KawasakiGirl Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Zame :krneki: , k se mi ne da na fax... sm na dopustu še kr :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 za airoha eno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NAZO Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Na Zozotove šefice opominsem za lep spomin spesnil ta kažin pa čeprav je "bivša polovica" taprava je kolegica Za moj neljubi spodrsljaj, zaslužim si drgljaj ker sem bil pa mal ulit, zaslužim si pa brco v rit Zozo ti pa aluminij špari dobro si ga skrij, saj veš da "naši" bi pobrali ker si nosilec surovin. no, da ne boš reku, da si eni ne znamo vzet pet minut za rimo: Brco v rit zaslužiš RAF si ti! saj Zozotu privoščil namesto boljšo "bivšo" polovico si! Vendar brca zaenkrat nežna bo, ker po popitem litru jagermaistra vemo kako je to. V prvo brca naj samo oplazi te, za vnaprej pa: RAF, PAZI SE!! :naughty: :naughty: :naughty: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Danes ste bli pridni, zato nič brce :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 K sm še ogreta :krneki: , za bikez-a k kr doma še leži pa mu nč ni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Dns ne bo nobene brce me noga boli pa vseen poskočno mi je srce noga je pa itak iz pol kosti :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Kaj se zdej tu dogaja.. ne pomaga nam nobena graja... alko nima nič s tem.. to sploh nikol ni bil problem... Eni pa kr prosjo... da se jih nalomi... upam da se kje ne zalomi... Ker to bi bil res hudič... če ne bi smeli pisati nič... Pa naj bo geslo naše... js glih ne molim... ga pa pošteno lomim..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 K sm še ogreta :krneki: , za bikez-a k kr doma še leži pa mu nč ni :whistle: Hudičeva fovšija. Kak spet neki veš, če pa nisi tle :hmm: ? Ti bom ušesa tak navil, da boš mela rdeča :glare: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Hudičeva fovšija. Kak spet neki veš, če pa nisi tle :hmm: ? Ti bom ušesa tak navil, da boš mela rdeča :glare: . Vem :alien1: (sj veš :naughty: )......ti kr, sm d se mi bodo mal segrela, k me neki v uhle zebe, pa vsaj mal barve bodo mela, k tale rmenozelena ni glih :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 ewo dns pa kr za vse, k mi rima lih ne gre... ubistvi mislt sem ne da, tk d brcam kr vsazga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Vem :alien1: (sj veš :naughty: )......ti kr, sm d se mi bodo mal segrela, k me neki v uhle zebe, pa vsaj mal barve bodo mela, k tale rmenozelena ni glih :whistle: Ja nč, moraš pridet do mene, k moram bit v postelji, pa bomo vidl kva se da nardit :xx: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 k moram bit v postelji . bikez lenoba ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Ja nč, moraš pridet do mene, k moram bit v postelji, pa bomo vidl kva se da nardit :xx: . A boš prenesu en kos leda v svoji postli, a b rad plučnco fasal al ja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 A boš prenesu en kos leda v svoji postli, a b rad plučnco fasal al ja :whistle: Eh ne, te bom z brenerjem prvo odtalil pa bo :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 bikez lenoba ! Da se ne boš čudu, če bo Audi jutr zjutri na klocnih :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 4, 2008 ewo dns pa kr za vse, k mi rima lih ne gre... ubistvi mislt sem ne da, tk d brcam kr vsazga... irenčko glavo na nas prazni, brce daje vsej golazni. poka stoka kr po nas daleč seže njen veseli glas praviš rima ti ne gre pracaš pa nas use pa smo rekli ti trpini brcni nas pa zgini ti pa ziher nauš ušla brclna boš mene al pa dva zato si ti kar duška daj irenčko naš je pravi zmaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Eno nežno brco za Pajkico! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2008 no, da ne boš reku, da si eni ne znamo vzet pet minut za rimo: Brco v rit zaslužiš RAF si ti! saj Zozotu privoščil namesto boljšo "bivšo" polovico si! Vendar brca zaenkrat nežna bo, ker po popitem litru jagermaistra vemo kako je to. V prvo brca naj samo oplazi te, za vnaprej pa: RAF, PAZI SE!! :naughty: :naughty: :naughty: lp Vedno brco lahko data mi Saj smo vedno dobri bli Brco vašo bom sprejel Skakal naokol vesel Naslednjič pili vodko bomo Z jabolčno aromo Da bo rima naša prava Pili bomo kakor krava Če pa ker bo preveč nalit Dali mu bomo brco v rit Da se rešimo zagate Si nataknemo copate :whistle: :naughty: :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 ... RAF ... ... a te nič ne boli noga ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Eno nežno brco za Pajkico! :whistle: vračam..... še bolj nežno...... :whistle: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2008 ... RAF ...... a te nič ne boli noga ... Nope...se leta fuzbala pa kopačk poznajo...odporen...hahahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Dons pa men se čist nič ne da... le kam je moja energija šla... mogoč pa prišla bo nazaj... ko sonček se bo spet pobral... Zdaj brco rabim za pospešk... da vidim se zagate rešt... če pa to nou šlo... pol pa ne vem kaj bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2008 Dons pa men se čist nič ne da...le kam je moja energija šla... mogoč pa prišla bo nazaj... ko sonček se bo spet pobral... Zdaj brco rabim za pospešk... da vidim se zagate rešt... če pa to nou šlo... pol pa ne vem kaj bo... če pa brco rabiš res lahk nas povabiš Da bi bolje bli brcamo te vsi Vidmo tvoj nasmešek ko ti damo v rit pospešek za tvoje lepše dni brcamo zdaj vsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Nope...se leta fuzbala pa kopačk poznajo...odporen...hahahaha ... priporočam trening tajskega boksa ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 ... priporočam trening tajskega boksa ... :whistle: Mu lahko jaz navadnega pokažem. Če ne pade ga pa še z nogo sunem.. :evilgrin: Brc tudi tebi mimogrede.. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se