flexer Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Dober dan. Zanima me kako naj ponaredim tisto rumeno nalepko,ki naj bi jo mogel imeti vsak tomosov model ki gre 25 km/h..Namreč jaz jo nimam na mopedu,pa mislim da bo jo rabu,ma gdo kašno idejo?HVala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Če se tok treseš zarad taplavih: Pokličeš TOMOS v koper, naj ti jo pošlejo... Kje pa jo imaš? :blink: Je nisi imel na mopedu ko si ga kupil? A je ta rumena nalepka edini dokument, da ti "leti" 25na h? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno November 21, 2008 Deli Objavljeno November 21, 2008 Pa si ti ziher, da je to potrebno imeti? Znanec ima flexerja pa nima te nalepke pa še ni bilo problemov. Kupil je pa novega okoli 2004 leta in takrat še zagotovo tega ni bilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flexer Objavljeno November 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2008 Moj je 2005 letnik,sicer pa mam papirje ja..sam vidm d majo drugi to nalepko,ne usi ampak majo..teli novejši..:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se