Aless Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 tu je vse, kar rabiš hvala sem najdo :OK:
SEOI-NAGE Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 Zakaj pa potrebuješ tole ? A so ti v šoli dali nalogo ? Meni pa ta C ni prau nič všeč, še vedno prisegam na stari dobri paskal. Čeprau se že vsepovsod uporablja java pa c, no odvisno sedaj od projekta
Fric Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 jst mam pa u soli c pa se mi kr dopade pa sm tut ze u nekaterih starejsih jezikih programirov sam se mi c zdi eden najboljsih
JMatic Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 hehe jest tut nekak se prisegam na Pascal, ceprou zmer vec uporavblam C++, ker mi je vsec koda :> no ja, eni smo mal bolj G33kish kot nekateri :> drgac pa delphi tut rulz
Tepko Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 C je men bljak bljak, prav tako C++, najboljš mi je Java, pa C#. Vse ostalo je fuj in fej. Še posebej kaki poitnerji in ne vem kaj še vse. Al pa strukture v C-ju... :SS katastrofa!!!! C je predpotopen in zastarel - samo za sado-mazohiste. :wallbash:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se