bikez Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Laba - Litija Compaco - Velenje Zaenkrat ne razmišljam, da bi zamenjal trgovine, ker so v obeh zelo ustrežljivi in potrpežljivi.
mvrazi Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Večinoma v Grazu.. Hutter Auner Louis
paris2 Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Rokavice, škornji, podobleka - Laba Litija kombinezon - Bike Expert Avstrija čelada - Compaco Velenje želva - Dainese, Ljubljana
sesir Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 čelada Suomy-Yogi-velenje podobleka Dainese in Ducati-Milano jakna Kawasaki-Milano kombinezon Clover-Auner-Graz rokavice Yamaha-Milano l.pas Rehband-ni več isti uvoznik škornji Sidi-Munchen To sem nosu v zadnji sezoni
NinjaRider04 Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Čelada Shoei x1000- Moto Center Klekl murska sobota Podobleka Alpinestars - Moto oprema Murska sobota 2 delni kombinezon Alpinestars - Moto Oprema Murska sobota Rokavice Alpinestars - Moto Oprema Murska sobota Škornji Alpinestars - Moto Oprema Murska sobota Želva Alpinestars - Moto Oprema Murska sobota Podkapa - Moto Oprema Murska sobota
Cartman Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Louis,laba, market2ruote, kmc, charlimoto, motobee, moto palma, valerisport...in se. Zmer nimam prav vsega.....
rosse20 Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Čelada Nolan X-lite 701 - Top moto Rokavice Dainese - Dainese Outlet Kozina Usnjen enodelni tekmovalni kombinezon narejen po meri - Motobee Kordura hlače in jakna Racer - BS Podkapa - Lidl Podkapa Alpinestars - Laba Škornji Sidi Vertigo Lei - BS Poletna podobleka - Louis Zimska podobleka - Motobee Želva Alpinestars - Laba Brezrokavnik z želvo Alpinestars - Laba Windstoper majica Alpinestars - Laba
jozexj6 Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 PRODAM http://www.bolha.com/dodatna-oprema/oprema-za-motorna-kolesa/moto-zascitna-oprema/zascita-telesa/hrbtenicnik-zascita-za-hrbet-zandona-spine-x7-1285585745.html http://www.bolha.com/dodatna-oprema/oprema-za-motorna-kolesa/celade/zaprte-celade/celada-shark-s900-1285539737.html
Jetam Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 čelada in rokavice TC ljubljana Kombinezon pa rabljen od prodajalca, ki mi je prodal motor
nesrecnez Objavljeno Maj 5, 2013 Opozori Objavljeno Maj 5, 2013 http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7282221 Prodam Vtičnico za polnjenje GPS naprave, za polnjenje zračne pumpe za polnjenje blazine, itd.. zelo priročna zadeva
rosse20 Objavljeno Julij 28, 2013 Opozori Objavljeno Julij 28, 2013 mene zanima, kje v sloveniji se da kupiti dainese opremo. gre predvsem za rossi izvedbo. vem za avto triglav in dainese outlet kozina. še kaj? maxxim 1
biker77 Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 cel kup ene opreme mam za prodat..če koga kej zanima..
pajkica Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 jz tut, spodnje hlače, moške..... več na zasebno
SandStorm Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Pozdravljeni! Kako je iz želvami? Je pravilo več denarja več muzike? Kakšne so razlike? In obstajajo kakšna priporočila npr. v cenovnem razredu okoli 100€. hvala
NinjaRider04 Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Pozdravljeni! Kako je iz želvami? Je pravilo več denarja več muzike? Kakšne so razlike? In obstajajo kakšna priporočila npr. v cenovnem razredu okoli 100€. hvala jop..tako je..drugač pa Kupi Alpinestars Bionic ,..120e al pa za 99e,..ni bolše
vicko Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 Kaj pravite na spletno prodajalno vse za motor: - Ročke - Tačke - Crash Padi ... Aja pa še popust majo na vse izdelke -23% ob nakupu z bonom AKCIJA1,2,3... na http://www.amd.rat-racing.si/index.php/trgovina
VERMA Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Živjo, zanima me je že kdo kupoval kakšne rezervne dele iz tujine, predvsem Grčija in Anglija. Našel sem dve spletni strani, ki prodajo dele ki jih potrebujem, sedaj pa delam kalkulacije kje bo ceneje prišlo. Grčija ma 23% davek, Anglija 20%. Poštnina je če naročim iz grčije 35€ iz angleške strani mi pa še niso odgovorili. Skrbi me predvsem zato, ker bom naročal dele večje vrednosti, in bodo skupni stroški presegali 400€. Omenjene strani: http://www.ajsutton.co.uk/ http://www.motosp.gr/?l=en Lp
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Grčija in Anglija sta obe v EU, tko da te vrednost zaradi davkov, carine itd nima kej skrbet.
sayo Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Za hondo so pa v Grčiji ful ugodne cene, za šponar verige odmične gredi sem dal pr nas 105 € v Grčiji je pa 45 €
danci1973 Objavljeno Oktober 28, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2013 Upoštevaj, da so objavljene cene na tej grški zadevi brez 23% DDV.
Rocky Objavljeno Oktober 28, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2013 Poštnina za Triumpha iz Anglije znaša od 11,50 do max. 15,00 Funtov.
VERMA Objavljeno Oktober 28, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2013 Hvala za odgovore. Za davke in carino sem se pozanimal in jih na srečo res ni. Naročil bom par plastik, verjetno kar iz grčije saj so bistveno ceneje kot pa v Sloveniji.(Primer sprednja maska stane z vsemi stroški 138 v grčiji, pri nas okoli 190). Morm pa rečt da so v grčiji dosti bolj ažurni in prijazni (prodajalec mi je šel celo tok na roko, da sem mu poslal slike plastik ki jih rabim in mi je že nasledni dan poslal direktno linke katere dele potrebujem). Iz anglije pa sploh še nisem dobil maila, koliko znaša poštnina.
danci1973 Objavljeno Oktober 28, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2013 Hvala za odgovore. Za davke in carino sem se pozanimal in jih na srečo res ni. Naročil bom par plastik, verjetno kar iz grčije saj so bistveno ceneje kot pa v Sloveniji.(Primer sprednja maska stane z vsemi stroški 138 v grčiji, pri nas okoli 190). Morm pa rečt da so v grčiji dosti bolj ažurni in prijazni (prodajalec mi je šel celo tok na roko, da sem mu poslal slike plastik ki jih rabim in mi je že nasledni dan poslal direktno linke katere dele potrebujem). Iz anglije pa sploh še nisem dobil maila, koliko znaša poštnina. 138€ z davkom na dodano vrednost ali brez?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se