Skoči na vsebino

Registrske tablice (po naročilu, zamenjava, skrivanje..)

Priporočene objave

Objavljeno

Tudi jaz sem v petek izgubil tablico :( na relaciji Moravče - Izlake - Trojane - Vransko. Poklical sem na tehnične, kjer sem registriral motor, kakšen je postopek in sem izvedel sledeče, da najprej prijavimo izgubljeno tablico na policiji, katera jo nato išče :? štirinajst dni, nato pa, če imaš srečo dobiš najdeno tablico na upravni enoti oz. oddaš vlogo za novo tablico.

Ker se mi vse skupaj ni zdelo sprejemljivo, sem se odločil, da tablico poiščem sam, katero sem tudi našel med Trojanami in Vranskim :OK: :OK:

Objavljeno

Kolikor se jaz spomnim, sem, ko sem izgubil tablico, odšel na tehnični od LPP (blizu mi je) in rekel, da sem izgubil tablico 2 tedna nazaj. Dobil novo in nove dokumente v 10 minutah. Strošek je bil pa okol 6-7k sit.

Objavljeno
da najprej prijavimo izgubljeno tablico na policiji, katera jo nato išče  :? štirinajst dni, nato pa, če imaš srečo dobiš najdeno tablico na upravni enoti oz. oddaš vlogo za novo tablico.

in kaj teh 14 dni se lahko furaš brez :slap: butli, kdo bo čaku zgubleno tablco. Js sm tudi eno zgubu (počen okvir kaj pa druzga) in sm meu že naslednji dan novo. Ma kje najdeš več tablco :grrr moš met res srečo

Objavljeno

Alora.

Predvčerajšnem je tata dubu v Braniku registrsko tablico GO*V8-56 v srebrnem okvirju plastičnem, ki je na spodnjem delu odlomljen, kvaliteta pa taka <_< tablica je na policijski postaji Šempeter ali Nova Gorica, nevem kam so jo peljali...

Osumljena je črno rdeča CBR600F lastnice iz branika. Če jo kdo pozna, naj ji prosim sporoči. Js jo poznam, sam ne morem vzpostavit kontakta ker nimam gsm ali karkoli drugega :(

Objavljeno

Navali narode z vasimi patenti neki smo ze slisal kot npr Sprej, potem razne osvetlitve z laserjem, razni pant-sistemi in podobno. Dajte mal slikc gor pa skic lahko tud ideje vse je dobrodoslo.

Objavljeno

ja vsi se neki kregate da ni dobro divjat pa nevem kaj, samo poglejte pojdeš čez naselje 70-80 kar ni nevem kakšna hitrost in te lepo slika radar dobiš lepo slikco in položnico domov, za te radarje se jaz bojim!!!

ko pa te ujame na radar policaj takrat pa ustaviš vsaj jst bi!

Objavljeno

moj sosed meu kwasaki ninjo zx-9r, pa je enkrt z razredčilom neki pucov, pol je bla pa še tablca mal umazana, pa je po nesreč mal čez potegnu tko da je iz 8 naredu neko čudno 3. pol se je pa pelu! ga je ustavu plavi angel pa mu napisu kazn 10 jurjov, pa pospremu ga je do tehničnih pregledov, kjer so mu izstavili duplikat tablce, za katergo je mogu plačat 5jurjov. tko da je še pocen skoz pršu

Objavljeno

smeško a kr R1 maš že vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

zdele sm biu na policiji, so me odslovil kao da oni itak ne morjo nikamor zabeležt izgubo tablice niti prijavo izgube in da morm na uprano enoto... tam mi pravijo da oni nimajo s tem nič da mi lahko samo izdajo potrdilo da sm prijavu izgubo tablice da dobim novo... se pravi zdej ma kdorkoli je najdu mojo tablico približno 48 ur da počne s to tablico kar si pač poželi ker bom itak jst odgovoren????????

Objavljeno
BTW: A kdo točno ve kakšen je postopek preklica in nabave nove tablice? A se dobi takoj nova, al je treba kej čakat?  :?

gres na ue preklices in kupis novo tablico.

Objavljeno

nope, policija je dolzna napraviti zapisnik ce kakrkoli prijavis. ergo ti lepo nazaj na kiflerijo in bodi toliko casa siten dokler nimas tistega papirja v roki. drugace bos res ti hebena stranka.

Objavljeno
zdele sm biu na policiji, so me odslovil kao da oni itak ne morjo nikamor zabeležt izgubo tablice niti prijavo izgube in da morm na uprano enoto... tam mi pravijo da oni nimajo s tem nič da mi lahko samo izdajo potrdilo da sm prijavu izgubo tablice da dobim novo... se pravi zdej ma kdorkoli je najdu mojo tablico približno 48 ur da počne s to tablico kar si pač poželi ker bom itak jst odgovoren????????

Potemtakem, če te flešne radar, tablico dol in v smeti ter naročit novo. Bolj poceni.

Če pa so vprašanja ala;"Kako naj vemo, da nisi bil ti?"

"Vprašte na policiji, sej sem prijavu izgubo le-te."

Probat (če je že sila) ni greh.

Objavljeno
nope, policija je dolzna napraviti zapisnik ce kakrkoli prijavis. ergo ti lepo nazaj na kiflerijo in bodi toliko casa siten dokler nimas tistega papirja v roki. drugace bos res ti hebena stranka.

nak... policija je dolžna narest zapisnik samo za prijavo kaznivega dejanja sem zdele klicu...

Objavljeno

Ko sem jaz prijavil izgubo tablice na policiji, je registrsko in moje podatke zapisal v nek blok :? , ter rekel, da jih bodo kasneje vnesli v računalnik.

By the way kolega je včeraj (nedelja) izgubil :( tablico na relaciji Kobarid - Tolmin - Podbrdo - Škofja Loka.

Točne registrske oznake zdele ne vem (LJ ???, Kamniški grb), jo sporočim ko jo izvem.

Če kdo najde kaj temu podobnega :D , lepo prosim, da sporoči na PS ali na forumu.

Hvala

Objavljeno
nak... policija je dolžna narest zapisnik samo za prijavo kaznivega dejanja sem zdele klicu...

Potem pa so ti tablico verjetno ukradli... :naughty:

D.

Objavljeno
By the way kolega je včeraj (nedelja) izgubil  tablico na relaciji Kobarid - Tolmin - Podbrdo - Škofja Loka.

Točne registrske oznake zdele ne vem (LJ ???, Kamniški grb), jo sporočim ko jo izvem.

Če kdo najde kaj temu podobnega  , lepo prosim, da sporoči na PS ali na forumu.

Oznaka registrske tablice: LJ 91 - 8L.

Thanx

Objavljeno
Potem pa so ti tablico verjetno ukradli... :naughty:

D.

ja sm tud jst pršu pol na to idejo... ampak je mi je policaj zagotovil da se mi taka prijava ne izplača dolgoročno ker je kazniva tudi lažna prijava kaznivega dejanja :slap:

Objavljeno

Pa dajte že prevrtat in dobro pritrdit te tablice. <_<

Saj se bo na vseh teh izgubljenih še kdo zložu... :hmm:

Objavljeno

zato pa meni nič tebi nič, zankrat @no tablica na motorju .) ... moram it na UE :unsure:

Objavljeno

Trije neti drzijo mojo tablico ze tri leta.....

...a vam to kej pomeni ???

:friend1:

Objavljeno
Trije neti drzijo mojo tablico ze tri leta.....

...a vam to kej pomeni ???

:friend1:

Torej koliko let drži en net :lol1: ?

Objavljeno
Pa dajte že prevrtat in dobro pritrdit te tablice.  <_<

Saj se bo na vseh teh izgubljenih še kdo zložu... :hmm:

rečeno storjeno, moja tanova je prevrtana, da pa delo ni šlo v nič sm pa še mal nosilec spremenu...

• 2 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!