "čarobna vila". coprnica je prav vsaka in ni ga tu junaka ki ki bi brco podelil da neb nazaj dve dobil vsaka je vila sam na štartu po nekem času se čarovnica pojav in nas vse zadav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 coprnica je prav vsakain ni ga tu junaka ki ki bi brco podelil da neb nazaj dve dobil vsaka je vila sam na štartu po nekem času se čarovnica pojav in nas vse zadav to pa že ne bo držalo.. coprnice pač niso vse... slej ko prej se pa izve.. da pa coprniki ste tut vi... vemo mi pa tut že vsi... tko da pa ne bomo kar govorili se bomo na štil zapodili.... in odfrčali...tja... kjer so sanje doma.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se