KUK679 Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 Tema o vsem,kar sodi k žlehtnobi in je povezano z motociklizmom:Filmi,fotke,linki,dogodivšine in podobno! Ker so na forumu tud predstavniki MNZ,pazite na vse po čem vas lahko idetificirajo(tatuji,tablice,vaši gzihti in podobno!) Naprimer:Sem policajem ventilčke spustil!Oblikujte takole:Sem videl soseda, ko je policajem ventilčke spustil! :naughty: Uporabite domišlijo!Da ne bo za vas pravnih posledic!!!!!! Priporočam kamufliranje,recimo takole: :krneki: tudi tako gre: :fredy: Še boljše je pa tak: :alien1: Po kratkih inštrukcijah pa prosim veselo na delo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno December 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 19, 2008 Danes še nisem nobene ušpiču!Sam dan je še pred mano,bomo videli! :hmm: upanje umre zadnje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno December 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 19, 2008 Danes še nisem nobene ušpiču!Sam dan je še pred mano,bomo videli! :hmm: upanje umre zadnje! Moderatorje prosim ,da mi tiste zvezdice zbrišejo pa par kazenskih pribijejo,da si mal imič popravim!(al pa prosim za nasvet:"hov duit yur self!") :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 Jst sm vidu soseda, k je dons zutri mojo nabrisu :whistle: . A tko bo v redu kamuflaža? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno December 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 19, 2008 Jst sm vidu soseda, k je dons zutri mojo nabrisu :whistle: . A tko bo v redu kamuflaža? :naughty: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 (popravljeno) Jebem vam mater vsem skupaj, če jih še imate, če ne, jih bom pa izkopal. A je to dovolj žleht ? U.T.M.C. Mislim : "ušpiču" Dane bi še kaj rekel Popravljeno December 19, 2008. Popravil lasagna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno December 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 19, 2008 Jebem vam mater vsem skupaj, če jih še imate, če ne, jih bom pa izkopal.A je to dovolj žleht ? U.T.M.C. Mislim : "ušpiču" Dane bi še kaj rekel No ja, za začetek,bo šlo! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 Sosedouga petelina sem ustrelil z zračno :naughty: :worship: Kaj se bo kurba drl cel dan na ušesa,sam je prasec preživel :whistle: ,se še kr dere MteByKer82 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 Sosedu sem lucke pokradu pa na nase drevo jih obesu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 Naša??? Njeeeeeeeee :whistle: O:-) Ja no...mau je treba bit. Sam sm bla sam verbalno :xx: Pač ne morm brez "aaaaa" komentarjev :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 O bla! Pa v tapravm pomenu besede :evilgrin: In tud mau mi ni žou! :closedeyes: Sicer bi lahk bla še bl :fight1: , pa bi izkoristla neki, sam itk ignoranca bolj boli :krneki: Bom pa ostala kr tko žleht naprej (do unih not-spešal oz. z drugo besedo :xx: ), k prov uživam!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 Sem reku sosedu, da njegova stara mama ne zna plavat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 23, 2008 Deli Objavljeno December 23, 2008 jst pa nism žleht . . . . . :whistle: :naughty: :evilgrin: jst sm pridn . . . . . :naughty: :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno December 23, 2008 Deli Objavljeno December 23, 2008 Jest sem pa sosedoumu psu rep umajal,zdej pa skoz z njim opleta :rolleyes: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 23, 2008 Deli Objavljeno December 23, 2008 nism žleht motorist :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno December 23, 2008 Deli Objavljeno December 23, 2008 hmmmm...kokr kdaj a ne :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 23, 2008 Deli Objavljeno December 23, 2008 Dns pa res nimam razloga da bi bil :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 jst sm zmer pridn .. . . . :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 jst sm zmer pridn .. . . . :naughty: to ni prov, morš bit skoz mal žleht :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 Žeht od rojstva :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 Žeht od rojstva :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 jaz sem pridna........ :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 jaz sem pridna........ :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 Borm to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 Borm to be wild :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se