marijan Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 no od tu naprej pa pol delajo kriminalisti, ker nekdo misli, da morabit punca ali pa fant za vsako ceno njegov, če pa ni moj pa ne bo od nikogar in puf mlado življenje ugasne.
:-) Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Jz pa mislm, da med moškim in ženskim spolom NIKOL ne more bit samo prijateljstvo!Čist vedno je iz ene strani neki več pa kukrkol obrnš!
:-) Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Aja pa še to, da k se enkrat med dvema "prjatloma" neki zgodi ni nikol več isto!
Roni Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Od moškega do moškega je odvisno kaj vse sem mu lahko! O ženskah bomo kdaj drugič!
Pravokotar Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Od moškega do moškega je odvisno kaj vse sem mu lahko! Žebljico na glavico. Saj vem, da ne bi smel tega napisat, pa kaj morem, če je res. In seveda obratno, kar se mene tiče, pa čeprav naj bi o ženskah razpravljali kdaj drugič. Guess who
Gregs Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Aja pa še to, da k se enkrat med dvema "prjatloma" neki zgodi ni nikol več isto! Motis se, salamensko se motis. Iz lastnih izkusenj ti lahko povem, da je to mozno. In ne samo to: celo boljse je!
x8r-x Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Tudi js se strinjam z Gregs-om. Seveda je možno, iz lastnih izkušenj govorim. In lahko se tudi zelo lepo obdrži. Npr, z kolegico in bivšo sošolko v osnovni se poznava že od mladih let. Od takrat sva dobra ZELO dobra kolega, čeprav sva v 2.letniku in ona ima fanta in js punco, kar pa sploh ni važno. Prijatelja sva in bova ostala.
TOMY Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Killroy, a bi ti rad bil spet prijatelj, al bi rad seksu, al oboje? :onfire:
:-) Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Pol je pa to ena velika sreča!K jz pa v svojem lifu še nism mel tazga primera!Vse moje prjatlce sčasoma hočjo neki več od mene!
Killroy Objavljeno Oktober 6, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Stvar se je pošlihtala,po domač povedan.Enkrat sm jo poklicov,sva se pogovorila,razčistla vse kr je blo treba,pa sva zopet prijatelja.Hvala vam lepa za vse pametne predloge,odgovore itd. Admin. naj zaklene,če hoče. LP
hotschko Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Stvar se je pošlihtala,po domač povedan.Enkrat sm jo poklicov,sva se pogovorila,razčistla vse kr je blo treba,pa sva zopet prijatelja.Hvala vam lepa za vse pametne predloge,odgovore itd. Admin. naj zaklene,če hoče. LP Bravo ... :lol:
Gost Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Vidiš, kako je bilo dobor, da si uporabil nasvet in nisi naprej pritiskal z messageti ampak si se odločil za pogovor. Kar vztrajaj, bo kmalu maj v naših krajih :P :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se