riderrgirl Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 zdle bom pa sam sebe našuterala k sem tolk.. :headbang: :headbang: :headbang: uhhh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 če začnem zdej brcat pomen da jih je ful za potalat če falim se sam še mal pomulim... pa ne se bat k vam bom dala rabat tak da si loh vzamete cajt pa se greste mal naspat pa nadaljujem zjutri k boste vsi spočiti in naštimani za ene tri ... sam da se gremo loh brcati.... pa grem zdej res u postlo.... k morm vzet zalet da bo to res za zabolet mah rajš res grem da ne bom zjutri spet čist mem..... :naughty: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 --she-- :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2008 ponedeljek nič kaj prida ni, v službi se že vse kadi šef je danes prava rit da mu brco zasolit brcam vse ki vidim jih ker sem alergičen na njih pa še koga tukile da se spravi mal k seb. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2008 (popravljeno) Ne ,to je zdej postala tema za debeloritno Tanjuško, k u riti ma pušo, da z nje spuša dušo k se najé fižole pa gre čepet, prdet u grmole :-) Mashina res ogromna šunka, na multistradi prevelika bunka! Njegov jezik je za tri, skrajni čas da ornk v rit dobi! Ručigaj mesnati, vedno pizzo je z pelati. Mu treba jih bo naložit, predlagam 2 v njegovo rit! Popravljeno November 3, 2008. Popravil RAF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Zgleda da RAF je spet v formi... sklada rime in besede... da človeka čisto zmede... boš videl ko te bo nabilo... da boš videl zvezdice nebesne... pa še lunca bo zasvetla... k te bo tvoja ritka zabolela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Raf, ti osliček, le pojdi v gozdiček, poišči tanjuško nameri v njo puško ;) Pol pa s kopitom nahoblaj jo orng da bo galama pol pa salama :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 (popravljeno) Oglasi se Mashina s svojo ritjo predimenzionirano, se na forumu postavi neorganizirano vsakemu pamet posoli, že dolgo kliče da jih u rit dobi! Rit mu bo tako zatekla, da za vsako izjavo ga bo vest pekla. Žal bo za njegovo rit prepozno, saj se bo počutila grozno! Popravljeno November 3, 2008. Popravil Tanjuška Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Mashina res ogromna šunka,na multistradi prevelika bunka! Njegov jezik je za tri, skrajni čas da ornk v rit dobi! Ručigaj mesnati, vedno pizzo je z pelati. Mu treba jih bo naložit, predlagam 2 v njegovo rit! evo jaz ga tud zbrcam :evilgrin: sam dons brez rim k me preveč prsti pa noga srbijo da bi se ubadala še s tem tak da mashina...... TUP............ ti že veš za kwa.... :ninja: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2008 Raf, ti osliček,le pojdi v gozdiček, poišči tanjuško nameri v njo puško ;) Pol pa s kopitom nahoblaj jo orng da bo galama pol pa salama :) Sej je osu fino bit ker itak nima vlko rit ma pa njvečje blago ki je vsakmu dedu drago v koga jaz namerim puško pa čeprav tud v tanjuško moje je in moje bo vam pa vsem brco dam močno ker vseh je sam gopc pa sapa vsi bi meli ga junaka če pa treba stopt je zase vsak bi bil tavlko prase zato si dejte ketonal popit ker dobite brco v rit lahko tudi dve ker se RAFA zezati ne sme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2008 Zgleda da RAF je spet v formi...sklada rime in besede... da človeka čisto zmede... boš videl ko te bo nabilo... da boš videl zvezdice nebesne... pa še lunca bo zasvetla... k te bo tvoja ritka zabolela... Raf je vedno v formi sam to ni po vsaki normi rime sklada kr tako da bi nam bilo lepo smejemo se lahk kar v 3 dni al pa brcamo se usi če pa hočte da sem rit dajte meni brco zasolit tiho bom takoj postal da bo osu vn zbežal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Zdej pa RAF je slabe volje.... je razjezu se in dere se... da se njega zezati ne sme.... Bogi pa mi revčki... ker se lotu bo prav vsakega od nas... Pa kaj bi se sekirali... tako pač življenje je... vsak od nas dobi jih kdaj... pa čeprav še sam ne ve zakaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2008 Zdej pa RAF je slabe volje....je razjezu se in dere se... da se njega zezati ne sme.... Bogi pa mi revčki... ker se lotu bo prav vsakega od nas... Pa kaj bi se sekirali... tako pač življenje je... vsak od nas dobi jih kdaj... pa čeprav še sam ne ve zakaj.... ti si girla moja vila tvoja rit ne bo dobila tvoje srce je zlato v rito brce tud ne bo tebi dam sam en nasvet raf bolj bogi je poet piše kar mu rima se tebi hudega ne de ti me jezi kakor znaš pisal bom na svoj rovaš smej se zraven vse te dni brco orenk podeli mi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 ti si girla moja vilatvoja rit ne bo dobila tvoje srce je zlato v rito brce tud ne bo tebi dam sam en nasvet raf bolj bogi je poet piše kar mu rima se tebi hudega ne de ti me jezi kakor znaš pisal bom na svoj rovaš smej se zraven vse te dni brco orenk podeli mi :blush: Zdej pa mene je sesulo... me obrnal je v nulo.... RAF prijazen poba je... kar se zdi mu to pove.... Začelo sekat tle je sto na uro... zdej brca tu zdej brca tam... kr tako za lepši dan.... jaz pa bom namesto brc v ritko... dala bom raj poljubčka vam... da bo jutri lepši dan.... smeha tu je men obilo.... se nasmejem prav naglas ... da me čudno gledajo me vsi... men se to prov fajn zdi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 pa res ja neham tud jaz brcat tja ker boljš se smejat če ne druzga se da tko fajn zabavat brce so včasih res preveč k eni jih vzamejo tud mal zares pol so pa kr mal preč k se jih prime do ušes.... ma vseen, tud kdo si jo zasluž recmo tist k ma včasih mal preveč usta do ušes pa nagaja naokol in nardi tak pokol da se sam še o brcah govori k da nimamo že drugih dost stvari k nam delajo skrbi :whistle: poštena brca tud zaboli čeprav..... ja osu zarad tebe spet vse okol boli. a bi nehu ti? k zdej se mi skoz rimat mudi me tud glava že boli.... neham zdej...grem spat... puščam drugim ma ne da se mi brcat... prespim.... zjutri k se zbudim spet pošljem kakšno.... :P osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Sami poeti. A pijete alko, da tak dobr pišete :whistle: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Sami poeti. A pijete alko, da tak dobr pišete :whistle: ? jaz čaj, za druge pa ne vem :whistle: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Počasi bo dve leti, odkar je sam sebi ne morem več dat, no, vsaj z levo nogo ne. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Brcam danes vse tiste k majo ciste k se me bojijo in z brcami živijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2008 Brcam danes vse tistek majo ciste k se me bojijo in z brcami živijo. cisto teo je obrezal skoraj si je prst porezal roka skoraj ne boli s prsti tipkam da leti snoopy ti si pravi kavalir babe dale so po men u dir jih moje rime spet jezijo in mi brce sam delijo vedo pa da brca včas seže hitro prav do nas ker če se nič ne zgane naj nas čevelj le zadane brce tukaj slabe niso saj so za zagon pa čeprav na šoln pogon punce glasne bodte jasne brce naše so kot kiss da bo jasen spet vaš fris Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 jaz čaj, za druge pa ne vem :whistle: Sej lahk naglas poveš, da je to kuhan vin, pa čaj z rumom. Ne se zdej neki fine delat :hmm: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Sej lahk naglas poveš, da je to kuhan vin, pa čaj z rumom. Ne se zdej neki fine delat :hmm: . :kva2: ja kam ti mene tlačiš, kak kuhan vin. Čaj! in to z mlekom.... :P osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 :kva2: ja kam ti mene tlačiš, kak kuhan vin. Čaj! in to z mlekom.... :P Hja kaj češ, majhna doza pa taki problemi :slap: . Od danes dalje Cedevito pa tri očenaše zmolt na kolenih, pa boš vidla bo boljš :grim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Hja kaj češ, majhna doza pa taki problemi :slap: . Od danes dalje Cedevito pa tri očenaše zmolt na kolenih, pa boš vidla bo boljš :grim . zdej boš dobil eno fehtaš k hudič brco ma si jo potreben sam paz k loh res fajn zadenem ne molim loh pa tebe nalomim :evilgrin: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 zdej boš dobil eno fehtaš k hudič brco ma si jo potreben sam paz k loh res fajn zadenem ne molim loh pa tebe nalomim :evilgrin: Evo tle maš očenaš http://sl.wikipedia.org/wiki/OÄŤe_naš , pa se nauč, Cedevito pa jaz častim, sam brez mleka :lol1: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se