Popularna objava Joker Objavljeno December 16, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno December 16, 2021 Sem se lotil pospravljanja pa je iz vsake omare, ki sem jo odprl, padla kakšna čelada. In sem ugotovil, da imam še vedno (skoraj) vse. Zato sem se odločil, da napredno večino tega vržem v kanto, naredim vsaj eno skupinsko sliko. Tako za spomin... MiNa, DAMI34, DAN in 20 others 19 1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno December 16, 2021 Deli Objavljeno December 16, 2021 pred 1 uro, Joker pravi: ...Zato sem se odločil, da napredno večino tega vržem v kanto, naredim vsaj eno skupinsko sliko. Tako za spomin... Čelad se ne meče u kanto, postavi jih na steno,polico, omaro... za spomin na lepe trenutke. Zivnorc, Akito, Kawasaki_rider in 5 others 4 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno December 16, 2021 Deli Objavljeno December 16, 2021 Te je zaskrbelo? Kaj res misliš, da sem jih toliko let prekladal, da bi jih sedaj kar stran vrgel? zundapp, Mavti, Akito in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mato295 Objavljeno December 16, 2021 Deli Objavljeno December 16, 2021 Lepa kolekcija. Meni so pa tiste iz mladostniških let razpadle, so šle po sili razmer v kanto. Bostjan L in Zivnorc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno December 16, 2021 Deli Objavljeno December 16, 2021 pred 2 urami, Joker pravi: Te je zaskrbelo? Kaj res misliš, da sem jih toliko let prekladal, da bi jih sedaj kar stran vrgel? Take čelade redno videvam na bolšjaku, poleg avtosejma. Prodajajo jih modeli, ki jim že na daleč vidiš, da robo pobirajo na raznih odpadih in kosovnih odvozih... Bostjan L, Zivnorc in Joker 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ukica Objavljeno December 20, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno December 20, 2021 notranc, Kawasaki_rider, RobiRoberto in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 21, 2021 Deli Objavljeno December 21, 2021 js mam tut novo, ma se mi ne da slikat no jo mam že 3/4 leta s šilcem, večjim zornim kotom, boljšim zračenbjem za ofroad, ker sem pravi avanturist. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno Marec 3, 2022 Deli Objavljeno Marec 3, 2022 Nove pridobitve. Za njo - HJC F70 Zame - X-lite x-903 Ultra Carbon Frenk 67, DAMI34, pik1 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Maj 12, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 12, 2022 Čas je bil za zakonsko menjavo AGV k-3 Gothic 46 edition…..pa najbolje ostati na AGV, ce ze pase na glavo…. Joker, RobiRoberto, maus in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DustOff Objavljeno Junij 23, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 23, 2022 Wuhuu nova petarda za na čebr! 😀 Agv Veloce S SoleLuna mladench, Roger G. Jagger, GoBobi in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ChuckNorris Objavljeno Januar 28 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 28 Peklenšček ki mi je šepetal naj kupm novo čelado je zmagal. Pa sem nazaj na Shoei. Nov model NXR2 tokrat. Prekleta baraba me je še nasral da rabim nov kombinezon pa še rokavice. Cccc... Mavti, dolenc100, Akito in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Luka66 Objavljeno Januar 28 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 28 Jp hudiček tam na "podstrešju" skoz nagovarja, toliko časa, da uspe 🙃 ChuckNorris, dolenc100, Joker in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 2 Deli Objavljeno Februar 2 Nexx xwed3 carbon pro...prejšnja je šla prisilno v franže...pa sem moral nujno po novo. IF7, Pajk, ChuckNorris in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Februar 2 Deli Objavljeno Februar 2 Je tole kej tišje od predhodnice? Glede na vpetje vizirja ki je bolj flat bi se moralo kej poznat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 2 Deli Objavljeno Februar 2 Ne bi znal povedat..po mojem smo tam tam. Tudi prejšnja ni bila glasna, ma je vse toliko odvisno od motorja, da je vsakršna info neuporabna. Namreč pozimi mam visoko šipco pa drugač reže zrak, poleti nizko, pa zračniki odprti. Recimo ved2 je z odprtimi zračniki povečala hrup pri 3 tega ne opazim. Na husi sem moral montirati deflektor da preneha bobnet. Na ktm ni nikoli bobnela pri ušesih govorim (ved2), je pa nabijala, dokler spodnjih deflektorjev nisem odstranil. Trenutno bi rekel, da smo tam tam. Več bom vedel poleti, ko bo nižja šipca, pa ko bom huso spet zapeljal na furo. Na ktm me ne moti. Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Marec 27 Deli Objavljeno Marec 27 Ja k greš u trgovino po jakno za ženo...morš še kej zase kupt Luka66, DAMI34, RobiRoberto in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Marec 27 Deli Objavljeno Marec 27 8 minutes ago, skalar36 said: Ja k greš u trgovino po jakno za ženo...morš še kej zase kupt Leva za na plavo rozastga 450, desna za taresnega 800? skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Marec 27 Deli Objavljeno Marec 27 pred 36 minutami, Kugelschreiber pravi: Leva za na plavo rozastga 450, desna za taresnega 800? Hehe. Leva je za ženo. Desna pa moja. Všeč mi je bila. Dost ugodna. Prvič preklopna...pa da vidmo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 27 Deli Objavljeno Marec 27 pred eno uro, skalar36 pravi: Ja k greš u trgovino po jakno za ženo...morš še kej zase kupt dober izgovor tole...za ženo. moram tut jaz kaj za "ženo" it pogledat. Prsti pri rokavicah mi že ven silijo. Čelada je ok, bom pa najbrž mal zbrusil plastiko, ki jo čutim pri ušesih. Najbrž mam velke uhlje, pa se ne uležejo lepo. skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se