osa rider Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 jst sm pridn . . . skoz . . . . :whistle: :naughty: :evilgrin: :whistle: ku anglček . . . . :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 :grrr js sm pridna.. po moje najbol od vseh tle gor... :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 dons pa morm priznat, sem pa žleeeeeehhhhhttt.... :evilgrin: tak da ne mi hodit bliz.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 jst . . . . .sm . . . . .full . . . . . pridn . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 Borm to be wild :worship: :worship: :worship: MteByKer82 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 Enega soseda motila sosedova neka čudna neužitna češnja,ker je mel na pol dvorišča svinjarijo. Menda se ga je eno noč napil in mu zlil po koreninah 10litrov kurilnega olja. In zdaj ima čisto dvorišče :grim Upam,da sem se držal pravil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 11, 2009 Deli Objavljeno Januar 11, 2009 jst sm sam navidez pridn . . . . .ma ne . . . . sej sp pridn . . . :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 nene :grrr .. nisem žleht motorist :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 dons bi najraj nekomu eno prpelu okol ušes . . . . :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 sam en je pa res žleht dons :evilgrin: pa glih k sem jaz ful pridna :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 js mam vsak dan na blagajni kakega pacienta, k bi ga z veseljem okol kepe pritisnila... :evilgrin: :whistle: pa sej nisem tolk žleht Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Januar 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 16, 2009 js mam vsak dan na blagajni kakega pacienta, k bi ga z veseljem okol kepe pritisnila... :evilgrin: :whistle: pa sej nisem tolk žleht Citiram ,sam ne vem koga:Kamen v robec pa čez gobec.......Sam prosim ne,ko sem jaz na blagajni!!! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 dons pa nism žleht . . . . ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlehtEva Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Čist neč žleht :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Čist neč žleht :whistle: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 :grrr js sm pridna.. po moje najbol od vseh tle gor... :grim :whistle: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 Učer sem sosedoumu psu omajal rep in mu kazal jezik :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlehtEva Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 :unsure: Hehe.. Ti že veš :evilgrin: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 20, 2009 Deli Objavljeno Januar 20, 2009 učeraj sm biu mičkn žleht do useh . . . . . . tud do sebe . . . . :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 dons sm pridn in tud bom . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 :grim najbl pridna, delč na okol... :grim O:-) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 :grim najbl pridna, delč na okol... :grim O:-) :rolleyes: mhm...za bat se je :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se