Skoči na vsebino

ZDEJ JE PA ZADOST'!!!!

Cartman

Priporočene objave

iz delo.si: "Ljubljana - Nekateri izmed nepotrjenih kandidatov za veleposlanike so se obrnili na odvetniško pisarno Čeferin in jo prosili za izdelavo pravnega mnenja. Peter Čeferin sicer ni želel razkriti, za koga gre, po poročanju slovenskih medijev pa naj bi šlo za Dimitrija Rupla in Boruta Trekmana."

Zunanji minister, ki si je večino ugleda zapravil s svojim političnim prebegom, kar mu je ugleda ostalo, pa s štirimi leti trdega dela, kot mednarodni PR za Mandatarja, kontaktna oseba za finsko televizijo, in tesen sodelavec Sanaderja, se podaja v nov pravičniki boj. . .

a ni šlo to malo predaleč?

podobne namene, iz drugih razlogov, ima tudi cenjena veleposlanica gospa Voduškova. . .

Ta s Sanaderjem ti je res dobra :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, pa sta si z Voduškovo še v nečem podobna. Razen v zabuhlih facah. Ki pridejo od dela, seveda...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se je že pojavil nov pregovor...."Rupel ne pozebe..." :ninja: Sam tale floskula o preseganju strankarskih razlik v prid strokovnosti je v tem primeru res iz trte zvita - Rupla mamo dost, pa konc! :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je reku naš Mlakar:

Bo pršu cajt kolin :yea2:

Pizda so ga ZAKLALI

:worship:

ruplova žajfasta nadaljevanka gre v novo sezono :closedeyes:

:yes:

:lol1: :OK:

:OK: :worship:

O, jej ... ne daj bože ... ! :P

:rolleyes:

Iz tvojih ust v "božja" ušesa ampak saj veš kak je naš rumpsi. Jutri bo nov dan in on bo mogoče v drugi (pravi) stranki ... :headbang: :headbang: :headbang:

Upam, da zdaj štekate: ON nikoli ni rabil stranke.

On je produkt NADSTRANKARSKE politike. Termin NADSTRANKARSKE politike je termin, ki ga je začel in največ uporabljal BIVŠI predsednik.

Torej, posledično, to ne more in ne sme biti nekaj slabega

Al pa je tud Bonsai zmotljiv :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

le kaj ima rupel v rokavu, da se ga vsa slo. politika boji, kučan pa jankovič sta prov ena ščeneta proti ruplu , razen seveda predsednika turka, ta pa je edini, ki se ga ne boji, zgleda, da je turk edini politik v sloveniji, ki nima masla na glavi, tko da lohk vsakmu v oči pogleda in ga tud pošle v p.m. :worship: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdor drugemu jamo koplje......sam vanjo pade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pač, naredil je samomor iz zasede!

Naj mu bo lahka zemljica!!!!!!

P.S........upam, da tut unga dolgolasega pederasta, ki je nekoč oskrboval JJ s skrivnimi podatki sove.....tut niso potrdili!!!

Slabo zasedo si je naredil al pa je kot je nesposoben falil.

Oni Š..) je bil dolga leta ambasador v Londonu in izkušenj mu verjetno ne manjka

JJ pa ne mara najbolj ker... (enkrat ob pivu)

Evo Barbika, koš za negativne točke, ki jih nabiraš sem že pristavil k mizi. Mislim, da se bo hitro polnil.

Očitno Pahor ni čistokrven primorec, tam so znani po bolj pokončni drži.

:rolleyes:

:unsure: ... tudi njega ima v pesti? Tudi njega? Oj, Slovenska dežela, slabo se ti piše, slabo ... :evilgrin: !

Tak isto mislim. :yes:

JZA mislim, da je JANŠA kriv.

Sem nekje drugje napisal, da se bodo morali v SD brezhrbtenične barbike znebiti, če bodo hoteli na naslednjih volitvah ostati v parlamentu.

Fej in fuj!!!

Ne nabijaj no. Brez njega nikoli ne bi dobili volitev (pregovorili so ga in je "prepustil" mesto Turku) in bi JJ nabijal naprej

Bomo kmalu vidli če Borut vlada sam ali na plonk ceglce

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pahor, ne delaj neumnosti in se ne spuščaj v konflikt s predsednikom zaradi tega parazita Rupla! To je po moje bla napaka, da ga je vzel nazaj. - minus točke za Pahorja

naslednja poteza Pahorja bo po moje zamenjava obrambne ministrice z... JJ :krneki:

mislim, da je Turkova izjava: Ruplu ne zaupam dovolj zgovorna. Ve namreč, da je mešal drek na veliko in naredil precej škode...kot sem že nekje napisal ima gotovo Turk informacije o Ruplovih mešetarjenjih "na štiri oči" od kolegov iz OZN..

Res ga ni blo treba vzet. Zgleda pa, da je Rupel tako pokvarjen, da je pripravljen narediti celo štalo in popolnoma zjebat diplomacijo in je s tem tudi grozil, da so ga obdržali...ne vidim drugega razloga. :trance_33_sleep: ČE je tako je smetišče zgodovine preveč luksuzno zanj :whistle:

Popravljeno . Popravil GorazdH
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo bo spremljati reakcije SD- jurišnikov (Cvikl, Rop) na odločitev svojega šefa.

Aja, Cvikl bo tiho ko rit, saj je zdaj ne sme pljuvati po svojem šefu, ki ga je spravil h koritu (wecejevec vlade)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

le kaj ima rupel v rokavu, da se ga vsa slo. politika boji, kučan pa jankovič sta prov ena ščeneta proti ruplu , razen seveda predsednika turka, ta pa je edini, ki se ga ne boji, zgleda, da je turk edini politik v sloveniji, ki nima masla na glavi, tko da lohk vsakmu v oči pogleda in ga tud pošle v p.m. :worship: :whistle:

Nekaj glede Turka maš verjetno prav.

Zanimivo!

Zakaj se ga Kučan boji, saj je Janša švercal orožje in Kučanu ni treba skrbet, da Rupel lahko kaj zine če ne bo "plačan".

Al pa....

:whistle:

Zanimivo bo spremljati reakcije SD- jurišnikov (Cvikl, Rop) na odločitev svojega šefa.

Aja, Cvikl bo tiho ko rit, saj je zdaj ne sme pljuvati po svojem šefu, ki ga je spravil h koritu (wecejevec vlade)

A si mislil, da sta Rop in Cvikl šla v SD zaradi lepih oči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no ker ste že omenli Cvikla...sedaj hodijo ven še nove podrobnosti o šlampariji z imenom Patria. Če ne bi blo takega tečneža kot je Cvikl, ki bi to gonu kot je on bi vse šlo v pozabo :whistle:

kako bo reagiral Pahor v primeru da Erjavcu kaj dokažejo pa samo on ve...mogoče ga po zaposlil kot...uh...svetovalca za kmetijstvo :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To kar je javnosti na očem ni vedno resnica, zato res ne vem, zakaj se toliko dajete okoli odločitev, ki jih za javnost sporočajo :krneki: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no ker ste že omenli Cvikla...sedaj hodijo ven še nove podrobnosti o šlampariji z imenom Patria. Če ne bi blo takega tečneža kot je Cvikl, ki bi to gonu kot je on bi vse šlo v pozabo :whistle:

kako bo reagiral Pahor v primeru da Erjavcu kaj dokažejo pa samo on ve...mogoče ga po zaposlil kot...uh...svetovalca za kmetijstvo :krneki:

MOJE mnenje:

če je res samo 1/100 tistega kar je bilo očitanega, tudi s trani Cvikla kot / in predstavnika SDja, ne bi smel Erjavec sploh biti v vladi

In ja naj se potem ne zgovarjajo, da se prej ni dokazalo in vedlo če PA SO v predvolilni kampanji TRDILI, da je res

Tolik o načelnosti in poštenosti

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim......no to je moje osebno mošlenje......da Lepotec in njegovi......niso ugotovili osnovnega dejstva.....in sicer:

Slovenci nismo SD izvolili zato, ker bi nasedli Pahočkovim lepim besedam.....pač pa......ZGOLJ ZTO.....ker je imel največ šans, da s trona sname JJ in njegovo zalego.

In enako se mu bo zgodilo, ko bo nek drug "igrač" imel boljše možnosti, da prepreči povratek na oblast Janšizmu in njegovim ritoliznikom!!!!!!

S tem, da je..........očitno mislil, da ga imajo Slovenci nadvse radi............in s paktiranjem z "zimzelenim".........se je zelo zmotil...........prav z lahkoto bo končal kot "argentinc"!!!!!!!!

Lepo je Plemeniti pokomentiral njegovo potezo..............strel v koleno!!!!!!!

Bog naj mu pomaga na nalednjih volitvah......jaz sigurno ne VEČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sploh ne......sam bedasto se mi zdi........da me ima nekdo......povdarjam, ZARADI LASTNIH INTERESOV......za norca.

Čist tko.....mim grede........napovedujem, da ta vlada, ne bo zdržala dve leti!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim......no to je moje osebno mošlenje......da Lepotec in njegovi......niso ugotovili osnovnega dejstva.....in sicer:

Slovenci nismo SD izvolili zato, ker bi nasedli Pahočkovim lepim besedam.....pač pa......ZGOLJ ZTO.....ker je imel največ šans, da s trona sname JJ in njegovo zalego.

In enako se mu bo zgodilo, ko bo nek drug "igrač" imel boljše možnosti, da prepreči povratek na oblast Janšizmu in njegovim ritoliznikom!!!!!!

S tem, da je..........očitno mislil, da ga imajo Slovenci nadvse radi............in s paktiranjem z "zimzelenim".........se je zelo zmotil...........prav z lahkoto bo končal kot "argentinc"!!!!!!!!

Lepo je Plemeniti pokomentiral njegovo potezo..............strel v koleno!!!!!!!

Bog naj mu pomaga na nalednjih volitvah......jaz sigurno ne VEČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No, no

Človeško se je motit.

res,res

IN: Najslabša (vsaj zelo slaba in najmanj kontraproduktivna) je politika, ki jo zagovarjaš. To si upam s polno odgovornostjo trdit.

Čustva, simpatije nimajo in ne smejo v resni plitiki imeti oprijemljivejše vloge.

NEKDO, kdorkoli NI dober in/ali BOLJŠI samo zato KER JE NAŠ ali / oz. ni njihov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Volkec......jaz imam samo eno napako.......da JJ ne prenesem ne verbalno.....ne vizualno......niti misli nanj ne prenesem........pravzaprav........ko zadržujem orgazem, mi je v veliko pomoč........mi ne pride ure in ure(preveri pri....veš komu).......ko pa hočem počasi spet nekaj čutiti.....pomislim na Manco Košir!!!!!!

Nimam moralnih zadržkov voliti kogarkoli.........ki ima vsaj nekaj možnosti........da "glanzkopfu" onemogoči vladanje!!!!!!!.......pa tut če bo na naslednjih volitvah to NSI!!!!!!!

Dovolj jasno obrazloženo?????

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sploh ne......sam bedasto se mi zdi........da me ima nekdo......povdarjam, ZARADI LASTNIH INTERESOV......za norca.

Čist tko.....mim grede........napovedujem, da ta vlada, ne bo zdržala dve leti!!!!!!

Če upokojenci ne bi požrli brezpogojno vsega kar se jim je serviralo je niti ne bi bilo

In če mi že prej ni bil všeč Erjavec mi je potem ko je postavil svojo ceno ratal. Sam kaj ko je takoj po tistem ko rit ... (para dupe vrti)

In možno je marsikaj VENDAR in predvsem zato, ker so skupaj tisti, ki so se leta nazaj skregali in ...

Sicer oblast jih je že prej držala skupaj pa bi lahko tudi zdaj vendar Drnovška ni več. :hmm:

Po drugi strani pa je tu Golobič in interes levega bloka in cilj posvečuje sredstvo

Pestro pa bo bolj kot je bilo do zdaj

Sam od zdaj naprej me boste (verjetno) obmetavali s pahorjevcem :kva2:

Klimbra.

Kaj sem ti v Puli povedal glede Heiderjevega naslednika :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pišuka..........povej mi......kdo mi potem sploh še ostane, da ga obkrožim???????

Ma.....brez veze.........življenje je lahko tako lepo, ko smo skupaj.......pa da bi se zarad nekaj "foteljašev" sekiral...........

Mah.........gremo raj na pir :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Volkec......jaz imam samo eno napako.......da JJ ne prenesem ne verbalno.....ne vizualno......niti misli nanj ne prenesem........pravzaprav........ko zadržujem orgazem, mi je v veliko pomoč........mi ne pride ure in ure(preveri pri....veš komu).......ko pa hočem počasi spet nekaj čutiti.....pomislim na Manco Košir!!!!!!

Nimam moralnih zadržkov voliti kogarkoli.........ki ima vsaj nekaj možnosti........da "glanzkopfu" onemogoči vladanje!!!!!!!.......pa tut če bo na naslednjih volitvah to NSI!!!!!!!

Dovolj jasno obrazloženo?????

Saj sem te razumel (in to svojih simpatij imaš vso pravico), sam komentiral/napisal sem svoje mnenje prepričanje, da...

Manca Košir?!?! :unsure:

Perverzno

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pišuka..........povej mi......kdo mi potem sploh še ostane, da ga obkrožim???????

Ma.....brez veze.........življenje je lahko tako lepo, ko smo skupaj.......pa da bi se zarad nekaj "foteljašev" sekiral...........

Mah.........gremo raj na pir :yes:

Vidiš. TO!

Brez čustev in racionalno.

Pir :worship: pa naturlich :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj sem te razumel (in to svojih simpatij imaš vso pravico), sam komentiral/napisal sem svoje mnenje prepričanje, da...

Manca Košir?!?! :unsure:

Perverzno

Poizkusi......Manca......je za take stvari naravnost idealna.......ko pomisliš na njen zguban vrat......in si posledično zamisliš, kako je še kje drugje zgubana........ČLOVEK.......pa ni šans, da ti prehitro pride......pa, če ma dama še tako trenirano "vulvo" :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!