sayo Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 saj vam trenutno dela čredni krvoločni nagon ... Navada je železna srajca, to sem hotel slišat, čredni nagon halls, sesir, klimbra in 1 other 2 2
vapotek Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 so zajeba ... nadrkani .. ups, ne najdem pravega izraza ... pohotni? anja37, sayo, wind in 2 others 3 2
GRUNF Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 A ne smem svoje povedat????? Sem brala vse,tko da Dojela pa ravno ne... Alla, anja37, klimbra in 1 other 3 1
sesir Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 (popravljeno) - da naj bi ta oškodovanec takrat skakal nekaj s fotoaparatom okoli avta, medtem, ko je Roterjeva pse v avto basala, in jih fotkal češ "kako so lepi" kljub temu, da mu je rekla "idi bek" (oziroma "pojdi stran, ne nas gnjavit" po domače)? Mašinca pa si ti tak čisto normalen?Čist tak resno se mi dozdeva,da imaš tudi ti neka čudnja nagnjenja oziroma,da neki prekrivaš.Al pa si res le tako nenormalen... V eni temi obsojaš očeta,ki je primazal klofuto pedofilu-zagovarjaš pedofilizem ,v drugi si za pedrajse,zdaj zagovarjaš kot kaže spolnega manijaka,hrati pa obsojaš človeka,ki je fotografiral pse,da tega ne bi smel početi in,da so ga lahko pogrizli... Se pravi po tvoji pameti..oče ne sme primazati klofute "človeku"ki mu otipava hčer.Psi pa lahko pogrizejo človeka,ker jih fotografira. Kolk slišim si velik človek...škoda,da le volumensko.... Lep večer še naprej Popravljeno Februar 12, 2010. Popravil sesir riderrgirl, halls, Pips in 9 others 10 2
sayo Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 Če se ne boste nehali kregat vas bo moj " mini BULMASTIF " vse RAZTRGAL dotem 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 Mašinca pa si ti tak čisto normalen?Čist tak resno se mi dozdeva,da imaš tudi ti neka čudnja nagnjenja oziroma,da neki prekrivaš.Al pa si res le tako nenormalen... V eni temi obsojaš očeta,ki je primazal klofuto pedofilu-zagovarjaš pedofilizem ,v drugi si za pedrajse,zdaj zagovarjaš kot kaže spolnega manijaka,hrati pa obsojaš človeka,ki je fotografiral pse,da tega ne bi smel početi in,da so ga lahko pogrizli... :SSSe pravi po tvoji pameti..oče ne sme primazati klofute "človeku"ki mu otipava hčer.Psi pa lahko pogrizejo človeka,ker jih fotografira. Za domačo preberi za seboj in preštej vsa napačna sklepanja, ki si jih uporabil za to, da me malo popljuvaš. Če ti ne gre, lahko v tej temi prosiš za pomoč, pa ti bo morda kdo pomagal ... klimbra, Fakin, carmagedon in 7 others 4 6
Fakin Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Samo Chuck Norrisa pa cucki ne morejo raztrgat!!!!! sayo in Alla 1 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Chuck Norris can strap-on a dog and rape a dildo! sesir, sayo, pajkica in 1 other 1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se