Balantič Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Kupil sem zunanjo zvočno kartico creative sound blaster x-fi surround 5.1 in dela popolno problem pa je ker zraven sem dobil še dalinca in na dalincu delajo tipke za glasnost, ok, za ugasnit en še enih par dela, gor pa so še tipke za play, pause, next, previous in pa rec te tipke pa NE delajo in me zanima moram jaz še kaj inštalirati ali kak tak predvajalnik glasbe imeti? Probal sem pa v winampu in v windows media playerju in nikjer ne dela! Hvala!
NejcZ Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Ja, verjetno si dobil zraven kak CD z softwarom... pa mogoče še celo z kaim posebnim playerjem pri katerem bi vse delal :)
Balantič Objavljeno November 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 11, 2008 ja dobil sem cd zraven in sem tudi instaliral aja pa pri teh gumbih je tudi options se zraven ki tudi ne dela
NejcZ Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Najverjetneje bo v celoti vse funkcioniralo izključno in samo z tistim softwareom ki si ga zraven dobil. To je tak kot majo nekatere tipkovnice razne bližnjice gor, pa recimo za Windowv Media Player vse dela, pri Winampu pa nič. Pač tako je :)
Balantič Objavljeno November 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 11, 2008 Sam pri tipkovnicah lahko naštimaš kje ti bo delal al v winampu al v media playerju al kje drugje, tu pa ne mors, apla ne znam(se bom jutri malo bol poglobil).
JMatic Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Sam pri tipkovnicah lahko naštimaš kje ti bo delal al v winampu al v media playerju al kje drugje, tu pa ne mors, apla ne znam(se bom jutri malo bol poglobil). ne ne mors, sm lih dons kupu eno :D
NejcZ Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Js tudi na svoji ne morem :D Mogoče pa katere majo.. ka pa veš :)
Balantič Objavljeno November 14, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2008 moja ima in lahko nastimas
tomazin Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 (popravljeno) Kaj potem si zrihtal kaj ali ne? //NejcZ Popravljeno November 14, 2008. Popravil tomazin
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se