YeTika Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 mhm...za bat se je :lol1: :lol1: :eek: a bi rad slučajn kej poveduuu haaa ?? :evilgrin: mnde pa ja js vem... :grim :rolleyes: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 učeraj sm biu mičkn žleht do useh . . . . . . tud do sebe . . . . :evilgrin: tudi jaz tako kot vsak dan........ :naughty: :naughty: :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 :eek: a bi rad slučajn kej poveduuu haaa ?? :evilgrin: mnde pa ja js vem... :grim :rolleyes: O:-) ja ja...my ass dns sm pridn...mam dobr razlog :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 jst sem tud priden :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 tudi jaz tako kot vsak dan........ :naughty: :naughty: :naughty: :winkiss: ti nebi vedu . . . .še nism opazu . . . .kako si ti žleht . . . :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Januar 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2009 Zadnje čase sem poosebljena nedolžnost O:-) sam reagiram in ne agiram :hmm: mater nek ne štima??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 dns sm bla pr kosilu mau žleht na motorista k je špagetke full vase vleku da je full cmokalu pa mi je mau prezdvigovalo pokrovko in sm mu jih par zabrusla o bontonu,...valda sm dobila nazaj še večji udarc :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 dns sm bla pr kosilu mau žleht na motorista k je špagetke full vase vleku da je full cmokalu pa mi je mau prezdvigovalo pokrovko in sm mu jih par zabrusla o bontonu,...valda sm dobila nazaj še večji udarc :rolleyes: ja jeba . . . .sej sama veš da deci motoristi praumo. . . . .prvo apetit (zdrauje) . . .pol pa kultura!!!! :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 ...tko žleht, da bi me lahko kera našeškala :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Januar 25, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 25, 2009 Prosim za malo bolj konkretne opise vaših ekscesov...... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 danes nism žleht . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 :evilgrin: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kor13 Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 sploh ne vem zakaj ne bi biu? :hmm: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katjaaa Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Nisem še ... ampak če bodo drugi, bom tudi jaz. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 ti nebi vedu . . . .še nism opazu . . . .kako si ti žleht . . . :? katera ženska pa ni žleht, mi jo lahko najdeš :whistle: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 katera ženska pa ni žleht, mi jo lahko najdeš :whistle: :naughty: :naughty: :hmm: . . . . no coment . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 :hmm: . . . . no coment . . . itak....... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 itak....... :krneki: :whistle: :naughty: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 katera ženska pa ni žleht, mi jo lahko najdeš :whistle: :naughty: :naughty: bol ste žleht,bol ste zanimive... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 Žleht žensk ni. So že po neravi take, tako da... :naughty: :naughty: :naughty: HUDIČ ni žleht, je pač tak, ker če ne NE bi bil HUDIČ :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 Žleht žensk ni. So že po neravi take, tako da... :naughty: :naughty: :naughty: HUDIČ ni žleht, je pač tak, ker če ne NE bi bil HUDIČ :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 katera ženska pa ni žleht, mi jo lahko najdeš :whistle: :naughty: :naughty: eeej..js nism žleht.. :D :lol: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 eeej..js nism žleht.. :D :lol: :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: tole bl paše pod "izjava meseca" :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se