Balantič Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Mene zanima tale amis. Vzeli bi trojcka (TV,internet,telefon). Pa me zanima ce ima kdo kake iskusnje s tem ali televizija dobro kaze, se povezava kaj prekinja? Skratka kaksne izkusnje imate glede amisa?
Einherjar Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Mene zanima tale amis. Vzeli bi trojcka (TV,internet,telefon). Pa me zanima ce ima kdo kake iskusnje s tem ali televizija dobro kaze, se povezava kaj prekinja?Skratka kaksne izkusnje imate glede amisa? Tole je nemogoce odgovorit. Tako kot vsi ponudniki se tudi pri Amisu trudijo, da bi bila ponudba kar se da najboljsa. In kot pri vseh ponudnikih je vse odvisno od povezave, vzdrzevalnih del, napak na transportnem sistemu pa se kaj...
vuk76 Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Mene zanima tale amis. Vzeli bi trojcka (TV,internet,telefon). Pa me zanima ce ima kdo kake iskusnje s tem ali televizija dobro kaze, se povezava kaj prekinja?Skratka kaksne izkusnje imate glede amisa? Ma to kolega v okolici Maribora tale Amisov trojcek in je zaenkrat zelo zadovoljen z ponujeno sliko in kvaliteto...mogoce da mu enkrat tedensko kaj malo prekinja, drgac pa brez problema.
impulz Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 pred 5imi leti smo preklopili iz amisa na siol kr so pr amisu bli nonstop problemi. danes sem izpolnil obrazce za prepis iz siola na amis, pr siolu smo meli za 26 evrov 1M/256 pri amisu pa bomo meli zdaj 4M/512 za 22€. ima kdo mogoče probleme z internetom pri Amisu? lp
benny0104 Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Tud mi smo uzel ta paket 4M/512 pr amisu in dela brez problemov.
simonsi Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 jaz sem vzel takrat, ko so meli akcijo 4mega/512 za 19eur, pa dela brez problema. Pa sem kakšnih 4km zračne linije od centrale.
sesir Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Pa sem kakšnih 4km zračne linije od centrale. :eek: jz mam vikend 2700metrov od centrale pa mi kao ne morejo nobenega priklopit :BUA: So prišli od Amis 3krat merit :unsure: T2,tuš ne gre.Zdaj pa sem poizkusil še telekom in srčno upam,da bo tu več sreče,čeprav dvomim!
Port Folio Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 jaz sem vzel takrat, ko so meli akcijo 4mega/512 za 19eur, pa dela brez problema. Pa sem kakšnih 4km zračne linije od centrale. Če si od centrale do 1000 metrov je možnost skoraj da vsake linije, ki je tisti trenutek v ponudbi, za večje razdalje je pa odvisno od lokacije kje se nahajaš. Tako so vsaj meni razložili.
Thundercat Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 :eek: jz mam vikend 2700metrov od centrale pa mi kao ne morejo nobenega priklopit :BUA: So prišli od Amis 3krat merit :unsure: T2,tuš ne gre.Zdaj pa sem poizkusil še telekom in srčno upam,da bo tu več sreče,čeprav dvomim! Vsi ponudniki katere omenjaš imajo itak dostop preko telekoma, tako da če preko njih ne gre ti tudi telekom ne bo pomagal...
simonsi Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 :eek: jz mam vikend 2700metrov od centrale pa mi kao ne morejo nobenega priklopit :BUA: So prišli od Amis 3krat merit :unsure: T2,tuš ne gre.Zdaj pa sem poizkusil še telekom in srčno upam,da bo tu več sreče,čeprav dvomim! Meni so tudi že avtomatsko rekli, da se ne da. Potem sem pa povedal, da mi čisto lepo dela en mega net od volje/tuš pa so hitro poslali pogodbo. Verjetno tudi kvaliteta paric igra precejšnjo vlogo za dobro povezavo.
sesir Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Vsi ponudniki katere omenjaš imajo itak dostop preko telekoma, tako da če preko njih ne gre ti tudi telekom ne bo pomagal... Na T2 so me opozorili,da v večih takšnih primerih telekom deluje in da naj jim v tem primeru posredujem pogodbo!Pa sem se malo pozanimal in res obstajajo takšni primeri na tem koncu!Tako,da držim prekrižane prste
sonda Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 :eek: jz mam vikend 2700metrov od centrale pa mi kao ne morejo nobenega priklopit :BUA: So prišli od Amis 3krat merit :unsure: T2,tuš ne gre.Zdaj pa sem poizkusil še telekom in srčno upam,da bo tu več sreče,čeprav dvomim! pa saj če maš 3G signal lahko vzameš net od mobitela...mislim da je okol 26€ na mesec (neomejen prenos)...pa čisto zadovoljivo dela z brskanje po spletnih straneh
sesir Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 (popravljeno) Zdaj uporabljam preko mobitela.Tu glih ni umts.Tako,da je dost oz. zelo počasi!Doma pa imam tak optiko!Sam bi še na vikendu rad imel net! Popravljeno Februar 19, 2009. Popravil sesir
SCMC Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 (popravljeno) :eek: jz mam vikend 2700metrov od centrale pa mi kao ne morejo nobenega priklopit :BUA: So prišli od Amis 3krat merit :unsure: T2,tuš ne gre.Zdaj pa sem poizkusil še telekom in srčno upam,da bo tu več sreče,čeprav dvomim! Če maš od telekoma linijo potem lahko maš internet od siola, t2, amis,... nebi smelo noben problem bit. Kar pa se tiče optike se pa zlo splača prešaltat na njo če je le možnost primer 10M/10M = 14 €, kr ugodno se mi zdi v primerjavi z drugimi linijami Popravljeno Februar 19, 2009. Popravil stiven6
bmw Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Če maš od telekoma linijo potem lahko maš internet od siola, t2, amis,... nebi smelo noben problem bit. Žal niso stvari tako enostavne......razlika je v kvaliteti parice, številu spojev na liniji, oddaljenosti od centrale, tehnologiji prenosa,itd.....
SCMC Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 Žal niso stvari tako enostavne......razlika je v kvaliteti parice, številu spojev na liniji, oddaljenosti od centrale, tehnologiji prenosa,itd..... Res je dle ko si (od centrale) šibkejši je signal.
impulz Objavljeno Februar 19, 2009 Opozori Objavljeno Februar 19, 2009 pa saj če maš 3G signal lahko vzameš net od mobitela...mislim da je okol 26€ na mesec (neomejen prenos)...pa čisto zadovoljivo dela z brskanje po spletnih straneh in več kot to :) z tremi črticami že raztura :) imam pa to stvarco http://etrgovina.mobitel.si/front/katalog/...ovne-kartice/75
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 pa saj če maš 3G signal lahko vzameš net od mobitela...mislim da je okol 26€ na mesec (neomejen prenos)...pa čisto zadovoljivo dela z brskanje po spletnih straneh Pod pogojem, da imaš signal UMTS ... ponekod ga še vedno ni (UMTS je namreč namenjen pokrivanju urbanih okolij z večjo gostoto prebivalstva, ima pa manjši doseg) - če si torej na navadnem GSM omrežju, je internetna aplikacija bolj kot ne nikakva.
sesir Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 (popravljeno) Jz uporabljam preko mobitela mobitel že nekaj let v "službene"namene!V tujini,to do nekle dela,pa tud ne kaj velik bolje kot v SLO.Vsi podatki so vedno zgolj teoretični. Recimo,da odpre motosvet-forum,ki ima začetna stran okoli 2Mb potrebuje na umts nekje 20sek. kar pomeni,da je efektivni prenos okoli 100kb/s!Pa še to res težko!Je pa odvisno od moči signala,vremena. Na navadni liniji gsm pa le to traja od 1minute pa tudi do 2minuti.Se pravi je prenos recimo okoli 10kb/s.Pa še to velikokrat ni!Ker je spet odvisno od moči signala,vremena....!Pa recimo med 13 in 14.30uro dela še počasneje! Zdaj sem dal na gsm signalu odpirat 2 TAB-a MS foruma in je potrebovalo da je odprlo oba točno 100sekund! :whistle: Takoj zatem pa še enkrat in je trajalo 150sekund :whistle: Youtube na navadnem signalu traja,da si lahko ogledaš 4minutni posnetek dobrih 15min,da se naloži! Upam,da me zdaj bolj razumete zakaj bi rad imel še na vikendu vsaj človeški internet Popravljeno Februar 20, 2009. Popravil sesir
sonda Objavljeno Februar 20, 2009 Opozori Objavljeno Februar 20, 2009 Pod pogojem, da imaš signal UMTS ... ponekod ga še vedno ni (UMTS je namreč namenjen pokrivanju urbanih okolij z večjo gostoto prebivalstva, ima pa manjši doseg) - če si torej na navadnem GSM omrežju, je internetna aplikacija bolj kot ne nikakva. saj sem napisal 3G signal...če pa neveš kaj je 3G pa povprašaj strica googla :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se