pajkica Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 ja tle so vsi preveč resni... pa premal žleht Bmflar in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 ... ne se zajebavat... vam bom ženo za vrat spustu.... igor0203, Scarlett, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 a da boš lohk mau ..... zadihu Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 ... ne se zajebavat... vam bom ženo za vrat spustu.... Kar naj pride - dobrodošla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 Jaz pa nisem žleht...spljoh... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 šilček boš ker boš špičla špila bo..od safalade.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 a bi ker rad u krvavici pristau? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 in pol k boš krvavice jedla, te bodo moji učki vn gledal ... žlehtnica žlehtna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 učke bom pa pol na bolho dala prodat glede na popularnost si obetam velik zaslužek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 upam, da se ti zataknem za grlo zmagu sm te Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 25, 2014 Deli Objavljeno September 25, 2014 uč? pa ti veš kok mam jaz velka usta? mini mišek, nisi ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Oktober 1, 2014 Deli Objavljeno Oktober 1, 2014 pajkica ..... kje maš to ''svojo'' fulj fensi avatarsko fotko? js jo prou pogrešam :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Preveč žleht sem bil......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Oktober 2, 2014 Deli Objavljeno Oktober 2, 2014 Jest nism nč žleht sm ko angelček O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 3, 2014 Deli Objavljeno Oktober 3, 2014 Kmet2, Zivnorc in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 ...in kaj si hotu s tem povedat ... da so babe žleht, razen tvoje žene. Ampak tudi ona je baba.... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 Baba ma en zob pa en cizek Damijeva je pa prava Damica zna pa usekat ke po čeu,to pa..... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 ...in kaj si hotu s tem povedat ... da so babe žleht, razen tvoje žene. Ampak tudi ona je baba.... tvoja je baba, moja je bejba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno Oktober 4, 2014 Deli Objavljeno Oktober 4, 2014 Jest bi tut rt biu žlerht. A ma kera slučan kakšn dobr recept za to? Moja mi ga noče dt! Pudpis: Kalimero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se