Lowrenc Objavljeno Junij 3, 2010 Deli Objavljeno Junij 3, 2010 (popravljeno) Mater... A ste tukej že čisto vsi ''fejst bukovi'' razen mene... Se počutim kot stari oča! Popravljeno Junij 3, 2010. Popravil Lowrenc Senna, rdeci_vragec, zziga in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Junij 3, 2010 Deli Objavljeno Junij 3, 2010 hahahahahahaha ku sm se zdej nasmeju pa že dougu ne :lol1: v3sn4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slyder Objavljeno Junij 3, 2010 Deli Objavljeno Junij 3, 2010 evo še tle jih je neki http://izklop.com/link_enc.php?id=62604 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 3, 2010 Deli Objavljeno Junij 3, 2010 Senna, v3sn4 in bajkr88 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Junij 3, 2010 Deli Objavljeno Junij 3, 2010 Do solz sem se nasmejal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno Junij 3, 2010 Deli Objavljeno Junij 3, 2010 Do solz sem se nasmejal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Junij 4, 2010 Deli Objavljeno Junij 4, 2010 Mater... A ste tukej že čisto vsi ''fejst bukovi'' razen mene... Se počutim kot stari oča! Ja pa ne moreš verjet,še bolj so eni pokvarjeni kot jst :grim bajkr88 in ninjaxx 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Junij 4, 2010 Deli Objavljeno Junij 4, 2010 Večina statusov je fake Alla, bajkr88, anja37 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 4, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2010 MK AC/DC na Knjigi obrazov AC/DC anja37, Noiser69 in bajkr88 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Še malo materiala za smejanje: pa lep dan vam želim. bajkr88, v3sn4, malakai in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno Julij 17, 2010 Deli Objavljeno Julij 17, 2010 No da še o Facebooku kakšno rečemo tukaj. Kdo vse od Motosvetovcev ima tudi facebook profil ali po domače "ksihtoknjigo" da se še na oni strani povežemo in spoznamo. Mene najlažje najti kar tukaj http://www.facebook.com/profile.php?id=818488248 LP Blond ninjaxx, pajkica in mojamiska 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 17, 2010 Deli Objavljeno Julij 17, 2010 pa kaj facebook še obstaja , še ni propadel :yawn: :yawn: bajkr88, maus, mojamiska in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Julij 17, 2010 Deli Objavljeno Julij 17, 2010 pa kaj facebook še obstaja , še ni propadel :yawn: :yawn: ne zapali... (nisi maus) :grrr ninjaxx in mojamiska 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 17, 2010 Deli Objavljeno Julij 17, 2010 ne zapali... (nisi maus) :grrr če me najdeš gor dobiš za pir ,al pa dva, odvisno kako hitro me najdeš maus, mojamiska, bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 18, 2010 Deli Objavljeno Julij 18, 2010 Lojze Knapić, ninjaxx, mojamiska in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno Avgust 2, 2010 Deli Objavljeno Avgust 2, 2010 no do vseh forumašev me je našel le en .... drugi pa zgleda ne uporabljajo tega ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Avgust 2, 2010 Deli Objavljeno Avgust 2, 2010 no do vseh forumašev me je našel le en .... drugi pa zgleda ne uporabljajo tega ... rumen pulover, bela bluza, očala s temnim okvirjem... -avatar. Ni težko. mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 3, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2010 no do vseh forumašev me je našel le en .... drugi pa zgleda ne uporabljajo tega ... ... drugi mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno September 28, 2010 Deli Objavljeno September 28, 2010 Na frisbuku imamo novo skupino, malo za šalo, malo za res, imenuje se Kripl Bataljon Namenjena je vsem motosvetovcem na katere je padel motor, kateri so padli na motor, za tiste, ki so pijani padli čez motor, ki so položili motor.... Vabljeni, da vidimo koliko se nas bo zbralo Kripl Bataljon kaya in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno September 28, 2010 Deli Objavljeno September 28, 2010 Dodaj opis,slike raztreščenih motorjev,uredi podatke,da se vsaj ve,zakaj se gre! bajkr88, mojamiska, kaya in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno September 28, 2010 Deli Objavljeno September 28, 2010 Dodaj opis,slike raztreščenih motorjev,uredi podatke,da se vsaj ve,zakaj se gre! Ja rabimo člane, ki bodo prilepili fotke in napisali dogodivščine:) kaya in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 30, 2010 Deli Objavljeno September 30, 2010 A Fakbuk? ja kdo pa ni gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno September 30, 2010 Deli Objavljeno September 30, 2010 sm dau pod "like" tisto skupino, zaenkrat tud nimam nč kej za pisat gor in upam da tud ne bom kaya 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaya Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 Na frisbuku imamo novo skupino, malo za šalo, malo za res, imenuje se Kripl Bataljon Namenjena je vsem motosvetovcem na katere je padel motor, kateri so padli na motor, za tiste, ki so pijani padli čez motor, ki so položili motor.... Vabljeni, da vidimo koliko se nas bo zbralo Kripl Bataljon Meni ne pokaže te skupine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 a so jo že zbrisal? kaya 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se