robberrt Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Ok mogoče ni pravilno mesto, ampak če pošlješ sliko na info@motosvet.com noben ne jebe, tko da bi bilo dobro če mi nekdo pove mail komu naj pošljem da bo mogoče nekdo popravil tastaro sliko motorja z novim... huala
Noise Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 :( :( :( Delamo na tem, delamo na tem, a žal nimamo 100 rok in včasih kaj ne znese... Bomo zrihtali 8)
Vrtnica Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 :( :( :( Delamo na tem, delamo na tem, a žal nimamo 100 rok in včasih kaj ne znese... Bomo zrihtali 8) Hmmm mama Noise a se nisi dost odpocila na Kubi??? ok Joke No sej ko bos bos sej vemo kako je to ce mora mama skrbet za cca 1000 otrok ;)
cyc Objavljeno September 21, 2002 Opozori Objavljeno September 21, 2002 No sej ko bos bos sej vemo kako je to ce mora mama skrbet za cca 1000 otrok ;) Ko smo ze pri skrbeh - kje so moje motosvet majcke? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: Drgac pa - Noise! Oni, ki so skrbeli za prvo tiskanje majck pri LUGOSu, onih belih Fruit of the loom, so se nekoliko oddaljili od LUGOSa (jaz pa tudi) - ampak bom izvedel kje so se tiskale! :wink: LOL - 1337 postov hehehe .... c001, 1337 :lol: :lol: :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se