Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kupil sem zunanjo zvočno kartico creative sound blaster x-fi surround 5.1 in dela popolno problem pa je ker zraven sem dobil še dalinca in na dalincu delajo tipke za glasnost, ok, za ugasnit en še enih par dela, gor pa so še tipke za play, pause, next, previous in pa rec te tipke pa NE delajo in me zanima moram jaz še kaj inštalirati ali kak tak predvajalnik glasbe imeti? Probal sem pa v winampu in v windows media playerju in nikjer ne dela! Hvala!

Objavljeno

Ja, verjetno si dobil zraven kak CD z softwarom... pa mogoče še celo z kaim posebnim playerjem pri katerem bi vse delal :)

Objavljeno

ja dobil sem cd zraven in sem tudi instaliral aja pa pri teh gumbih je tudi options se zraven ki tudi ne dela

Objavljeno

Najverjetneje bo v celoti vse funkcioniralo izključno in samo z tistim softwareom ki si ga zraven dobil. To je tak kot majo nekatere tipkovnice razne bližnjice gor, pa recimo za Windowv Media Player vse dela, pri Winampu pa nič. Pač tako je :)

Objavljeno

Sam pri tipkovnicah lahko naštimaš kje ti bo delal al v winampu al v media playerju al kje drugje, tu pa ne mors, apla ne znam(se bom jutri malo bol poglobil).

Objavljeno
Sam pri tipkovnicah lahko naštimaš kje ti bo delal al v winampu al v media playerju al kje drugje, tu pa ne mors, apla ne znam(se bom jutri malo bol poglobil).

ne ne mors, sm lih dons kupu eno :D

Objavljeno

Js tudi na svoji ne morem :D Mogoče pa katere majo.. ka pa veš :)

Objavljeno (popravljeno)

Kaj potem si zrihtal kaj ali ne?

//NejcZ

Popravljeno . Popravil tomazin

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!