bmwslo Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 Končno je tudi meni uspelo. Upam, da si nas dost nabrala :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dusk Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 zrihtano! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 1, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2008 Končno je tudi meni uspelo. Upam, da si nas dost nabrala :beer2: heh.. ne še :D sm tud js misla d gre bl hitr.. ;) 50 vas rabim.. upam da tud naberem.. :P lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 1, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2008 heh.. ne še :D sm tud js misla d gre bl hitr.. ;) 50 vas rabim.. upam da tud naberem.. :P lp ups.. popravek.. 100 vas rabim anketirat... zdele zvedla.. :D hehe svašta.. tko da... rešujteeeee :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 pokljukan, obkrožen inp. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 ups.. popravek.. 100 vas rabim anketirat... zdele zvedla.. :D hehe svašta.. tko da... rešujteeeee :D A da je 100 procentov, da jih ni sam 50 :naughty: :D thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katjaaa Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 še ena rešena anketa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno December 1, 2008 Deli Objavljeno December 1, 2008 Izpolnjeno,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Done.. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 :grim .. že učer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 2, 2008 ei, podirate rekord hhahah ;) u 4 dneh 60 anketiranih.. :) lepo.. hvala... sam še 40 vas rabim.. :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 13, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2008 eei.. ne pozabt name! :D ;) še vedno rabim 30 rešenih anket.. prosim če jih lahko posredujete naprej prjatlom... komurkoli, samo da dobim rezultate!:) res bi vam bla hvaležna.... :) hvalaaa ciao Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Tole te bo koštalo en :beer1: ko neham hujšat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Sej ni blo tko teško, bo pa kar obiskana anketa! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 19, 2008 Sej ni blo tko teško, bo pa kar obiskana anketa! :worship: ja.. vas še rabim ankeritirat, tko da kr naj bo obiskana.. :D heheh ;) rešuujte šee naaapreeeeej ! :D :D hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 Over and out :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 ja.. vas še rabim ankeritirat, tko da kr naj bo obiskana.. :D heheh ;) rešuujte šee naaapreeeeej ! :D :D hvala Kva je zdej, boš odprla al ne ? Tista raverska jakna pa je baje Rev-it. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Januar 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2009 (popravljeno) Tako... ANKETA JE ZAKJUČENA! Zbrala sem 102 uspešno rešenih anket. Še 1x hvala ker ste mi pomagal, ko pa bar bo, vas pa prčakujem tam... heheh ;) mogoče pa res, nkol se ne ve... :naughty: čauč :winkiss: Popravljeno Januar 29, 2009. Popravil YeTika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juresag Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Fak prvo sem se mantral pa rešil anketo, pol pa še le prebral forum do konca :headbang: . Pa je šlo 5 min. življenja rakom :whistle: . No ja pa enkrat za spremembo le nisem bil "prehiter" :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Fak prvo sem se mantral pa rešil anketo, pol pa še le prebral forum do konca :headbang: .Pa je šlo 5 min. življenja rakom :whistle: . No ja pa enkrat za spremembo le nisem bil "prehiter" :naughty: . :headbang: reševal, popravljal točko 9, nikak ni šlo, pogledal datum :headbang: , zaj pa pade travarica.... Kdaj lahko pridemo spat? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Januar 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2009 Fak prvo sem se mantral pa rešil anketo, pol pa še le prebral forum do konca :headbang: .Pa je šlo 5 min. življenja rakom :whistle: . No ja pa enkrat za spremembo le nisem bil "prehiter" :naughty: . očitno ga nisi prebrau do konca.. mal pred tabo sm napisala d je končano anketiranje! ker delam že neki časa analizo! :) tko da žau vaši zadnih 10 anket ne morm več upoštevat.. škoda pa k prej niste vidl.. ti in ostali k so pač še zdej rešval.. :) drugač vseen hvala..:P ataIBA... pridš ko bo... bom javla.. hehehe ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juresag Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 očitno ga nisi prebrau do konca.. mal pred tabo sm napisala d je končano anketiranje! ker delam že neki časa analizo! :) tko da žau vaši zadnih 10 anket ne morm več upoštevat.. škoda pa k prej niste vidl.. ti in ostali k so pač še zdej rešval.. :) drugač vseen hvala..:P ataIBA... pridš ko bo... bom javla.. hehehe ;) Očitno ti nisi dobro prebrala kaj sem napisal, ker če bi sploh prebral preden sem reševal ne bi mel problemov ne :rolleyes: . Drugače pa svaka čast da se sploh kdo spomni naredit kaj novega na moto področju pri nas :worship: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno April 21, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2009 samo tolk da se vam zahvalim za izpolnjene ankete in vas na kratko obvestim... s tem poslovnim načrtom sem trenutno pršla med prvih 5 finalistov v posavju in se uvrstila na državno tekmovanje mladih podjetnikov.. pleg tega mi je prnesu še en kup lepih ocen... tko da.. mogoč se pa res kdaj srečamo v tem baru... .) lp, Y Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se