Vrtnica Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Hehe pa na ena tema za nasega vseveda ter legendo! No kukr sm vidla je imeu 7999 ko sm nazadnje pogledala torej mogoce ze imas al pa bos imeu 8000 cestitke! Pa ne BNP! :D No res cestitke sam ustavi konje dej pusti nam moznost da se ti vsaj mal priblizamo! ;) Na :K kr si tok pliden ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Hehe pa na ena tema za nasega vseveda ter legendo! No kukr sm vidla je imeu 7999 ko sm nazadnje pogledala torej mogoce ze imas al pa bos imeu 8000 cestitke! Pa ne BNP! :D No res cestitke sam ustavi konje dej pusti nam moznost da se ti vsaj mal priblizamo! ;) Na :K kr si tok pliden ;) Vrtnica, a nimamo za te namene že eno drugo temo odprto? Pa ravno iz istega razloga je bila odprta. Čestitke Ice-u za 5000ti post. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 . Čestitke Ice-u za 5000ti post. Mačica ti si ga pa kar za 3000 priktrajšala ... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 . Čestitke Ice-u za 5000ti post. Mačica ti si ga pa kar za 3000 priktrajšala ... :wink: Ej, kletar. Si vzel reč iz konteksta. Napisala sem, da je bila tema Čestitke odprta takrat, ko je George Ice-u čestital za 5000ti post. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 No pa ko smo že tu ... ICE ... čestitam ... pa roko z gasa :wink: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 vseeno čestitam je pa car čeprav nima italijana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 hvala vsem za nazaj,vnaprej,v levo in v desno - mastnih in vlaznih pa ne bi talal; noja,vsaj moski polovici MS-raje ne. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Spet bomo moški prikrajšani ... :roll: :twisted: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 a ne ne....... ne bos me sprovociral. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Bomo pa na druga vrata potrkali ... :D . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Ice... le tako naprej.... se malo, pa bo 10.000.... :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Ice... le tako naprej.... se malo, pa bo 10.000.... :twisted: :D yep........ kot pravis: "alla je vsega kriva" :P :twisted: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Hej Gregsi ... mi gasimo in umirjamo situacijo, ti pa ogenj z bencinom polivaš. Ja ja, vodilni :D držijo skupaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 :multi: :smilecolros: :drinking: :bday: :popcorn: :Fade-color ... ice cestitam za 8010, 8011, 8012... post... :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 Ice... le tako naprej.... se malo, pa bo 10.000.... :twisted: :D yep........ kot pravis: "alla je vsega kriva" :P :twisted: :lol: :wink: Saj vem...... :? :roll: :( :( Ampak čestitam pa ti vseeno :wink: :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ales Objavljeno September 18, 2002 Deli Objavljeno September 18, 2002 ICE, čestitke! Pa veselo nabijaj dalje. :) :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Jaz sem šel še enkrat prečekirat forum in sem naštel samo 6314 Icetovih postov, tako da mora on tle nekaj mutit. :? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno September 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 20, 2002 Jaz sem šel še enkrat prečekirat forum in sem naštel samo 6314 Icetovih postov, tako da mora on tle nekaj mutit. :? :lol: Hmmm zbrisani posti???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Hmmm nakladaš? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 20, 2002 Deli Objavljeno September 20, 2002 Jah, to je pa tko če človk v eurih plačo dobiva (hud rač., dobra povezava, zgodna penzija, ..........................) :lol: :lol: :lol: čestitam, za pjačo boš pa na FS dal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 22, 2002 Deli Objavljeno September 22, 2002 Jaz sem šel še enkrat prečekirat forum in sem naštel samo 6314 Icetovih postov, tako da mora on tle nekaj mutit. :? :lol: V starem forumu smo kozlarije brisali, števec postov pa se pri tem ni vrtel nazaj. Zato sta število postov in ševilo razpoložljivih postov, različni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 22, 2002 Deli Objavljeno September 22, 2002 Ice je napisal skorej 1700 kozlarij... c, c, c... Zdej te pa imamo! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 22, 2002 Deli Objavljeno September 22, 2002 Še več kot toliko :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 23, 2002 Deli Objavljeno September 23, 2002 sam´ de vam je vsec. :P 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 23, 2002 Deli Objavljeno September 23, 2002 mislis? .......why bother? :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se