Piccoto Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 Zanima me če je kaj narobe z skuterjem, je stal nekaj časa in sem ga danes malo vozil vsega skupaj 15min in ko sem vgasnil skuter se je prižgal ventilator, pa čeprav je bilo mrzlo, čudno mi je da bi se motor toliko pregrel, da bi se po tako kratkem času vžgal ventilator. Je to kaj narobe( temperatura kazalca je bila skoraj na sredini, malo pod polovico)? Gre pa za gilero runner 180VXR. Lep pozdrav, pa prosim za čimprejši odgovor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 Neč ni narobe po mojem. Sej tud moj speedfight se segreje do polovice ali pa še kaj več, pa je 50ccm. Tako da ni neč narobe, sej če bi se pelal dlje časa bi se mašina ohladila na nižjo temperaturo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Markko Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 Zanima me če je kaj narobe z skuterjem, je stal nekaj časa in sem ga danes malo vozil vsega skupaj 15min in ko sem vgasnil skuter se je prižgal ventilator, pa čeprav je bilo mrzlo, čudno mi je da bi se motor toliko pregrel, da bi se po tako kratkem času vžgal ventilator. Je to kaj narobe( temperatura kazalca je bila skoraj na sredini, malo pod polovico)? Gre pa za gilero runner 180VXR. Lep pozdrav, pa prosim za čimprejši odgovor. Preveri nivo vode.Men se je tkole pregrevu ker je meu premal vode not. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piccoto Objavljeno November 1, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 1, 2008 (popravljeno) Bom preveru, zanima me še če se mi splača dat notr kit da bo motor dubu konje, pa da bo hitrej šou, kok to kej stane? al se bolj splaača dat gor sam kak dober avspuh? :) Popravljeno November 1, 2008. Popravil Piccoto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Markko Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 Glede na to da je 180cc se ti ne splača predelovat mogoče edino izpuh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Februar 14, 2009 Deli Objavljeno Februar 14, 2009 ...service manual za Gilero runner 200vxr rabim...je kdo kje zasledu na netu ..kakšno pdf verzijo,,!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mikey Objavljeno Marec 28, 2009 Deli Objavljeno Marec 28, 2009 kupu sm novo runnerco in so mi pozabl natoct notr hladilno tekocino. Motor se mi je na poti do doma pregreu. Kasnej sm natocu not tekocino je blo neki časa kul zdej se pa spet pregreva oz. se sploh noce uzgt. Ksne ideje kaj narest? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 28, 2009 Deli Objavljeno Marec 28, 2009 Pod garancijo ti morajo zamenjat ene pol mašine, ker ko je enkrat pregreto je zanič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se