Roki5 Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Mene pa nekaj zanima. Torej kupil bi 4 vgradne zvočnike za v avto, ampak jih bi priklopil na računalnik. a je to sploh mogoče, in kako? Hvala!
bikez Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Mene pa nekaj zanima. Torej kupil bi 4 vgradne zvočnike za v avto, ampak jih bi priklopil na računalnik. a je to sploh mogoče, in kako? Hvala! Seveda se da, vendar se ne splača. Kupiti moraš še ojačevalec, kajti manjka ti še močnostna stopnja.
impulz Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 nep, rajš pejd po kaj za bajto :P čepa si premislš, pa mam jaz eno 2x 525watt /4ohm končno stopnjo za prodat. če te zanima >>pm lp
bikez Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Ah, dej ga ne mešaj, vidiš da ne ve točno, za kaj se gre. Pa ta tvoja končna stopnja je samo stereo, on pa bi verjetno rad, da mu špilajo štirje zvočniki in to verjetn ne v stereo, pa še če ta tvoj ojačevalc prključ na take zvočnike dober veš kaj bo, sploh če bi zvezal vse skupaj v paralelo. Torej fant zadeva je taka. Kupi namenske zvočnike za računalnik ali pa če maš pa res preveč denarja pa kakšen dober hi-fi sistem, sam tle moraš pazit, ker vse pa tud ne paše skupaj, predvsem lahko dobiš malo muzike za veliko denarja, če ne veš kaj delaš.
impulz Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 nene sj sam pravm da se ne splača. samo če pa hočeš met za nabijat pa druge ni, ker kake stereo stvari pa surround sound okol 1kw nebo dobu kr za 300€ :P jaz če bi kupoval kj bi kupu hišni kino za tv, za pc pa kak logitechov 5.1 sistem. samo to ni stvar za razbijat pa butkat pune ne...
Roki5 Objavljeno November 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2008 Dobr, kupo si bom dobr hi-fi . Hvala za nasvet.
bikez Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Dobr, kupo si bom dobr hi-fi . Hvala za nasvet. Sam prej poslušaj več sistemov, da ne kupiš nekaj, kar ti kasneje ne bo všeč. Tukaj še posebej velja mal denarja mal muzike.
cheff Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 Če hočeš 2.1 kupi logitech z-2300, če pa 5.1 pa logitech z-5500
cvilaa Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Če hočeš 2.1 kupi logitech z-2300, če pa 5.1 pa logitech z-5500 Hehe če hočeš met musko kup logitech z-5500 to res seka jz mam te zvočnike že 2 mesca in so kakovostni res če boš kupvov zvočnike kup te !! 1000w oz. 505w Po Rms merilih tk da so zlo uporabni lahko jih prključiš tut na optični kabl uglavnem splača se jih kupt Lp!
impulz Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Hehe če hočeš met musko kup logitech z-5500 to res seka jz mam te zvočnike že 2 mesca in so kakovostni res če boš kupvov zvočnike kup te !! 1000w oz. 505w Po Rms merilih tk da so zlo uporabni lahko jih prključiš tut na optični kabl uglavnem splača se jih kupt Lp! mam jih jaz tudi, mi jih je posodu kolega k sm res hotu stestirat kak to špila. nimam kaj za prpomnit, kvaliteta je, za nabijat pa rečmo tak no... bass je kvalitetn ni kaj... sam ne prčakuj iz tega 30litrskega boxa neke nižine :) (pod 35hZ je fertik) tak da če šopaš tehnažo pa to je kul, komadi a la get low, bme click, salt shaker,... ti pa nebojo glih žgali :) 500 rms? nebi reko jih pa definitivno priporočam ker so ful dobri! (cena-kvaliteta) lp
Geiger Sturzflug Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Eh, daj no. Tole: http://www.eu.onkyo.com/products/HT-S9100THX.html pa bo mir... :whistle:
dj_runner Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 http://www.microprecision.de/39.html Če hočete kvaliteto :evilgrin: :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se