RAF Objavljeno Oktober 20, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2008 to pa ni lepo.... :nono: joj girly...sej bom dubo dozo nazaj....ne skrbi... :whistle: :whistle: sicer je pa Dan brcal, sodelavc pa naj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Danes za začetek brcnem v rit sam sebe....da bom lažje spelu... :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Danes za začetek brcnem v rit sam sebe....da bom lažje spelu... :whistle: :naughty: pa še eno za zravn.... :evilgrin: da boš loh še mal zakopu osa rider in spuzva 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Nahiter še šefa butnem mal...da naujo rekl da se ne spravlam na močnejše od sebe :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Nahiter še šefa butnem mal...da naujo rekl da se ne spravlam na močnejše od sebe :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Vračam brco (se je bolj modro spravit na šibkejše ;) ) in še eno, ki sem jo dolžen od prej, ko si nam drugje delal lušte s kavo in šnopsom :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Vračam brco (se je bolj modro spravit na šibkejše ;) ) in še eno, ki sem jo dolžen od prej, ko si nam drugje delal lušte s kavo in šnopsom :whistle: jp...za šnopc bo treba mal počakat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Enga bi z veseljem. Samo ne samo virtualno. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Enga bi z veseljem. Samo ne samo virtualno. :angry: če si name mislila stopi v vrsto.... :unsure: :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 če si name mislila stopi v vrsto.... :unsure: :alien1: oky jst sm prva :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 oky jst sm prva :evilgrin: hm...a misleš??? :naughty: :naughty: ajmo babe da vidmo kak vrstni red BRCANJA bote zame naredle... :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 hm...a misleš??? :naughty: :naughty: ajmo babe da vidmo kak vrstni red BRCANJA bote zame naredle... :naughty: :naughty: :naughty: zglea š spijo... sj lh pa včkat ponovim hehe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 hm...a misleš??? :naughty: :naughty: ajmo babe da vidmo kak vrstni red BRCANJA bote zame naredle... :naughty: :naughty: :naughty: jaz bom tazadna, k takat bo najbol bolel :evilgrin: .... :whistle: osa rider in spuzva 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 jaz bom tazadna, k takat bo najbol bolel :evilgrin: .... :whistle: pametno... sam ris :P :worship: :naughty: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Huh...dober sm prek pršu...sam dve.... :rolleyes: :rolleyes: še bom klobasal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Huh...dober sm prek pršu...sam dve.... :rolleyes: :rolleyes: še bom klobasal.... ka a te j že kej ojačalu :naughty: ala š eno :P d nauš predobr čez pršo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Oktober 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 ka a te j že kej ojačalu :naughty: ala š eno :P d nauš predobr čez pršo irenčko, tist tk nežna ratala, da mam občutk, da me božaš.....a si se že zmatrala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 irenčko, tist tk nežna ratala, da mam občutk, da me božaš.....a si se že zmatrala? ne ne neč zmatranna, full of energy... pej jst sm zmer nežna :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 ne ne neč zmatranna, full of energy...pej jst sm zmer nežna :whistle: A s še zmer tuki? bejžžžž na mopi.... :naughty: ga bom jaz zbrcala do konca :whistle: spuzva, osa rider in soncnca 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 A s še zmer tuki? bejžžžž na mopi.... :naughty: ga bom jaz zbrcala do konca :whistle: sj čakam d ga boš... ma ja š neki čaram tle za sodeluko, pa komp tk počas dela :headbang: mu bom kako brco spstila lih zj... pol pa na mopija ja itak :010: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 dan.....10 x fultrefer za Vapeja....adijo... http://www.youtube.com/watch?v=Tz7aJNDkrDM...feature=related Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 10 x fultrefer za Vapeja Si ti vido stari? 10x direktiva v jajca, pa še koj stojim. Z drugimi besedami "balls of steel"... B) soncnca 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Si ti vido stari? 10x direktiva v jajca, pa še koj stojim. Z drugimi besedami "balls of steel"... B) Aja, zato jih vlečeš po tleh.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Aja, zato jih vlečeš po tleh.... Stari moj, sem ti že povedal, da tisto niso jajca... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 Stari moj, sem ti že povedal, da tisto niso jajca... B) otekla rit.... ???? mater so te zbrcal..... :naughty: osa rider in spuzva 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2008 Deli Objavljeno Oktober 21, 2008 (popravljeno) otekla rit.... ???? mater so te zbrcal..... :naughty: Po pravici povedano, sploh ni tak fejst bolelo... :blush: Popravljeno Oktober 21, 2008. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se