Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

..... no, pa da vidimo, koliko ljudi tole čudo uporablja... pa za kakšna vprašanja / debato na to temo...

Objavljeno

Zanima me uporaba interneta preko tega aparat,če ga priključiš na laptop!Kdo uporablja to?Zanima me,ker sem prisiljen to dost uporabljat in me zanima kak se obnese ker nokia PC suite je ok.Kako je pa tu stanje?

Objavljeno

multijmedisko top varjanta. glede updejtov z ithunsov pa se malce zakomplicira. zgodi se da se apart velikokrat zaklene. pol pa imas tak eni 2 urci dela da ga usposobiš. :naughty:

ekran na dotik deluje fantastično8primerjava (samsung i900)

igrce so top

aja 3g aparat ima samo eno kamero :unsure:

v sloveniji se uradno ne sme prodajat zaradi naše zakonodaje(batarije ne gre odstranit) :headbang:

drugače z mojega vidika gledano daleč najboljša igračka ki pa je žal predraga!!

minusi

PDF( :headbang: )

word(ne podpira) obstajajo neke varjante

navigacija (tudi tako tako)

če mi ne bi bilo skoda denarja bi mel tega za igranje

pa se enega samsunga i 900 za sluzbene stvari

Objavljeno

Ekran je top? Kurac, kolegu je crknil in je samo še poloovica delala oz bla občutljiva na dotik hah :D Pa to po 14 dneh..

Objavljeno

sem bila 100%, da ga kupim.... ker mi je že sam iTouch tok svetoven, da sem brez pripomb... :worship:

potem pa so se začeli križi....eden največjih je, da ni serviserja v sloveniji...po moje ravno zaradi tega, kot je že napisano, ker zakonodaja ne dopušča tega telefona(ker se baterija ne da odstranit...) in je že v osnovi čudno da pa nekdo to zadevo prijavljeno servisira... sam ni mi pa jasno, kako lahko pol tuš mobil ima to stvar, če je kao prepovedana...? :unsure: v glavnem oni so meni čist čudni...sem lepo vprašala kdo servisira in mi rečejo, da imajo pooblaščenega serviserja v sloveniji, ampak naziva podjetja ali kar koli že a ne morejo izdat... kaj a to zdaj že tut pod poslovno skrivnost spada? :unsure: najbolj zanimivo pri tem pa je, da na apple o tem niso nikdar slišali... preko mojega neumnega vprašanja sem dobila malo manj neumen odgovor, da je veliko samooklicanih serviserjev, ki iPhone šraufajo kar v garažah....

predlagam, da se cela zadeva še izpopolni in da odpravijo še majhne napakice, potem pa....na juriš :grim

Objavljeno

ti govoris u iphone prve generacije kar nima nič s to temo!O prvem iphone vsi emo,da je ekran u...sam bom verjetno počakal na google G3,če bo to kar govorijo!sam n95 mi je zaenkrat...Dajte prosim kaj napisat tisti,ki imaste umts iphone

Objavljeno

Samo za informacijo. Kdo vas je "nategnil" da ga ni v sloveniji zaradi zakonodaje glede baterije. Slednje je plod domišlije novinarja, ki je pisal o zadevah o katerih nima pojma, še najmanj pa o evropskih direktivah glede recikliranja baterij. V glavnem te bedarije so pozneje tudi demantirali.

Baterija se da odstranit in/ali zamenjat tako v iphonu kot v vseh ipodih, le malce več dela je. Slednje se počne že od nekdaj.

Tukaj pa so navodila, kako lahko to stori vsak:

http://www.ifixit.com/Guide/iPhone/iPhone-...ry/137/5/Page-1

Na tej strani lahko najdete tudi navodila za vse ostale apple proizvode, ki se jim "baje" ne da zamenjati baterije.

Objavljeno
minusi

PDF( :headbang: )

word(ne podpira) obstajajo neke varjante

navigacija (tudi tako tako)

Kaj pa je s PDF / word / navigacijo oz. zakaj so to kao minusi?

Objavljeno

v sloveniji se iphone ne prodajajo legalno. To kaj počne Tusje pač ena izmed x varjanti ki jih dopuščajo luknjice.

!1 nimamo uradnega apple store( ki je pogoj za prodajo vseh izdelkov)

2 ne vem kolika pokritost z WiFI v % so zahteve(tako da ne bom navedel, da me ne bo kdo pol za besedo drzal)

3 očitno premali trg(količina prodanih telefonov)

:headbang: :headbang:

Objavljeno
!1 nimamo uradnega apple store( ki je pogoj za prodajo vseh izdelkov)

2 ne vem kolika pokritost z WiFI v % so zahteve(tako da ne bom navedel, da me ne bo kdo pol za besedo drzal)

3 očitno premali trg(količina prodanih telefonov)

1. Neumnost, tudi druge države jih nimajo pa se prodaja.

2. Neumnost, tudi druge države nimajo WiFi pokritosti pa se prodaja.

3. Glede na to koliko je "prišvercanih" bi se jih prodalo kar lepo število, sploh pa za ceno 200 EUR.

Objavljeno
1. Neumnost, tudi druge države jih nimajo pa se prodaja.

2. Neumnost, tudi druge države nimajo WiFi pokritosti pa se prodaja.

3. Glede na to koliko je "prišvercanih" bi se jih prodalo kar lepo število, sploh pa za ceno 200 EUR.

no če pa vse veš pol nam lahko poves zakaj se ne prodajajo :whistle:

Objavljeno

Kako naj vem zakaj se ne prodajajo. Vprašaj apple ali pa katerega od naših mobilnih operaterjev.

Vsekakor pa si ne zmišljujem tolažilnih razlogov zakaj ga pri nas ni, ker to kar navajaš nikakor ni res (kot sem omenil že prej) se prodaja v državah, ki niti slučajno nimajo apple store ali "super duper" pokritosti z brezplačnimi Wi-Fi točkami itd.

Če pa tvoje trditve uporablja kdo za izgovor, zakaj se ne prodaja pri nas, potem mu je pa za čestitat, da vas je uspel s takimi oslarijami "nafarbat". Vključno z bedarijo o baterijah.

Objavljeno

Premajhni, premalo pomembni, preveč zagonskih stroškov za support.

Objavljeno (popravljeno)

jao jao kak smo eni strupeni.... :unsure:

iPhone ma slabost, da ne moreš ročno nastavit omrežja.. in če domuješ v bližini meje in je tuje omrežje bolj borbeno kot domače je to lahko stroškovno super fajn.... :naughty:

glede odstranjevanja baterije...kot sem rekla-servisi po garažah :winkiss: sej me naute skenslal a ne? :blush:

Popravljeno . Popravil buellina
Objavljeno
iPhone ma slabost, da ne moreš ročno nastavit omrežja.. in če domuješ v bližini meje in je tuje omrežje bolj borbeno kot domače je to lahko stroškovno super fajn....

:headbang:

1. Tap 'Settings'.

2. Tap 'Carrier'.

3. Tap on the required network.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!