HHV Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 ...je pa včeraj "ata Milan" lepo razložil kako bi lahko Borči naredil - rešil problem, pa ni ... ... Beš ga, to sem pa sfalu. Kaj pa je djau? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 poglej si začetek Studia City na rtvslo.si ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Ampak sodstvo definitivni JE v rokah tiste opcije, ki je trenutno na oblasti. Prejsnji mandat je to potrdil v celoti, ceprav so bili na oblasti "najdemokraticnejsi demokrati", ki venomer dajejo za zgled "najrazvitejse demokracije".Ce sedaj sodstvo ni bilo neodvisno, potem verjetno ne bo nikoli! Najbrz je tudi Ruplov primer znak demokracije. Na volitvah se ni uvrstil v parlament, predsednik ga ni postavil za veleposlanika, v vseh anketah ima 70% glasov proti sebi, a se ga nikakor ne moremo znebiti. To kar pišeš so preverljive in dokazljive neresnice Sodstvo je takšno več ali manj tako tot je bilo pred 20 leti Če ne verjameš ti lahko dokažem z lastnim 19. (deevetnajst) letnim pravdanjem In če bi bilo..., še vedno štrajkajo, zakaj-Zato sigurno ker jim je prejšnja oblast, ker so njihovi dala vse privilegije in plače In zato jih je hotel Virant razf.kat in jih prisilit, da bi delali in da bi se vidlo koliko delajo in kako Moje mnenje: ne nabij! To kar piše glede Rupla je res SAMO uporabljaj dejstva v kontekstu Mi se ga niti ne mormo in ni v naši pristojnosti da se ga znebimo Takrat ko je LDS in sateliti zminirala rezultate referenduma o večinskem sistemu takrat je vedla zakaj je to naredila Zakaj se takrat niste pritoževali nad ignoranco volje ljudi????? In če bi volili ljudi in ne stranke bi ti nosili neposredno odgovornost Če pa ti ni všeč, da te je Pahor zaj. takoj po volitvah pa se do naslednjih kaj nauči :naughty: Mene še noben politik ni, me je enkrat davno Kacin razočaral, ko sem bil še cel idealist po tistem pa :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 ampak finskim bo zgleda treba ! verjet namreč ! :rolleyes: je pa včeraj "ata Milan" lepo razložil kako bi lahko Borči naredil - rešil problem, pa ni ... zato pa v zaresu manejo roke in že prištevajo glasove za naslednje volitve ! treba, pa mogoče, pa če še niso zajca ujeli marsikaj je res sam resnica nam je kdaj bolj kdaj manj všeč Glde na to- preverjeno, da so finski novinarji ne samo enkrat zaj. in se je morala finska TV javno opravičit Rusiji, jaz tudi finskim ne verjamem 100% Zanimivo, da če majo toliko materiala s katerim lahko razpihujejo- in služijo na tem- afero evropskih razsežnosti tega ne naredijo Jaz bi vsaj še kakšno oddajo naredil in dobro prodal če bi mel karkoli še. npr. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buzdovan Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 To kar pišeš so preverljive in dokazljive neresniceSodstvo je takšno več ali manj tako tot je bilo pred 20 leti Če ne verjameš ti lahko dokažem z lastnim 19. (deevetnajst) letnim pravdanjem In če bi bilo..., še vedno štrajkajo, zakaj-Zato sigurno ker jim je prejšnja oblast, ker so njihovi dala vse privilegije in plače In zato jih je hotel Virant razf.kat in jih prisilit, da bi delali in da bi se vidlo koliko delajo in kako Moje mnenje: ne nabij! To kar piše glede Rupla je res SAMO uporabljaj dejstva v kontekstu Mi se ga niti ne mormo in ni v naši pristojnosti da se ga znebimo Takrat ko je LDS in sateliti zminirala rezultate referenduma o večinskem sistemu takrat je vedla zakaj je to naredila Zakaj se takrat niste pritoževali nad ignoranco volje ljudi????? In če bi volili ljudi in ne stranke bi ti nosili neposredno odgovornost Če pa ti ni všeč, da te je Pahor zaj. takoj po volitvah pa se do naslednjih kaj nauči :naughty: Mene še noben politik ni, me je enkrat davno Kacin razočaral, ko sem bil še cel idealist po tistem pa :nono: Saj nisem nikjer napisal, da je bilo sodstvo kadarkoli pred Jansevo vlado neodvisno. Predlagal sem pac, da bi bilo sodstvo v rokah opozicije, ker serjejo ga najvec vedno tisti, ki so na oblasti in potem vse necednosti s pomocjo svojih ljudi v sodstvu in policiji pospravijo pod preprogo, kar je bilo v prejsnjem mandatu se posebej ocitno. Na volitve pa smo sli ravno zato, da se znebimo takih ljudi, kot je Rupel. Pahor me je glede tega res razocaral, a se mi lahko odkupi z pravimi potezami na davcnem in socialnem podrocju, kar se mi zdi mnogo pomembneje. Vecinski sistem? Ali ne daje le ta se vecja, skoraj absolutna pooblastila zmagovalcu? Ne hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 da malo citiramo mariborske "novinarje": resnica ni plenica, pa vseeno marsikateremu smrdi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Brihtno, inteligentno :whistle: samo da je naš :worship: men pa je vseen če je borut, janez ali kekec sam, da mi državo dobro rihta, da solidno živim in mam svoj mir,motor in čas za motor To so pa že nebesa... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomAAAz Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Predlagal sem pac, da bi bilo sodstvo v rokah opozicije, ker serjejo ga najvec vedno tisti, ki so na oblasti in potem vse necednosti s pomocjo svojih ljudi v sodstvu in policiji pospravijo pod preprogo, kar je bilo v prejsnjem mandatu se posebej ocitno. Imaš pa kar zanimiv predlog glede sodstva, čeprav najbolj od vseh ga serjejo pa sodniki!!! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Saj nisem nikjer napisal, da je bilo sodstvo kadarkoli pred Jansevo vlado neodvisno. Predlagal sem pac, da bi bilo sodstvo v rokah opozicije, ker serjejo ga najvec vedno tisti, ki so na oblasti in potem vse necednosti s pomocjo svojih ljudi v sodstvu in policiji pospravijo pod preprogo, kar je bilo v prejsnjem mandatu se posebej ocitno. Na volitve pa smo sli ravno zato, da se znebimo takih ljudi, kot je Rupel. Pahor me je glede tega res razocaral, a se mi lahko odkupi z pravimi potezami na davcnem in socialnem podrocju, kar se mi zdi mnogo pomembneje. Vecinski sistem? Ali ne daje le ta se vecja, skoraj absolutna pooblastila zmagovalcu? Ne hvala! Napisal si, da je sodstvo v rokah tistega, ki je na oblasti. torej! Absolutno oblast in absolutno odgovornost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Fantje, vi ne veste kako je Pahorčk brihtn,. Rupsija bo poslal kot posebnega odposlanca k Sudanskim gusarjem, pa ga nikol več ne bo nazaj, razen če ne bo Janši podkupnino zrihtu! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 ...Rupsija bo poslal kot posebnega odposlanca k Sudanskim gusarjem, pa ga nikol več ne bo nazaj, ... Potlej bodo pa gusarji odkupnino zahteval. Takoj prispevam 1 € da ga obdržijo za vedno. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 si pa skrt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 (popravljeno) hmnja, mogoče ga bo mel tako bolj pod kontrolo tega Rupla, da ne bo delal preveč škode...ali pa je s tem skušal dokazat, da je samostojen pri odločitvah, brez "botrov" (to je priljubljena desničarska floskula), ki naj bi ga dirigirali od zadaj... sem pa gvišen, da je Rupel grozil s kakim zunanjepolitičnim miniranjem...se je za vprašat za koga ta tip sploh dela... :whistle: Popravljeno December 3, 2008. Popravil GorazdH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 hmnja, mogoče ga bo mel tako bolj pod kontrolo tega Rupla, da ne bo delal preveč škode...ali pa je s tem skušal dokazat, da je samostojen pri odločitvah, brez "botrov" (to je priljubljena desničarska floskula), ki naj bi ga dirigirali od zadaj... sem pa gvišen, da je Rupel grozil s kakim zunanjepolitičnim miniranjem...se je za vprašat za koga ta tip sploh dela... :whistle: Na žalost se ve kolko je, upam da bo v bodoče bo vse bolj drugače, Pahor samostojen. Lahko začneva pri kandidaturi za predsednika slo npr.. Naj se punta, naj postavi svojo ceno in vse manj bo politične nestrpnosti / izključevanja in manj bo mel mali stalin drek za mešat. Rupel je vedno najprej in predvsem delal za sebe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2008 hmnja, mogoče ga bo mel tako bolj pod kontrolo tega Rupla, da ne bo delal preveč škode...ali pa je s tem skušal dokazat, da je samostojen pri odločitvah, brez "botrov" (to je priljubljena desničarska floskula), ki naj bi ga dirigirali od zadaj... sem pa gvišen, da je Rupel grozil s kakim zunanjepolitičnim miniranjem...se je za vprašat za koga ta tip sploh dela... :whistle: Na žalost se ve kolko je, upam da bo v bodoče bo vse bolj drugače, Pahor samostojen.Lahko začneva pri kandidaturi za predsednika slo npr.. Naj se punta, naj postavi svojo ceno in vse manj bo politične nestrpnosti / izključevanja in manj bo mel mali stalin drek za mešat. Rupel je vedno najprej in predvsem delal za sebe. je pa treba vzet v zakup tudi to, da ima Dimsi polno nokio zelo pomembnih številk, da ima izkušnje in poznanstva ki so dejansko neprecenljivi. Neglede na naš zorni kot. in je zelo sposoben politik, če nebi bil, bi že davno potonil . . . kot je Hvalica, Podobnik Jr., Gros, Černjak, zadnji v vrsti so seveda Peče. Bajuk, Peterle. . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 od Mete je gotovo nima :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 ..., da ima izkušnje in poznanstva ki so dejansko neprecenljivi. Neglede na naš zorni kot. in je zelo sposoben politik, če nebi bil, bi že davno potonil . . . . Tudi škoda, ki jo naredi je neprecenljiva. In obstal je na površju le zato, ker zna tunkati druge. Vse skupaj bi bilo potrebno nekam pomesti, politi in zakuriti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 si pa skrt. Za liter bencina je dovolj. Če so ga za Viklo zbral zadost, bojo tudi za tega metlarja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 Samo, če da vsak en Evro, bi ga pa menda obdržali... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomAAAz Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 Samo, če da vsak en Evro, bi ga pa menda obdržali... Samo veš, da smo pol številki 4,8 milione evrov :evilgrin: !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 Od kod pa ta cifra...? No, ni važno, damo še koga za povrh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 Avtohtona slovenska živalska vrsta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno Januar 13, 2009 Deli Objavljeno Januar 13, 2009 (popravljeno) Ubogi mi! :headbang: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Nam, Slovencem, pa lahko resnično leta in leta hodijo po jetrih celo taki propadli politiki, kot je Dimsi, pa še kar nekaj podobnih kalibrov brez hrbtenice in kančka samokritike ter sramu ... ki že leta arogantno nalagajo na samozgrajeni piedestal zgolj napake, nebuloze, bedarije in sramotne poteze ... in Slovenci vse to le mirno gledamo. Ognjevito kritiziramo seveda, ampak, ostane pri verbalnem. Me zanima, kaj bi z njimi naredili recimo Francozi? Če bi zgolj po čudežu še obdržali kakršnokoli funkcijo, pa magari bi pločnike pred vladno palačo pometali, bi jih verjetno žive požrli. Si že gdaj videla,da je vrana vrano napadla?Napade kajuh vrano,pa takoj prileti druga,tretja ,in kajuh se mora umakniti.Basen:vrana vrani ne izkljuje oči. Jebi ga,ampak izročilo basni drži. Popravljeno Januar 13, 2009. Popravil AndiGS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 14, 2009 Deli Objavljeno Januar 14, 2009 Kaj če bi začeli zbirati podpise za referendum, da se RUPEL odstrani iz Slovenske politične scene, zavedno. Po moje bi bil to najbolj OBISKAN REFERENDUM v SVETOVNI zgodovini :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Marec 24, 2009 Deli Objavljeno Marec 24, 2009 ja nekaj se je treslo.... baje da gre. no, jaz ne verjamem. rupsi must stay. dimsi je car. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se