RAF Objavljeno Oktober 20, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 ne sekiri se...mene so že tk babe zbrcale...da sm ceu plau.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 Uuuups....malo sem sfalil Vapejevo....never mind :worship: ...toliko, da bo vedel s kom ima opravka... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 sam še 13 jih brcnem..... aja a če koga 2x se mi to šteje za 2 posta? :whistle: O:-) hehe ena je za unga gorenca, škrtico... :evilgrin: spuzva in osa rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 ne sekiri se...mene so že tk babe zbrcale...da sm ceu plau.... :rolleyes: ala... duplo porcija... d boš š mal frjolčast :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 20, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 ala... duplo porcija... d boš š mal frjolčast :P a ja...sej ta barva mi k učkom paše... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 unga k je 3x :P bom jaz sam 1x.... :whistle: pa ne na ful.... da mi nou vrnu dvojno O:-) sorči tud tle, ampak morm do 500 k pol pa dam za kufe.....kao :OK: spuzva in osa rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 a ja...sej ta barva mi k učkom paše... aja..? nism vedla... ala polpa š eno spešl zate :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 ... RAF ... ... da ne bo sam virtualno, lahko pridem tudi na dom ... :whistle: :evilgrin: :evilgrin: ... deklice -za Rafa sprejemam naročila, izvršujem tudi brez plačila ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 20, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 aja..? nism vedla... ala polpa š eno spešl zate :P jupiiiiiiiiii k si ti dobra :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 jupiiiiiiiiii k si ti dobra :naughty: ma ja veš... se trudim bit :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 evo medoo! ta je zdej ena nežna zate.... k me spomnu :winkiss: res čist nežna brcika..... pa je 500!!! :yea1: zdej pa ne bom držala oblube...hehehehe..... sem hotla dol z mS, pa ne grem, bom še mal težila.... ja no razen če me kdo podkupi :whistle: osa rider in spuzva 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 20, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 ... RAF ...... da ne bo sam virtualno, lahko pridem tudi na dom ... :whistle: :evilgrin: :evilgrin: ... deklice -za Rafa sprejemam naročila, izvršujem tudi brez plačila ... :whistle: hvala bivši bežni znanec....sicer dans ne vem kaj boš na domu zbavu....ker sem za mrežo..... :krneki: :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 ....sicer dans ne vem kaj boš na domu zbavu.... sem za mrežo..... ... zadnji čas .... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 Zakaj jemljejo vsi brco v rit kot nekaj slabega, za nekatere je to samo korak naprej :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 ....eno bolj na izi....gorenjski....Lizi..!!! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 ... zadnji čas .... :whistle: Bumf.. Kar takole, za v pozdrav. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 Brcne tistega ki bo prvi reku : "Pr nas sneži!" :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 eh, brca v rit je prenežna :wacko: jz bi kar direkt na g...., enga, ampak res sam enga. :evilgrin: res bi si zaslužu :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 brca za vse smetače v k.r.t Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 Enmu bi zdle z veseljem en ornk mawashi stisnla, pa kamrkol bi že padl :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 Enmu bi zdle z veseljem en ornk mawashi stisnla, pa kamrkol bi že padl :evilgrin: :lol1: Men ne, kr bi branla s sotouke al pa gedanbarajem :lol1: Jst pa en uširogeri vsem lumpom..sam ne vem kam bi šou k me še zdej zanaša :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 :lol1: Men ne, kr bi branla s sotouke al pa gedanbarajem :lol1: Jst pa en uširogeri vsem lumpom..sam ne vem kam bi šou k me še zdej zanaša :whistle: Ok, teb ne, se rajš na šibkejše spravlam :whistle: . Uširo sm tud jz misla, sm tud moj bogvekam bi prletu, pa še seb bi lohk pr tem kj nardila :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 Samo v opozorilo: Ko brcate v rit kakega šefa pazite,ker mu iz riti lahko visi kak sodelavc :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 20, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 Samo v opozorilo:Ko brcate v rit kakega šefa pazite,ker mu iz riti lahko visi kak sodelavc :hmm: To veš iz lastnih izkušenj? :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 20, 2008 Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 to pa ni lepo.... :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se