FLAYO Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Oglejte si tole zadevico... Pa zvocnike ne pozabite vklopit... http://people.freenet.de/freeek/SajjadAli.swf ...odsvetujem vsem, ki imate slabo srce ali srcni vzpodbujevalnik... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Eehehe, dobra finta. Videl že nekaj podobnih, a vedno zapali.. :D :shock: :shock: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Ehehe, to je pa super za moje zaspane sodelavce!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :shock: :shock: :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K8 Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Maaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: Tole pa res ni blo dobr za moj srce :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 je........ ti :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Ma, vedno padem na finto... :evil: :evil: :evil: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno September 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2002 Je radovednost cednost? :D FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 vedno pali :shock: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej666 Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 whoaaa :shock: ... vedno padem na take finte pa sem jih vidu ze kar nekay... ok, mal za krvni obtok preluftat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Preživel :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Bela cesta, še dobro, da sem sedela. Srce še bije. :evil: :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 uhhhhh to pa je huuuuudo :!: :!: :!: :!: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno September 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2002 Se koga zanima kaj je tukaj? :twisted: Klikni in uzivaj v prijetni glasbi :P :twisted: http://people.freenet.de/freeek/SajjadAli.swf FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 In v čem je fora? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Mačica, ti to resno? :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 če sem prav videl ona to strogo resno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Še nikol v lajfu nisem tolk cviknu! Res ne! Pismo ste prasci, ej... O shit.......... Se morm it mal zapeljat, da se umirim........................................ Shit ej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno September 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2002 Macico od zdej naprej klicemo NEUSTRASNA ;) FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Macico od zdej naprej klicemo NEUSTRASNA ;) Prej bi rekel slabo ozvočena... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Najneustrašnejša. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno September 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2002 Macico od zdej naprej klicemo NEUSTRASNA ;) Prej bi rekel slabo ozvočena... :lol: Rocke al zvocnike, rocke al zvocnike, rocke al zvocnike....?? Rocke! :twisted: FLAYO P.s.: Pa da ne bi kdo kaj zameril...mam potrdilo da sem .... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 to res ni blo za moje srce moj izraz na obrazu-> :shocked!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Macico od zdej naprej klicemo NEUSTRASNA ;) FLAYO Oziroma "POZABILA PRIŽGATI ZVOČNIKE" :shock: :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapec Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Moram it.............................na skret Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se