Skoči na vsebino

Gilera

Piccoto

Priporočene objave

Kdor ima gilero runner je verjetno že naletel na ta problem Imam runnerco 2004 180vxr in problem je v tem, da ko dam čelado pod sedež se sedež ne more zapreti, ker je čelada prevelika. Zato me zanima kaj se da kaj naresti. Razmišljal sem da bi izrezal plastiko podsedežem, samo bi se vrjetno pol sedež pogreznil... Kaj vi pravite, kakšne so možnosti, ker čelado pa nebi rad menjal ker je bila kar draga, pa tudi nebi jo rad sabo nosil, ker je zato namenjen prostor pod sedežem? Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kupi manjšo čelado.

Aja, tega nisi želel prebrati? :) Ja, pol pa ne vem... Mam tudi jaz zelo malo prostora pod sedežem, verjetno še manj kot ti in edina prava rešitev je pozornost pri nakupu nove čelade.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No..imam Runner 180 2t, ki je povsem enak tvoji, pa se mi je vedno do zdaj sedez lepo zapru brez problema.

Je pa res, da ce mas se kaj pod sedezem, poleg celade, rata problem. Jst ko sm meu disc-lock, denarnico in še par malenkosti..sem jih nastavil

na sredino (tam na tisto izboceno palstiko) in cez polozu celado..brez problema se zaprlo.

Vec pa ti ne vem pomagat, bi se pa ognil kakrsnemukoli rezanju plastik..pac moje mnenje :)

Lp. Jur3

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja pr men je pa zato, da sem zgleda glih tako nerodno čelado kupil, nolan N84 in nikakor ne morem zapreti sedeža, razen če bi izrezal plastiko pod sedežem, sam pol verjetno ko bi se vozil, bi se pogreznil v sedež ali kaj takega... Tako da še vedno ne vem kaj narediti, na servisu pravjo, da kupim novo čelado. To je pa itak najlažje nardit, sam ne bom naredu, ker se sigurno da še kej popravit. Še kdo kak predlog?

Popravljeno . Popravil Piccoto
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja pr men je pa zato, da sem zgleda glih tako nerodno čelado kupil, nolan N84 in nikakor ne morem zapreti sedeža, razen če bi izrezal plastiko pod sedežem, sam pol verjetno ko bi se vozil, bi se pogreznil v sedež ali kaj takega... Tako da še vedno ne vem kaj narediti, na servisu pravjo, da kupim novo čelado. To je pa itak najlažje nardit, sam ne bom naredu, ker se sigurno da še kej popravit. Še kdo kak predlog?

odrezi zgonji del čelade :naughty: ali pa kupi kovček za čelado

Popravljeno . Popravil aselak
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!