mojamiska Objavljeno Avgust 10, 2010 Deli Objavljeno Avgust 10, 2010 :lol1: dobr glas sam seže v deveto vas hahahha slabši pa še dlje, jaz sem drugač v 12.vasi, pa sem slišala za tebe brembo in wild69wave 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 ena zame..nejže zrihtam moje dvokolesnike.. brembo, anja37 in pajkica 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 12, 2010 Deli Objavljeno Avgust 12, 2010 ena zame..nejže zrihtam moje dvokolesnike.. evo, tuki ti pa loh pomagam...tup :evilgrin: anja37 in TBoxer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 12, 2010 Deli Objavljeno Avgust 12, 2010 evo, tuki ti pa loh pomagam...tup :evilgrin: evo kolk je pomagala...do 12h sm spal... anja37 in brembo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno September 10, 2010 Deli Objavljeno September 10, 2010 (popravljeno) Ena oreng, za KTM trgovce... Pred tremi tedni ni bilo moč dobit več kot 3% popusta (ker KTM tega ne dela in ko bom prodajal motor jim bom zaradi tega še hvaležen ), zdaj pa dajo več ko 2.000€ ... Saj vem, da sem se s tem takrat strinjal, ampak mi gre vseeno na in sem :angry:. lp Popravljeno September 10, 2010. Popravil TBoxer anja37, roko in master_wood 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno September 13, 2010 Deli Objavljeno September 13, 2010 Ena oreng, za KTM trgovce... Pred tremi tedni ni bilo moč dobit več kot 3% popusta (ker KTM tega ne dela in ko bom prodajal motor jim bom zaradi tega še hvaležen ), zdaj pa dajo več ko 2.000€ ... Saj vem, da sem se s tem takrat strinjal, ampak mi gre vseeno na in sem :angry:. lp Ne vem če ti bo kaj odleglo vendar TAX FREE akcija s strani KTM ne zajema Limited modelov. Preverjeno ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno September 13, 2010 Deli Objavljeno September 13, 2010 Tisti k mi ne odpiše, neglede na vsebino maila, sms-a, ... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 neč se mi ne da ... mam "une" dneve ... rabu bi en šutek :yawn: ... da se vsaj delat spraum :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 1, 2010 Deli Objavljeno November 1, 2010 En veeeeeeeeeeeeeeelik šus vremenarjem, zaradi njihovih enoličnih vremenskih napovedi. Dež, dež, dež, delno dež.........dež z burjo... norimedo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bela81 Objavljeno November 1, 2010 Deli Objavljeno November 1, 2010 ...doktorci na urgenci,k samo antibiotike znajo šopat tem brižnim otrokom...Ko bodo zrasli bodo vsi po horoskopu-ANTIBIOTIČARJI:headbang: norimedo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 2, 2010 Deli Objavljeno November 2, 2010 neč se mi ne da ... mam "une" dneve ... rabu bi en šutek :yawn: ... da se vsaj delat spraum :yawn: spet :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno November 2, 2010 Deli Objavljeno November 2, 2010 (popravljeno) spet :yes: Evo enga od mene BANG!! Pa še nega za vse tiste ženske ki imajo odzivni čas, kar se odpisovnja tiče takšen kod da bi živele v drugem osončju Popravljeno November 2, 2010. Popravil aleksandergabriel maus, norimedo in TBoxer 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 2, 2010 Deli Objavljeno November 2, 2010 Jaz bi pa brcnil v rit vse, ki so že pospravili motorje!! :grim DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 19, 2012 Deli Objavljeno April 19, 2012 sebe bom mogla še mal.... zgleda da ni dost :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 27, 2012 Deli Objavljeno September 27, 2012 brca za tiste k neki oblubjo pol se pa tega ne držijo...s šusom brca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kuni.tomaz@gmail.com Objavljeno Oktober 20, 2012 Deli Objavljeno Oktober 20, 2012 ki ne zna pozdravit... norimedo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 20, 2012 Deli Objavljeno Oktober 20, 2012 sandi k se ne ustav k trobiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 21, 2012 Deli Objavljeno Oktober 21, 2012 ej a veš da sploh nism porajtala..nit slšala trobljenja k sm imela musko do kraja in cel rokenrol.sm gledala kaj za en čudn motor je bil verjetn od Neže,tebe sploh nisem videla....sm pa skužla potem k sm jz stala na ravnini prot sežani in slikala tisto vetrnico pa ste šle mimo sam me niste vidle k sm zapeljala mal vn iz glavne ceste,sem šla gledat za kostanj dol na kras,...to brco si pa res zaslužm k sm zgleda že mal čorava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norimedo Objavljeno Oktober 21, 2012 Deli Objavljeno Oktober 21, 2012 sam seb dam eno velko brco v tazadnjo.............da bi že enkrat dojel..dojel....dojel...da je konc.... sam nevem če bo ena brca zalegla...........drek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 23, 2012 Deli Objavljeno Oktober 23, 2012 zdej grem zalet vzet O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 17, 2013 Deli Objavljeno Marec 17, 2013 eno za Rafa k je začel, zdej pa neče za kufe dat ta druga pa zame .... ne povem zakaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 18, 2013 Deli Objavljeno Marec 18, 2013 snegu en ornk šut :angry: Grut, thumper in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Marec 29, 2013 Deli Objavljeno Marec 29, 2013 brca za sodelavko, k mi je narobe za jest prnesla :jezen Grut 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 29, 2013 Deli Objavljeno Marec 29, 2013 ...ni rabu brce... je u prvo vžgal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se