Calibr3 Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 alloraa..XD razmišlau sem malo, pa sem se odločiu da bi kupiu streetmate ker pač, ne da se mi več bežat pred policajčki aneXD, čeprou še vedno mislim da automatiki, pa ostAli staromodniki še vedno bol sekajo kot novi modeli... uglaunm, jz bi kupu streetmate 25 ker je pač dovoljen brez izpita pa ostalega zajebavanja vred. zdej pa...kko bi ga predelau? mislim da je zgrajen na ist princip ko revival, in z tem pridejo blokade... v airboxu, izpušna cev, zobnik v airboxu je una spužvica ( odstranim) , al nvm kko se ji reče...auzpuh pač menjm, zobnik tudi drug karborator itk. ampak...zdej pride kit... kateri kit bi pasal na njega?, upam da lahko prlimate kako stran, pa še kako predelavo, katero bi mogu narest. če sem se kje zmotiu, me lahko popravite tko da bom vedeu. hvala vnaprej L.P.
Calibr3 Objavljeno December 25, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 25, 2008 amm, zaslediu sem dva kita za a55 mašino... http://trgovina.cilinder.si/product_info.p...2fdaf1efcadc9c6 in http://www.mopedkit.com/WebshopM/?p=produc...55-glava-airsal zanima me kaka je razlika, in kateri bi biu bolši za ga dat na mašino.
Xzibit Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 vzami cenejšega, ker sta popolnoma enaka, ime pa je drugačno zaradi različnih trgovin na nizozemskem, itak je vse od tam.
Brejker Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 Xzibit neki zate :rolleyes: : :whistle: Pravzaprav neki za naju... :worship:
Calibr3 Objavljeno December 25, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 25, 2008 aha...tenx...sam še neki... pri streetmate 25, kolko bi šlo z usemi temi predelavami?, sprašujem zato ker me zanima koliko bi šlo, in z tem če se mi ga splača kupit.
Calibr3 Objavljeno December 25, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 25, 2008 wouu...pravkar najdu neko spletno stran na kateri mislim da so bolši deli za predelavo kot v sloveniji... na žalost...je DOJČ XD-nemška-.- pustiu sem kar na mestu za kite, zdej pa vas prosim za ponovno mnenje...kateri je bolši... tis od airsala, al tist od parmakita? http://mopshop.de/shop/index.php?cat0=441&...41ae8d3ce140b80
SEOI-NAGE Objavljeno December 30, 2008 Opozori Objavljeno December 30, 2008 Odrasi, pelji ženo rajše na kosilo
Xzibit Objavljeno December 30, 2008 Opozori Objavljeno December 30, 2008 parmakit... 1mm večji bat + samo en obroček.. to zna kar dobro it :whistle:
jonathan Objavljeno Avgust 22, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2009 (popravljeno) Mene pa zanima, kateri izpuh naj nabavim za streetmate 25? Nabavil bom še kit, katerega priporočate? Bi se ta parmakit, kot ga je Xzibit omenil dobro obnesel? Res se nič ne spoznam na motorje, tako da bi bil zelo vesel, če bi mi kdo pomagal. Žal nimam izpita, tako, da bom kupil le 25 kubičnega, smo le dosegli dogovor s starši Res bi bil zelo hvaležen za kakršenkoli nasvet glede predelave, torej kateri izpuh, kateri kit, pa še kak majhen nasvet. Mogoče kdo pozna koga iz okolice Idrije, Logatca, ki bi znal opraviti predelavo tega motorja, ker doma nismo ravno mehaniki? Hvala! lp Popravljeno Avgust 22, 2009. Popravil jonathan
jonathan Objavljeno Avgust 24, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2009 Lepo prosim, kakršenkoli nasvet vsaj za izpuh? Bi bil tale ok: http://mopedkit.com/Predelajsi/?p=productsMore&iProduct=596 Kaj pa kak kit?
jonathan Objavljeno Avgust 26, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2009 Ugotovil sem, da imam streetmate agregat a55(uau, ugotovitev leta!). A izpuha za a55 ne dobim, kje bi lahko kaj takega kupil?? RES BI BIL ZELO HVALEŽEN ZA KAKRŠNOKOLI POMOČ!!
Sas Objavljeno September 15, 2009 Opozori Objavljeno September 15, 2009 Technigasa prav za Streetmate lahko najdeš na ebayu, te bo pa prišel krepko čez 100€.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se