maus Objavljeno Februar 23, 2010 Deli Objavljeno Februar 23, 2010 en šut men, da se praum delat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Februar 23, 2010 Deli Objavljeno Februar 23, 2010 za cel oddelek projektantov pri gorenju, ki so bili tako zelo bistri, da so sprojektiral reže za ventilacijo na vrhu mikrovalovke, da v primeru če kaj po njej poliješ, res za zihr čist vse direktno vanjo steče! P.S.: ima kdo kkšno pametno idejo kako 2 deci mleka iz službene mikrovalovke ven spravit? x2 (sicer ne tistih v gorenju...) ) Jst sem pa služben avtomat za kavo zjeb.. :xx: Še lepo sem se pohvalu, kak fajn kapučin znam nardit s spenjenim mlekom...pa je pri drugem poskusu penjenja mleka vse skupaj crknilo Tak, da sem jst popenu namesto mleka...pa vsi ostali ki so brez kave ostali... mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 23, 2010 Deli Objavljeno Februar 23, 2010 za cel oddelek projektantov pri gorenju, ki so bili tako zelo bistri, da so sprojektiral reže za ventilacijo na vrhu mikrovalovke, da v primeru če kaj po njej poliješ, res za zihr čist vse direktno vanjo steče! P.S.: ima kdo kkšno pametno idejo kako 2 deci mleka iz službene mikrovalovke ven spravit? mater ženske se niti za v kuhinjo niso več ti je kdo razlozil namen mikrovelce aja za tako plačo se dobro da sploh ventilator narišejo na mikrovelo mojamiska in xyznanixyz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 x2 (sicer ne tistih v gorenju.. ) Jst sem pa služben avtomat za kavo zjeb.. Še lepo sem se pohvalu, kak fajn kapučin znam nardit s spenjenim mlekom...pa je pri drugem poskusu penjenja mleka vse skupaj crknilo Tak, da sem jst popenu namesto mleka...pa vsi ostali ki so brez kave ostali... najbolj hecno je to... kako se ti vsi sodelavci iz srca smejijo še tri dni... sej v bistvo je res ful smešna situacija... če se ne zgodi tebi xyznanixyz in Shogun 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 (popravljeno) mater ženske se niti za v kuhinjo niso več ti je kdo razlozil namen mikrovelce ti pa tišina! Popravljeno Februar 24, 2010. Popravil domina xyznanixyz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 Za domino, d gre delat, tole nkamr ne pele :evilgrin: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 (popravljeno) Za domino, d gre delat, tole nkamr ne pele ej... a kr tkole?! veš... danes sem bojno razpoložena... kr unga vprašaj k sva se zjutraj za parking ... PS: I won!!! Popravljeno Februar 24, 2010. Popravil domina xyznanixyz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 ej... a kr tkole?! veš... danes sem bojno razpoložena... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: kr unga vprašaj k sva se zjutraj za parking ... PS: I won!!! Babnca nasilna :evilgrin: ....ne me izzivat, k veš ktera bo zmagala .....pa še brez piškotov boš ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 ej... a kr tkole?! veš... danes sem bojno razpoložena... kr unga vprašaj k sva se zjutraj za parking ... PS: I won!!! pametnejsi odneha.... xyznanixyz in domina 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 (popravljeno) Babnca nasilna ....ne me izzivat, k veš ktera bo zmagala .....pa še brez piškotov boš ha jst za kazen mi boš mogla pa piškote pečt pametnejsi odneha.... kakorkoli... I've got what I wanted! Popravljeno Februar 24, 2010. Popravil domina xyznanixyz in Shogun 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 jst :evilgrin: za kazen mi boš mogla pa piškote pečt Ja pa ja d ne :grrr .......sm piškote ti pa vseen spečem, za tolažbo :grim, k če bi jih ti men bi po moje pol podlegla :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Februar 24, 2010 Deli Objavljeno Februar 24, 2010 ...če bi jih ti men bi po moje pol podlegla :evilgrin: ...skušnjavi piškotov? pol bi jih pa tut jst rad probal, ker zadnje čase se preveč z nutello bašem... tut za to si eno brco zaslužim --> preveč razvajanja... :evilgrin: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Februar 25, 2010 Deli Objavljeno Februar 25, 2010 Ja pa ja d ne .......sm piškote ti pa vseen spečem, za tolažbo , k če bi jih ti men bi po moje pol podlegla ok... kdaj jih lahko pridem iskat? ...skušnjavi piškotov? pol bi jih pa tut jst rad probal, ker zadnje čase se preveč z nutello bašem... tut za to si eno brco zaslužim --> preveč razvajanja... vidš šarpi... rdeči_vregec že ve čemu bi ti lahko podlegla nutella je pa itak zakon Shogun, bajkr88 in xyznanixyz 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 25, 2010 Deli Objavljeno Februar 25, 2010 (popravljeno) Četrtku en šutek ... da čimprej mine Popravljeno Februar 25, 2010. Popravil maus anja37, brembo, bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 24, 2010 Deli Objavljeno Julij 24, 2010 zame eno anja37, maus, bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Billy69 Objavljeno Avgust 3, 2010 Deli Objavljeno Avgust 3, 2010 ... velecenjenemu, lepemu g. Pahorju za njegove "objube narodu" in podražitve KRUHA IN IGER!!! trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 4, 2010 Deli Objavljeno Avgust 4, 2010 Rabu bi en šutek, da se zmigam delat :glare: anja37 in brembo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 5, 2010 Deli Objavljeno Avgust 5, 2010 Rabu bi en šutek, da se zmigam delat :glare: sory, sm prepoznu vidla brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 6, 2010 Deli Objavljeno Avgust 6, 2010 Zdelele mi dajte en šutek, da se dam spravm ... brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 6, 2010 Deli Objavljeno Avgust 6, 2010 evo ti ga na ,baaang anja37 in mojamiska 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Avgust 7, 2010 Deli Objavljeno Avgust 7, 2010 jaz bi pa zdaj najraje brcnila samo sebe v rit, ko sem se spet narobe odločam :angry: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr brembo in wild69wave 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 8, 2010 Deli Objavljeno Avgust 8, 2010 jaz bi pa zdaj najraje brcnila samo sebe v rit, ko sem se spet narobe odločam :angry: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zakaj bi se sama če te lahko drugi? bang bang wild69wave, anja37 in mojamiska 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Avgust 9, 2010 Deli Objavljeno Avgust 9, 2010 zakaj bi se sama če te lahko drugi? bang bang a je pasalo ?? :naughty: že skoraj tak efekt, ko da sem se sama hvala za pomoč, povsod tam, ko te ne poznajo še, te bom hvalila wild69wave in brembo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 9, 2010 Deli Objavljeno Avgust 9, 2010 a je pasalo ?? :naughty: že skoraj tak efekt, ko da sem se sama hvala za pomoč, povsod tam, ko te ne poznajo še, te bom hvalila :lol1: dobr glas sam seže v deveto vas hahahha maus in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 10, 2010 Deli Objavljeno Avgust 10, 2010 šut u gumo z žeblom :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se