budacki Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 ma ja šit je sam da js niam prave kartice za paypal :headbang: Mamico prosi :D Jst sm enkrat poskusal, pa ni slo cez. Sicer pa lahko tudi preko banke nakazes.
Barracuda Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Sem gledal pa jih louis nima. Tudi če boš plačal preko banke nebo hudega. Nekaj provizije si pač vzamejo
rs fan Objavljeno Marec 19, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 Sem gledal pa jih louis nima. Tudi če boš plačal preko banke nebo hudega. Nekaj provizije si pač vzamejo heh sm ži zrihtu u aunerju sm jih najdu sicer so kao za od 94 letnik naprej sam mi je na servisu reku da pašejo tud v 90 letnik pridejo pa 70€ pa jih en uvaža v slovenijo tak da jih bom osebno prevzel pa je zihr:D
budacki Objavljeno Marec 19, 2009 Opozori Objavljeno Marec 19, 2009 heh sm ži zrihtu u aunerju sm jih najdu sicer so kao za od 94 letnik naprej sam mi je na servisu reku da pašejo tud v 90 letnik pridejo pa 70€ pa jih en uvaža v slovenijo tak da jih bom osebno prevzel pa je zihr:D Zelo pametno. Pase tudi na novejsi letnik.
Priporočene objave