maus Objavljeno Julij 7, 2009 Deli Objavljeno Julij 7, 2009 rabm en šut s špičakom... da se zalaufam, k se mi ne da nič, spljoh :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 men.. k sm len k fuks ... sam ne me brcat, če nimate ostriženih nohtov na nogi .. mi lohka kdo Danko poškoduje ... Zopet se hvališ, včeraj je bila še Španka ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 Zopet se hvališ, včeraj je bila še Španka ... jutri pa Bosanka ... una za plato delat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Avgust 2, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 2, 2009 (popravljeno) Ena z gojzerjem vsem lastnikom cuckov...ki jih puščate letat po cesti ....lastnicam...khm .....mojemu prijatlu berniju pa več nič...ker ga je higienik itak pospravo... :evilgrin: :evilgrin: Popravljeno Avgust 2, 2009. Popravil RAF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 Ena z gojzerjem vsem lastnikom cuckov...ki jih puščate letat po cesti ....lastnicam...khm .....mojemu prijatlu berniju pa več nič...ker ga je higienik itak pospravo... :evilgrin: :evilgrin: kr fajn jih našutiri ubogi kuža ...... osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 men en šut.. da se zmigam vn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 men en šut.. da se zmigam vn dons pa en šut, da se spravm delat :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 TUP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 dej pajki sprau se delat.... rabm eno ..... ornk! :evilgrin: osa rider in motoristka7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 nekomu prou močno... ker se igra z ljudmi, kateri se ne znajo braniti... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 nekomu prou močno... ker se igra z ljudmi, kateri se ne znajo braniti... :unsure: si zasluž duplo :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Steen Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 eno, da ga neham tolk srat in se rajš vozm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 evo zdej je pa to tko: TUP :angry: za vsakega od 14 avtorjev k so napisal komentar ZDRja in TUP :angry: za vse tiste zarad kterih morm jest teh 1004 strani na pamet vedt!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Tuppppppppppppp za psihologa k je uzemal druge ko so pršli za menoj pred mano proklet psihopat,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,joj ko sm zarad tega jezn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 psihiatra pardon.Zmotil sm se. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 Pa še ena za vse ki si jo zaslužijo!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 zdele si bom sam eno šuto dal... bolj nežno, da se spravim delat :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Ni ravno za tole temo, nanaša se pa na šefe ipd... So se pogovarjali trije morski psi, kakšne ljudi najraje jejo: Prvi pravi: "Jaz imam najraje debele dedce!" Drugi reče: "Jaz pa debele bebnce, ki imajo zraven še velike joške!" Tretji pa: "Meni je pa popolnoma vseeno, ali je debel, ali suh. Važno je, da je šef, direktor, kak politik ipd..." "Zakaj," sta ga vprašala?! "Zato" odgovori, "ker ima še najmanj dva do tri v svoji riti!!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 (popravljeno) men en tup-šut ... za delovni zagon :glare: Popravljeno September 21, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 men en tup-šut ... za delovni zagon :glare: a si ti mal osamljen???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 ena velka za une k po gobah hodjo :krneki: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 bi dva, ma bom pridna pa nam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se