brko Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Mene pa zanima ali ste se že kaj menili kdaj kje in kako se boste podali v prekmurje (zbirno mesto in ostale stvari.....). Bi se pridružil karavani popotnikov, sicer z avtom, pa vseeno :oops: :oops: :oops:
Lucky Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Jaz še vedno razmišljam o motorju, sam če bo vreme. Kdaj se pol dobimo?
Gregs Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Jaz jo v soboto pihnem proti MS bolj zgodaj.. recimo ob 10:00.... ampak moj stil bo LS do SS... ce je kaksen tak, potem ni blema, drugace pa se imejte fino in se vidimo gor. Ce bo dez, grem z avtom.
Mačica Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Jaz imam na žalost še eno službeno reč tam do 17.00. Pol jo pa pihnem direkt v Prekmurje. Predvidevam, da noben ne bo šel tako pozno.
Max Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Jaz imam na žalost še eno službeno reč tam do 17.00. Pol jo pa pihnem direkt v Prekmurje. Predvidevam, da noben ne bo šel tako pozno. Kaj pa na BMW prides :?:
Mačica Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Jaz imam na žalost še eno službeno reč tam do 17.00. Pol jo pa pihnem direkt v Prekmurje. Predvidevam, da noben ne bo šel tako pozno. Kaj pa na BMW prides :?: Ja, očitno ne. Si boš moral kako drugo sopotnico na LTju najt.
šoško Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Jaz imam na žalost še eno službeno reč tam do 17.00. Pol jo pa pihnem direkt v Prekmurje. Predvidevam, da noben ne bo šel tako pozno. Kaj pa na BMW prides :?: Sej res, BMW, moram vozit GS-a, kje točno v Grosupljem bo to in kdaj začne tam ? :lol:
Rude Boy Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Jaz jo v soboto pihnem proti MS bolj zgodaj.. recimo ob 10:00.... ampak moj stil bo LS do SS... ce je kaksen tak, potem ni blema, drugace pa se imejte fino in se vidimo gor. Ce bo dez, grem z avtom. Če boš šel tolk zgodaj pa glede na LS ali SS stil boš gor že ob 12.00 ?? Saj vem stara cesta pa postanki, pa vreme ? Kje pa je START ? Domžale, Petrol - desni !? Predlagam 11.00 da se mal segreje pa da se vidi al bo deževalo al ne bo !? 8) SKA BIKE
Brrrm Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Če greste ob 11h iz LJ, ne boste ob 13h v MS.
Max Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Jaz imam na žalost še eno službeno reč tam do 17.00. Pol jo pa pihnem direkt v Prekmurje. Predvidevam, da noben ne bo šel tako pozno. Kaj pa na BMW prides :?: Sej res, BMW, moram vozit GS-a, kje točno v Grosupljem bo to in kdaj začne tam ? :lol: To je tam, najlazje ce prides po AC LJ-ZG izvoz Grosuplje Motel. Potem pa peljes proti Racni in sledis znakom za BMW. Lahko pa gres tudi po stari cesti, samo ce ne poznas cest lazje kiksnes in zapeljes iz poti.
Gregs Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Miimogrede: napoved za soboto je porazna... :cry: Pa se ketna ne dopusca LS/SS voznje... tako, da bo najbrz avto zapel...
Alla Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Miimogrede: napoved za soboto je porazna... :cry: Pa se ketna ne dopusca LS/SS voznje... tako, da bo najbrz avto zapel... Ja, valda, Alla vsega kriva.... :x Pa za vreme, pa ketno, pa še kaj bi se našlo.... :x :evil: :evil: Alla
brko Objavljeno September 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2002 Miimogrede: napoved za soboto je porazna... :cry: Pa se ketna ne dopusca LS/SS voznje... tako, da bo najbrz avto zapel... No pol pa napiši kje in kdaj bi se dobili pa grem u koloni po jedan :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: singing in the rain..............
Climberka Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 A zdej greste pa vsi z avti :?: :?: :?:
Gregs Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Ja, valda, Alla vsega kriva.... Pa za vreme, pa ketno, pa še kaj bi se našlo.... Huh?! Sem kaj spregledal?! Zna biti... :o Ma za vreme pa nisi kriva, no... :wink: :D
Gregs Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 A zdej greste pa vsi z avti :?: :?: :?: Hmmm... mogoce vsi ne, ampak ce bo dez, jaz ne mislim riniti tja na dveh kolesih.... ti pa lahko, zaradi mene... kobilca bo zihr zdrzala.... :wink:
Rude Boy Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 A zdej greste pa vsi z avti :?: :?: :?: Kdor gre z avtom ni motorist ! :D A gremo pogledat v rubriko kdo je pravi motorist/ka ??!! :roll: Sonca ne bo, dežja pa tudi ne !! 8) SKA BIKE
Gregs Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Kdor gre z avtom ni motorist ! A gremo pogledat v rubriko kdo je pravi motorist/ka ??!! Sonca ne bo, dežja pa tudi ne !! OK, potem jaz s svojimi letosnjimi 20.000 km sploh nisem motorist... :wink: :twisted: :D ... pa zdaj bom sel z avtom, ker imam, recimo temu tako, motorja in dezja v isti kombinaciji dovolj za letos.... (celotnopranjevkljucenopress) Eh, potem pa nisem motorist... :wink: :D
Mačica Objavljeno September 21, 2002 Opozori Objavljeno September 21, 2002 OK, potem jaz s svojimi letosnjimi 20.000 km sploh nisem motorist... :wink: :twisted: :D ... Seveda nisi. Saj to ni niti 23 tisoč km :twisted: :twisted: :wink:
brko Objavljeno September 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2002 Torej a že ima kdo kakšne plane glede odhoda ali še vedno ne :twisted: :twisted: :twisted: :?: :?:
SF Objavljeno September 21, 2002 Opozori Objavljeno September 21, 2002 Gregs jest sm letos naredu ene 3000 pa drobiž... Rade volje ti jih posodim, da boš zbral unih 23000... Seveda tud jest nism motorist... :oops:
SF Objavljeno September 21, 2002 Opozori Objavljeno September 21, 2002 Gregs jest sm letos naredu ene 3000 pa drobiž... Rade volje ti jih posodim, da boš zbral unih 23000... Seveda tud jest nism motorist... :oops:
Gregs Objavljeno September 22, 2002 Opozori Objavljeno September 22, 2002 Gregs jest sm letos naredu ene 3000 pa drobiž... Rade volje ti jih posodim, da boš zbral unih 23000... Seveda tud jest nism motorist... :oops: Hehehe.. OK vzamem, da dohitim Macico.... :wink:
Ice Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 prisli,bilo,je mimo,zaklepam.
Priporočene objave