ivica20 Objavljeno September 16, 2002 Deli Objavljeno September 16, 2002 Napaka je pa taka.Danes sem moral kupit nov polini kit 70 ker mi je stari 50 sel po gobe.Vse sem skupaj zmontiral vendar je na zacetku tesko sprejel gas.Zatem je vedno vec in vec začel dobijat moc vendar ko se zacnem pelat gre motor komaj 50 km/h.Kot da bi se v prazno vrtel.Izpuh imam gianeli in forgazer 17,5. Zanima me kaj bi lahko bilo narobe ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno September 16, 2002 Deli Objavljeno September 16, 2002 Menaj valjčke. Meni se je dogajalo isto, ker sem imel pretežke. Tudi, če imaš prelahke lahko pride do istega efekta. Poglej tudi v kakšnem stanju imaš tisto vzmet za jermenico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ivica20 Objavljeno September 17, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2002 Vse sem zamenjal pa je se vedno isto.A je mozno da je kej z forgazerjem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 17, 2002 Deli Objavljeno September 17, 2002 Precej neverjetno bi blo, da bi se zapacal glih u tistem trenutku. Mogoče pa ima res premalo bencina. Si dvignil iglo v forgazerju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 mene tud nekej zanima, bom kr semle napisov.. moj prjatu ma typhoona in MF Power auspuh. problem je sledeč: znotrej auspuha se mu je odsraubala ena matica a podlozka a nevem kva in mu tist delcek notr kr precej nadležno ropota.. a je možn to popravt, da bi auspuh še zmerej normaln delov? a se lahko auspuh prežaga? LP, BinLaden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ivica20 Objavljeno September 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2002 Auspuh se da pretagat sam ga moras pol dobr zavarit nazaj da ne po puscal na drugo stran. A je mozno da scooter nima nobene moci in ga zamori ker mam gor 12,5 forgazer?Se vedno noce it nikamor 70 polini kit pa gre komaj 40 km/h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Hm... jest mam Polini 70 in original forgazer (12), pa gre kar uredu... Po števcu čez 120... Tko da mora bit verjetno kje drugje napaka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ivica20 Objavljeno September 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2002 A je mozno da je kej narobe z dovodom bencina.Povejte kaj bi vse lahko blo narobe ker nima nobene moci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 ivica:samo mi ne reci, da si ti kit zasraufal potem pa kar vzgal in se vozil s polnim gasom?!?!? ce si to naredo pol si ze s tem zmanjso dobo kita in zmogljivosti za pol pomoje... mogoce nisi avspuha dobro prisraufal ali kaj podobnega? preglej vse kako si zaraufal pa to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se