Gallus Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 Mu lahko jaz navadnega pokažem. Če ne pade ga pa še z nogo sunem.. :evilgrin: Brc tudi tebi mimogrede.. :krneki: ... zelo si prijazna ... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 kaj ja RAFu? je v lukno padu? kr zginu kaj pa brce? pozabu na zamere? ma dej te šutnem jaz mogoč te spomnem da je zuni mraz tak da zajahi biciklu pejt po jednu ciglu no sej loh tud bolj nežno ne glih s ceglo jaz te bom kr z nogo... TUP! :evilgrin: uf kak je to užitek se mal spucat na enmu .... :whistle: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 6, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2008 (popravljeno) Kick Raffys ass Popravljeno November 6, 2008. Popravil RAF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 8, 2008 Deli Objavljeno November 8, 2008 ka bi ga zdele..... :evilgrin: baraba :krneki: u sem jezna .... pa ne eno... ene par če bi zalegl osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 eno nežno za schnito :blush: se je upirala plesu v dveh,no sj nakonc ji je šlu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 za ljudi k ne znajo enga kurčevga krompirja v pečici spečt,pa to svet ni vidu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 zame k sm skor zaspal za na vlak :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 10, 2008 Nazo naš je pravi par, njemu vodka pravi dar njej pa soki so pravi so pomagal sem z vso močjo Smo se martina veselili, malce več smo ga popili šofer naš bil je pravi as nas vozil je da je špas Johnny bil je mačo pravi pupo on vsako nam pozdravi še parkirat jih uči ker vozi kar use dni Za koncu pa smo mi brco vam poslali vsi še Sandini kuhinji da ji spečejo krompir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno November 11, 2008 Deli Objavljeno November 11, 2008 zame, ker se ne spravm diplome delat!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NAZO Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 Nazo naš je pravi par, njemu vodka pravi dar njej pa soki so pravi so pomagal sem z vso močjo Smo se martina veselili, malce več smo ga popili šofer naš bil je pravi as nas vozil je da je špas Johnny bil je mačo pravi pupo on vsako nam pozdravi še parkirat jih uči ker vozi kar use dni Za koncu pa smo mi brco vam poslali vsi še Sandini kuhinji da ji spečejo krompir v soboto bili smo res zanimivi in seveda, fantje, mal ste ga preveč popili. kljub temu luštno je bilo, smo se fino najedli in še kako jabi vodko snedli. "zo" imel je eno vseeno preveč in mu je bila v soboto martinova gos odveč. je raf z veseljem polnil kozarec in je hitro dobil alkoholni udarec johnny res frajer je pravi se stiskal in božal je celi večer a nazadnje ga med ženskami iskali in se jezili:john od 20h do 5h res dosti si imel! pohvale šoferske res sem vesela naslednjič bosta vidva šofersko priložnost imela! drugič bom dala še v peto, da lahko bo bolj napeto! za konec brco zaslužiš raf si še, ker res presenetil si me! da pa še zo in johnny ne bosta prikrajšana brce v rit jo vama še pošiljam pa smo "kvit"! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2008 v soboto bili smo res zanimivi in seveda, fantje, mal ste ga preveč popili. kljub temu luštno je bilo, smo se fino najedli in še kako jabi vodko snedli. "zo" imel je eno vseeno preveč in mu je bila v soboto martinova gos odveč. je raf z veseljem polnil kozarec in je hitro dobil alkoholni udarec johnny res frajer je pravi se stiskal in božal je celi večer a nazadnje ga med ženskami iskali in se jezili:john od 20h do 5h res dosti si imel! pohvale šoferske res sem vesela naslednjič bosta vidva šofersko priložnost imela! drugič bom dala še v peto, da lahko bo bolj napeto! za konec brco zaslužiš raf si še, ker res presenetil si me! da pa še zo in johnny ne bosta prikrajšana brce v rit jo vama še pošiljam pa smo "kvit"! :yea1: Šoferka res si ti taprava, sam mal huda peta je prestava rajši malo v nižji vozi da se nam v želodcih spet ne stoži. Lepo da brce mi deliš je pa to en mal hudič osel z mojga zida dol se sveti zato pa tebe raffy preseneti Bo treba treninge še ponovit saj se pr čevapih smemo ne napit bo treba kr na hude nam priprave da potem bodo trezne glave. Sedaj pa u imenu vseh ki nas tvoja brca vrgla je po tleh tebi jaz še eno podelim da ne nardimo spet kažin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 Zame ena brca, k sm spregledala, da ma še en motosvetovc dons rojstn dan :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 (popravljeno) Sam se morm res zbrcat in to zares k delam škodo bo treba tole spelat zdej v dobro Pa ti k hočeš da se zbrcam to zdej nardim zarad tebe sam ne pol težit k bom še tebe :naughty: Evo tupka ena mala :? k že tko me preveč boli ta zadna Pa ne od brc ampak čist od neki druzga pa ne povem od kirga In da veš zdej bom pazla čist zares (če verjameš :P ) Sam če mokro bo brcam se spet... ker hudiča res... Takrat drsi k zaklet...... A sem se dost al se bom mogla spet? O:-) Popravljeno November 17, 2008. Popravil pajkica osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 zj pa ž douh nism benga... kr vsakmu dam eno :naughty: tup... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno November 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 19, 2008 Dolgo nisem brce podelil Rime sem v vodko ulil Danes pa me malo prime Da mi brca z noge zgine Brcam vas prav use Pa še dobro meni de Zato na en, dva tri Brce vi dobite VSI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 ahm... eno ooornk sočno brco za eno... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: sicer mal zamujam,ampak ok! :blink: pa sj newem, al bi jo dala njej,al njemu... :hmm: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 ahm... eno ooornk sočno brco za eno... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: sicer mal zamujam,ampak ok! :blink: pa sj newem, al bi jo dala njej,al njemu... :hmm: :angry: Jaz bi dal njej :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 Jaz bi dal njej :blush: hja maš prau.. ampak tista bi mogla bit že zdavni, da bi zalegla! :whistle: :evilgrin: :lol1: mah... :cry: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 za vse tiste k namest da bi žuriral spijo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 brcam zbrcam sebe, tebe.... čist vsazga dons sm žleht :evilgrin: sej to še ni nič dobr da sam brcam..... :whistle: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 Dns se mi pa ful neki brca, zgleda bo popoldne garaža padla :rolleyes: , k se morm razbrcat :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 ahaaa... eno vllllkoooo pa sočno... :evilgrin: za eno žlehnobo.... :whistle: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 ahaaa... eno vllllkoooo pa sočno... :evilgrin: za eno žlehnobo.... :whistle: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: se strinjam :P evo ti ene brce :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno December 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2008 Na delu prava štala Zdejle sede brca mala Jo vsem vam podelim Preden s šihta dam zbežim Sem zbrcal vse vas men poznane In pa tudi vas neznane Ker brce danes se deli mi Prejmeš eno dans še ti in ti in ti... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 Brca v zobe da grejo po gobe :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se