YeTika Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: tole bl paše pod "izjava meseca" :lol1: :lol1: :eek: kaj bi biu ti rad tepen al kaj ? :D :evilgrin: najbl pridna daleč na okol... jaa ?? ja :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 :eek: kaj bi biu ti rad tepen al kaj ? :D :evilgrin: najbl pridna daleč na okol... jaa ?? ja :grim :P tepen??vidiš da si žleht...bi invalide tepla... :P najbl pridna...mhm...my ass...pol se pa zbudiš med smrkci u kletki od gargamela kjer te Azrael čuva :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 Žleht žensk ni. So že po neravi take, tako da... :naughty: :naughty: :naughty: HUDIČ ni žleht, je pač tak, ker če ne NE bi bil HUDIČ :worship: :worship: ampak sm zmer mislila da je hudič moškega spola O:-) :krneki: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 ampak sm zmer mislila da je hudič moškega spola O:-) :krneki: ja ja...to je sam varka... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 katera ženska pa ni žleht, mi jo lahko najdeš :whistle: :naughty: :naughty: išem eno.... fajn žlehtno...se javš? :whistle: jaz sem premal... morm popravt povprečje :P za kako ušpičt :krneki: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 ja ja...to je sam varka... :P pol se je pa ziher kera u hudiča preoblekla da zavaja..... :evilgrin: sam jaz ziher ne :whistle: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 pol se je pa ziher kera u hudiča preoblekla da zavaja..... :evilgrin: sam jaz ziher ne :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Februar 3, 2009 Avtor Deli Objavljeno Februar 3, 2009 Ni šlo brez driftanja :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 Zjutraj sem izpred svoje garaže, skidal pred sosedino... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 4, 2009 Deli Objavljeno Februar 4, 2009 motoristi pa en mal mormo bit žleht . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 16, 2009 Deli Objavljeno Marec 16, 2009 no sam jaz nism, k ne morm bit :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radoracer Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 vsaki dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 vsakič ko se najde čas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Če je treba. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 dans pa bil še posebi razpoložen :evilgrin: prava družba pa take fore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 dans preveč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 pismo, bo treba kako pi....... ušpičt Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 pismo, bo treba kako pi....... ušpičt a še nimaš dost.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 česa? žlehnobe? ne VS800 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 šilček boš ker boš špičla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 ušpičm lohka tut drugač mam drug hladen orožje...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 js sm se pa spomnu, ka bi lohk ušpiču ....... k bi vidu pajkico da gre u npr. štacuno , bi ji eno gumo mal vun spustu, pa da vidm ka bi pol naredla :grrr. Pol bi pa od nekje uletu pa prašu če lohk kj pumagam :naughty: Po moje ji neb bil kak problemv tud brez moje pomoči ..... he he :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 lohka probaš.... če se upaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 Opasno tuki .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 da ne bo kir kj preveč resn vzel .... hec je pol zdravja pravjo Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se