Skoči na vsebino

terensko cestna vozila

Sanda7

Priporočene objave

...sem sem se nekako napalila za Nissana Pathfinder 2.5 dci letnik 05,06 ja no sicer bo treba dodat še nekje od 5 do 7 jurjev na predvideno vsoto

pa nakup prestavit za ene 9-10mesecev sam mi je pa makina res

V CrossRoad magazinu sem danes prebral, da se v Svici pripravlja zakon, ki bo prepovedal prodajo vozil z izpustom vec kot 250 g CO2/km. Vsa ta vozila (terenci, Ferrariji, Porscheji...), ki so ze v uporabi, pa bodo imela splosno omejitev hitrosti 100 km/h.

Tvoj ljubljeni pridela 264 g na kilometer.

Cas velikih terencev je zal mimo.

Vesele praznike!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

in kaj bo veljal za vse članice EU ? Ali predvidevaš da bo slovenija takoj sprejela tak zakon ker se že od začetka liže u rit članicam EU ? Pa ko nas jebejo se še bolj guzimo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V CrossRoad magazinu sem danes prebral, da se v Svici pripravlja zakon, ki bo prepovedal prodajo vozil z izpustom vec kot 250 g CO2/km. Vsa ta vozila (terenci, Ferrariji, Porscheji...), ki so ze v uporabi, pa bodo imela splosno omejitev hitrosti 100 km/h.

Tvoj ljubljeni pridela 264 g na kilometer.

Cas velikih terencev je zal mimo.

Vesele praznike!

Ta članek je samo nesmiselna provokacija ki se ne bo uresničla... ;) (vsaj ne z opisano omejitvijo)...ker hitrost ni edini in glavni faktor ki pogojuje količine CO2 izpusta ampak ga količina pokurjenega goriva...tako da pri 130km/h pokur en pors manj kot pa pri mestni vožnji.... :yes:

Popravljeno . Popravil Fabo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ta članek je samo nesmiselna provokacija ki se ne bo uresničla... ;) (vsaj ne z opisano omejitvijo)...

Kolikor vem, se trudi EU sčasoma posvojiti takšne normative ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolikor vem, se trudi EU sčasoma posvojiti takšne normative ...

To je v švici zaenkrat samo iniciativa, gre pa se predvsem za izločanje SUV vozil iz prometa oz. omejevanje le teh, in na podlagi tega zmanjšati število teh vozil na njihovih cestah... Res da švica že od nekdaj prednjači po eko standardih v primerjavi z EU, vedar je v tem primeru uresničitev te iniciative vprašljiva ker je zadaj še avtomobilski lobij in SUV vozila se trenutno dobro prodajajo..... ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!