quarx Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 (popravljeno) Pozdravljeni, v okviru diplomske naloge na dunajski Ekonomski univerzi izvajam analizo slovenskega trga ocesne optike. V ta namen sem razvil spletni vprasalnik, ki vsebuje vprasanja o dioptrijskih in soncnih ocalih ter kontaktnih lecah. Prosim, ce si lahko vzamete 5-8 min casa in ga izpolnite. Zelo bi bil tudi hvalezen, ce bi povezavo do ankete lahko posredovali tudi ljudem, ki jih poznate, da bodo rezultati cimbolj reprezentativni. Trenutno mi primanjkuje sodelujocih moskih nad 35. letom starosti (vendar ste dobrodosli prav vsi!!). Povezava do spletne ankete Najlepsa hvala in lep pozdrav, Jernej Popravljeno November 3, 2008. Popravil quarx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Evo, imaš izpolnjeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 (popravljeno) tud jz sm izpolnila...čeprov nisem ne moški...stara pa tud še nisem tolk :D :whistle: :whistle: :krneki: imam pa očala :whistle: Popravljeno November 3, 2008. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blackbird42 Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Evo, tud od mene rešeno anketo :closedeyes: Veliko uspehov :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Evo tudi od mene.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Anketo sem izpolnila tudi jaz. Želim uspešno dokončanje diplomske! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 tut z moje strani maš podatke... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 Maš tud od mene. Pa še oba kriterija mam izpolnjena :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quarx Objavljeno November 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 4, 2008 Super! Hvala vam. Ostali ste se vedno vabljeni! :) lp j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Izpolnjeno.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Izpolnjeno.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 odgovorjeno ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 evo rešeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se