zupi1a Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Pozdravljeni! Zanima me če se kdo vozi z motornimi sanmi po rogli, ker imam ful željo da bi se kdaj pridružil na kakšno turo!! LP, Zupi
zlati Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...15&start=15
LooLekSLO Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 (popravljeno) Tudi mene zanima, če so na Rogli motorne sanke na izposojo. Popravljeno December 22, 2008. Popravil LooLekSLO
hlasta Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 Posojam motorne sani ,ki so trenutno na Rogli ! Samo resnim ter ne tistim divjakom ko hočejo se peljat več kot zmorejo sami! Vse info prek zs.
hlasta Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 Pozdravljeni! Zanima me če se kdo vozi z motornimi sanmi po rogli, ker imam ful željo da bi se kdaj pridružil na kakšno turo!! LP, Zupi Ti tudi piši če si za akcija (že ta vikend) samo če si kak mož v modrem nisi izbral prave družbe!
zrime Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Če se kaj pametnega dogaja se pridružujem akciji.
FazerMan Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Evo me pravkar iz rogle, ne predlagam ta vikend it gor ker je policajev tulk da brezveze, pa še eno kazne za 20 evrov sem domov prneso. Pa lep sankaški pozdrav.
hlasta Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Če se kaj pametnega dogaja se pridružujem akciji. Drugič bo bolše :rolleyes:
kekec III Objavljeno Februar 7, 2012 Opozori Objavljeno Februar 7, 2012 Posojam motorne sani ,ki so trenutno na Rogli ! Samo resnim ter ne tistim divjakom ko hočejo se peljat več kot zmorejo sami! Vse info prek zs. ..pridem...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se