Skoči na vsebino

ZDEJ JE PA ZADOST'!!!!

Cartman

Priporočene objave

Tale naš ataTurk :worship: se mi z vsako potezo bolj prikupi. Ima zdej Rupa surlo do pakistana. Njegova "gartroža" pa še kšn meter dlje.

:lol1: :OK:

Je reku naš Mlakar:

Bo pršu cajt kolin :yea2:

:OK: :worship:

ruplova žajfasta nadaljevanka gre v novo sezono :closedeyes:

O, jej ... ne daj bože ... ! :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Veleposlanik nebo več nikol :worship:

Bo pa od Turka dobil odlikovanje "red zaslug narodnega izdajalca z lovorjevim vencem" za vso

škodo ki jo je naredil Slovencem :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Veleposlanik nebo več nikol :worship:

Iz tvojih ust v "božja" ušesa ampak saj veš kak je naš rumpsi. Jutri bo nov dan in on bo mogoče v drugi (pravi) stranki ... :headbang: :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdor drugemu jamo koplje......sam vanjo pade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pač, naredil je samomor iz zasede!

Naj mu bo lahka zemljica!!!!!!

P.S........upam, da tut unga dolgolasega pederasta, ki je nekoč oskrboval JJ s skrivnimi podatki sove.....tut niso potrdili!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...kdo bo mu te jamo kopo, se vidiš kak je vlki... :headbang:

...v peč z jim pa, pepel pa po cesti posipat, da neo poledice... :worship:

...bo enkrat neke koristniga z njega :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj k.... ima za tožit. Če ne izpolnjuje pogoje pač ne more bit. Ne vidim neke velike znanosti v tem.

Saj tudi ce izpolnjuje pogoje, ni receno da mora biti ravno on veleposlanik. Tudi na volitvah ni dobil podpore volivcev, ne mara ga predsednik, naj se pobere!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdor drugemu jamo koplje......sam vanjo pade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pač, naredil je samomor iz zasede!

P.S........upam, da tut unga dolgolasega pederasta, ki je nekoč oskrboval JJ s skrivnimi podatki sove.....tut niso potrdili!!!

:worship: :worship: :worship: hura

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:worship: :worship: :worship: hura

Dimitrij Rupel ne bo veleposlanik, temveč posebni odposlanec za zunanje zadeve. ''Na noge je postavil slovensko diplomacijo,'' je poudaril premier Borut Pahor.

24ur.com

he,he... koža je debela....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dimitrij Rupel ne bo veleposlanik, temveč posebni odposlanec za zunanje zadeve. ''Na noge je postavil slovensko diplomacijo,'' je poudaril premier Borut Pahor.

24ur.com

Evo Barbika, koš za negativne točke, ki jih nabiraš sem že pristavil k mizi. Mislim, da se bo hitro polnil.

Očitno Pahor ni čistokrven primorec, tam so znani po bolj pokončni drži.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

24ur.com

:unsure: ... tudi njega ima v pesti? Tudi njega? Oj, Slovenska dežela, slabo se ti piše, slabo ... :evilgrin: !

Evo Barbika, koš za negativne točke, ki jih nabiraš sem že pristavil k mizi. Mislim, da se bo hitro polnil.

Tak isto mislim. :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se popolnoma strinjam.......

dr.looney :alien1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jebiga, ko sta bla še oba v partiji, mu je Rupl referate piso, zaj ga pa ta za jajce drži :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

24ur.com

Trikrat lahko ugibaš, če bo to funkcijo sprejel... :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Primorci se pahorju odrekamo(borutu, da se ve) očitno je peder ratu pa dimsiju čreva spucu, kar mu jih že janša ni, bo trba v ilegalo pa kakšno uspičit :krneki: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

24ur.com

Bravo "barbika".........že po enem tednu......si nabral več negativnih pik pri slovencih......kot janša v enem letu!!!!!!!

Odlično.......kar tako naprej.....čez 4 leta, ti tut v parlament ne bo uspelo prit............brazhrbteničar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......šlacika na kvadrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...............ITD, da ne bom žaljiv za kakega uporabnika MS foruma

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poslal "borčiju" protestni mejl........nisem direkt, ampak na malček bolj kulturni način napisal........da sem od njega pričakoval......vsaj eno jajce (če že dveh nima)!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poslal "borčiju" protestni mejl........nisem direkt, ampak na malček bolj kulturni način napisal........da sem od njega pričakoval......vsaj eno jajce (če že dveh nima)!!!!!!!

Daš naslov? :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hmmm očitno tale Dimljeni Dimsi Rupsi skratka kreten idiot in imbecil ve zelo veliko preveč, da se bi pustil odrezati. Če se ga veliki igralci ne bi bali, ga ne bi sprejeli medse.... MAter.

Mater a res nima noben SSG ja?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tale Rupel je kot AIDS ko ga enkrat dobiš se ga ne moreš znebit :BUA: :BUA: :BUA: !!!! Pička Pahorjeva zelo si me razočaral kot najbrž še veliko drugih, zato bodi preklet!!! :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pahor je vedno govoril o sodelovanju, in sožitju pa sploh o spravnosti, ampak tukej, se mi pa zdi de je mal pretiraval. oziroma zakaj prow rupel?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdo ima prave telefonske številke ?! Jebote ! Raje mam 10 kompletov starih telefonskih imenikov kot enga Dimsija ! :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!