pajkica Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 pes je ogledalo človeka-gospodarja.... wind, ImenitnaPriložnost, sayo in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 8, 2010 Deli Objavljeno Februar 8, 2010 Bo že dobil odškodnino ... sploh sedaj. Kolk sem zadnjič nekje prebral.Mu je sodnica rekla,da mu tak nič ni kaj bi pa rad,če ima že dva otroka po tem Ji je povedal,da je tretji na poti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 10, 2010 Deli Objavljeno Februar 10, 2010 Po mailih že kroži fotka trupla. Zgleda, da so psi temeljito opravili. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 10, 2010 Deli Objavljeno Februar 10, 2010 Joj kolk se vam psički smilijo. Kaj pa gospod Meglič, katerega so skoraj raztrgali in se mu velecenjeni Baričević niti opravičil ni kaj šele, da bi mu imel namen plačati odškodnino ? Ne branim Baričeviča, malce racionalnosti v debati bi bilo pa koristno. Namreč - se ti zdi, da ljudje odškodnine kdaj prostovoljno plačajo? Odškodnino običajno določijo sodišča, ali pa se jo izpogaja prej ... sayo, pajkica, sesir in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 10, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 10, 2010 Po mailih že kroži fotka trupla. Zgleda, da so psi temeljito opravili. Tut jest bi rad vidu , če so temeljito opravil svoje delo ....lahko pošlješ mail? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 10, 2010 Deli Objavljeno Februar 10, 2010 uradna verzija je da jo je kap( z štrikom okrog vrata :trance_33_sleep: )....... Tako kot Carradine-a? V omari? ImenitnaPriložnost in vapotek 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 10, 2010 Deli Objavljeno Februar 10, 2010 Ne branim Baričeviča, malce racionalnosti v debati bi bilo pa koristno. Namreč - se ti zdi, da ljudje odškodnine kdaj prostovoljno plačajo? Odškodnino običajno določijo sodišča, ali pa se jo izpogaja prej ... Ampak: če si "ugleden in spoštovan" in kaj jaz vem, kaj vse se je govorilo, da je, se za napad svojega psa vsaj OPRAVIČIŠ. Če nisi tega sposoben, potem si zame navadno arogantno govno - in kaj vse prihaja na dan me poblazneli psi sploh ne čudijo... ImenitnaPriložnost, sayo, malakai in 6 others 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 10, 2010 Deli Objavljeno Februar 10, 2010 Vemo za koga gre..!! ne, ne vemo :krneki: halls, SCORPIONS in soncnca 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 10, 2010 Deli Objavljeno Februar 10, 2010 Vemo za koga gre..!! Normaln u glavo pa nisi, kaj? sesir, sayo, Agostini in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 10, 2010 Deli Objavljeno Februar 10, 2010 Ampak: če si "ugleden in spoštovan" in kaj jaz vem, kaj vse se je govorilo, da je, se za napad svojega psa vsaj OPRAVIČIŠ. Če nisi tega sposoben, potem si zame navadno arogantno govno - in kaj vse prihaja na dan me poblazneli psi sploh ne čudijo... Seveda imamo svoja mnenja o tem, tudi jaz nimam rad ljudi, ki se ne opravičijo, ko nardijo pizdarijo. A po drugi strani - a bi se moral? Vsak po svoje hendla sranje, ko ga povzroči ... in zato imamo sodišča - ta dosodijo pač odškodnino itd ... Saj veš - v določenih primerih je opravičilo lahko smatrano kot poskus "ureditve zadeve brez odškodnine" ... Odškodnino pa tudi verjetno malokdo, kot sem rekel, plača samoiniciativno. Tudi ti ne plačaš prometnih prekrškov samoiniciativno, brez da bi ti jih policaji najprej napisali, right? (PS: tudi sam ne odobravam Baričevičevega postopanja, ampak vsak ima pravico, da hendla po svoje, če pa ga mi vlačimo po zobeh, je pa to naš problem in ne njegov ... ). pajkica, SCORPIONS, Fakin in 9 others 2 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Februar 11, 2010 Deli Objavljeno Februar 11, 2010 Joj kolk debate se vije že skoraj 2 tedna o tem možu!!!!!! A se je kdo vprašau kako je z možem ki so ga psi napali na ulici,pa še sedaj ni nič rešeno-HALLLLOOOO. Kar je iskau to je dobiu,za vsako rit je palca,pa tud za njega se je najdla-tko pač je pajkica, Alla, GRUNF in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 11, 2010 Deli Objavljeno Februar 11, 2010 Anči, če bi vsaj malo prebrala, bi videla, da je tudi o tem tekla debata. Sam par postov je treba prebrat. To menda ni tak problem, ali kako? :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Februar 11, 2010 Deli Objavljeno Februar 11, 2010 (popravljeno) Tukaj veliko piše v forumu. ''še bo zanimivo'' pod čvek. Popravljeno Februar 11, 2010. Popravil motofrik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Februar 11, 2010 Deli Objavljeno Februar 11, 2010 Seveda imamo svoja mnenja o tem, tudi jaz nimam rad ljudi, ki se ne opravičijo, ko nardijo pizdarijo. A po drugi strani - a bi se moral? Vsak po svoje hendla sranje, ko ga povzroči ... in zato imamo sodišča - ta dosodijo pač odškodnino itd ... Saj veš - v določenih primerih je opravičilo lahko smatrano kot poskus "ureditve zadeve brez odškodnine" ... Odškodnino pa tudi verjetno malokdo, kot sem rekel, plača samoiniciativno. Tudi ti ne plačaš prometnih prekrškov samoiniciativno, brez da bi ti jih policaji najprej napisali, right? (PS: tudi sam ne odobravam Baričevičevega postopanja, ampak vsak ima pravico, da hendla po svoje, če pa ga mi vlačimo po zobeh, je pa to naš problem in ne njegov ... ). Če bi se moral opravičiti? Normalen človek, ki mu je mar za druge ljudi bi se. Spodoblo bi se. Mora pa se baje samo umret. :closedeyes: V čem bi pa bil problem, če bi bilo opravičilo smatrano kot poskus "ureditve brez odškodnine" ? Ali želi napadeni odškodnino je njegova stvar, na katero pa bi zagotovo vplival pristop lastnika psov. Če ne bi našla dogovora pa je še vedno čas, da se zadeve urejajo na sodišču. Seveda pa je njegova pravica, da se mu jebe za vse ostale zemljane. :closedeyes: Čeprav to ne gre preveč skupaj z njegovim delom, ki ga je opravljal. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 11, 2010 Deli Objavljeno Februar 11, 2010 Seveda pa je njegova pravica, da se mu jebe za vse ostale zemljane. :closedeyes: Čeprav to ne gre preveč skupaj z njegovim delom, ki ga je opravljal. Kaj naj rečemo - "So whot!" Mislim - pejte na grob pa mu rečite "moral bi se opravičiti, vidiš, kaj te je doletelo, ker se nisi ..." med novinarji pa že krožijo zgodbice, da naj bi nekdo pse "prevzgojil tako, da so ga napadli" ... mašta bez granica ... Pips, sayo, Pervy in 8 others 4 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Februar 11, 2010 Deli Objavljeno Februar 11, 2010 Anči, če bi vsaj malo prebrala, bi videla, da je tudi o tem tekla debata. Sam par postov je treba prebrat. To menda ni tak problem, ali kako? :trance_33_sleep: A ne smem svoje povedat????? Sem brala vse,tko da Alla, sjeng, GRUNF in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 11, 2010 Deli Objavljeno Februar 11, 2010 To je pa tko, če greš brez KU... na ohcet ImenitnaPriložnost, Matori Hanzo in Alla 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 (popravljeno) Joj kolk debate se vije že skoraj 2 tedna o tem možu!!!!!! A se je kdo vprašau kako je z možem ki so ga psi napali na ulici,pa še sedaj ni nič rešeno-HALLLLOOOO. Kar je iskau to je dobiu,za vsako rit je palca,pa tud za njega se je najdla-tko pač je Anči, če bi vsaj malo prebrala, bi videla, da je tudi o tem tekla debata. Sam par postov je treba prebrat. Mimogrede - ko obe o tem glih govorita, a sta vidve tudi prebrali kje to, kar sem jaz na enem od forumov zasledil (pa ne vem, če je res) - da naj bi ta oškodovanec takrat skakal nekaj s fotoaparatom okoli avta, medtem, ko je Roterjeva pse v avto basala, in jih fotkal češ "kako so lepi" kljub temu, da mu je rekla "idi bek" (oziroma "pojdi stran, ne nas gnjavit" po domače)? Popravljeno Februar 12, 2010. Popravil mashina GRUNF, sayo, Alla in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 Mimogrede - ko obe o tem glih govorita, a sta vidve tudi prebrali kje to, kar sem jaz na enem od forumov zasledil (pa ne vem, če je res) - da naj bi ta oškodovanec takrat skakal nekaj s fotoaparatom okoli avta, medtem, ko je Roterjeva pse v avto basala, in jih fotkal češ "kako so lepi" kljub temu, da mu je rekla "idi bek" (oziroma "pojdi stran, ne nas gnjavit" po domače)? Ja in, če je to res, a je prepovedano ? A zdaj te pa lahko psi in njihov "gospodar"za kazen ker si jih fotkal in ogovarjal zgrizejo do smrti ? Zgleda da si to samo ti prebral P.S. zdaj pa začni spet mal jokcat o črednem nagonu tako kot je v tvoji navadi ImenitnaPriložnost in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 (popravljeno) , da mu je rekla "idi bek" (oziroma "pojdi stran, ne nas gnjavit" po domače)? Glede na to, da je bila (baje) ZR pristna severozahodna Slovenka, je kvečjemu rekla "auš šu stran, ejga". (če je uporabila vljudno verzijo :naughty: ). Popravljeno Februar 12, 2010. Popravil Tedybear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 Jap, tudi jaz sem slišala, da jih je hotel fotkat in da so to psi razumeli kot grožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 Jaz sem pa slišal, da je baje mel na fotoaparatu ful vlki in debeli objektiv gor, pa so ga psi verjetno zamenjali za... sesir, anja37, GRUNF in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 pa nad kom sedaj bolj jadikujete nad lastnikom katerega so morali psi jebat, al nad psi ki so morali biti dobri jebači ! klimbra in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 Ja in, če je to res, a je prepovedano ? A zdaj te pa lahko psi in njihov "gospodar"za kazen ker si jih fotkal in ogovarjal zgrizejo do smrti ? Zgleda da si to samo ti prebral Ne, ampak tisti, ki vam je toliko do "celovitega poročanja", se dajte informirat tudi o tem dejstvu ... aja, saj res - to vas ne zanima, saj vam trenutno dela čredni krvoločni nagon ... sesir, klimbra, carmagedon in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 Glede na to, da je bila (baje) ZR pristna severozahodna Slovenka, je kvečjemu rekla "auš šu stran, ejga". (če je uporabila vljudno verzijo :naughty: ). ma saj to sem karikiral, pač bojda dejstvo, da naj bi un sam rinil v cucke ... jebiga, ni mogu vedet, da so zajeba ... nadrkani .. ups, ne najdem pravega izraza ... Alla, carmagedon, sesir in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se